• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Eki Görüntüle 762515
mart ayında amelıyat olduğum burnum kızlar umarım yardımcı olur 5. ayındayım nefes problemım vardı .bisikletten dusmustum 12 yaslarında. eski burnuma profl resmmden bakabılırsınız.hala bıraz sıslıkler var aynaya bakınca fark edıyorum ve birazda zor nefes alıyorum umarım gecıcı bı problemdır

çoook güzel olmuş güle güle kullanınn dr kimdi acaba

Arkadaşlar geçmiş sayfalarda resim ekledim.Burnum bugün 1 ay 3 gün oldu ama hiç bir değişiklik yok.Forumda bakıyorum.1 aylık harika burunlar var.Çoğu insan şiş iner diyor ama kaç hafta oldu masaja rağmen hala tık yok.Revizyon mu olsam ne dersiniz?

kesinlikle çoook yakışmışşş

ameliyatı malatya da oldum ben öğretmen teyzem burda olduğu ve benimle ilgilenebileceği için. Birde burada özel hastane sayısıda çok bu yüzden rekabettenmidir bilmem fiyatlarda uygun. Doktorum altan atalay
ben septorinoplasti oldum. Burnumda kazaya bağlı kırık şekil bozukluğu + solunum problemi vardı. 2.5 saat sürdü ameliyatım. çok ilgili bir doktor; gerek ameliyat öncesi gerek sonrası.. Ne belirgin bir şişliğim ne de morluğum oluştu ameliyat sonrası bu kadar fazla sorunla gitmeme rağmen. 2 hafta sonra bandajıda çıktıktan sonra kimse ameliyat olduğumu anlamadı bile (tanımayanlar yani :34: ) http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=759927&d=1374259540 resim ekledim albümede ayrıca

müthiş değişimm.........

Çok güzel bir konu açmışsın canım, ilk resmi zevkle koyuyor, ameliyat olmuş diğer arkadaşlardan da paylaşımlarını bekliyorum . Bu şekilde elimizin altında doktorlar ve eserlerine çabucak ulaşabileceğimiz seri bir albüm olacak böylece ... İşte öncesi ve sonrası : Eki Görüntüle 598596 Eki Görüntüle 598597 Doktorum Prof.Dr.İsmail Kuran .Burnumla ilgili işlevsel hiçbir sıkıntım yok ancak şeklinden memnun olmadığım için (tamamen kişisel zevkimle alakalı) 18 Ocakta revizyonumu yine aynı doktora oluyorum inşallah :)

MASALLAH Canim DOGAL Bir Burnun Olmus. Iki tane resim koymussun. Hangisi once hangisi sonraydi onuda anlamadim:)
Biraz daha resim koyarmisin lutfen. Vede ameliyatin fiyati ne kadardi? Icinde hersey dahil mi?
Ben yurtdisindan yazdigim icin.

Merhaba zyk78. burun estetiğiyle beraber çene implantı da mı yaptırdın? çok güzel olmuş!

Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel.Eki Görüntüle 665599 Eki Görüntüle 665600

$önce sonra.webp burun ameliyatımın öncesi ve sonrası

Back
X