• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

bende çok kararsızdım ama uzaktan bir tanıdığım ilker manavbaşı diye bir isim verdi. kendi bulduğu bir yöntemle ameliyatı yapıyomuş.ona muayene olmayı düşünüyorum. nasıl olur sonuç sizce yaptıran var mı? sonradan burun düşmüyormuş.

Son düzenleme:
.....................................

Eklentiler

• $934609_608137069205461_1679580415_n.webp
    $934609_608137069205461_1679580415_n.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 263
Son düzenleme:
Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel.Eki Görüntüle 665599 Eki Görüntüle 665600

Cok cok guzel olmus canim masAllah. Hem burun hem cene.
Sende ceneye ne yapildi canim? Muhtesem oldu. Ve doktorun kimdi acaba? Fiyat ne kadardi?

Son düzenleme:
canim bayildim hakikatten cok iyi bir is cikarmis doktorun :21:
bu da benden gerci burun ucum hala sis biraz 27 temmuzda ameliyatim gerçekleşmişti sicakkanli harika bir aile babasi guven dolu bir adam, benim bas kahramanim doktorum Fahri MOLA.. Hersey icin tesekkur ederim ona

Eki Görüntüle 777143

Teşekkür ederim canım, senin burnunda çok hoş görünüyor ^_^

Merhaba zyk78. burun estetiğiyle beraber çene implantı da mı yaptırdın? çok güzel olmuş!
Merhaba cnm. Cok tesekkur ederim. Evet burun ameliyatim sirasinda ceneme de silikon takti doktorum. Cenemin geride olmasi sebebiyle bu islemi yapacagini soyledi ve bende kabul ettim. İyiki yaptirmisim. Simdi bakiyorum da yaptirmasaydim bu sonucu alanayacaktim. Dogru bir karar vermisim sanirim :))

Cok cok guzel olmus canim masAllah. Hem burun hem cene.
Sende ceneye ne yapildi canim? Muhtesem oldu. Ve doktorun kimdi acaba? Fiyat ne kadardi?

Tesekkur ederim canim. Cene geriligi vardi bende. Ceneme silikon parca konuldu ayni ameliyatta. Doktorum Abdulkadir Goksel. Ben ameliyat olali 1,5 yili gecti. Fiyat degismis. Forumlardan gordugum kadariyla fiyat ilk smeliyat icin 7000 tl olmus. Ama deger. Cok rahat nefes aliyorum ve artik profilden resim cektirmekten cekinmiyorum. Aksine hosuma gidiyor :)) eski halimi unuttum bile. Dusunen herkese ameliyat olmasini tavsiye ediyorum. Ben cok kararsiz kalmistim ameliyat olup olmsma konusunda. Hic korktugum gibi degilmis. 10 gun icinde zorlugu bitiyor :)

evet çok yakışmış! ben de yakında burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ancak çenemin geri olup olmadığı konusunda kararsızım. profilimde açık bir albümüm var, acaba bakıp yorum yapar mısın? profilden görüntüm beni çok rahatsız ediyor :/

Merhaba cnm. Cok tesekkur ederim. Evet burun ameliyatim sirasinda ceneme de silikon takti doktorum. Cenemin geride olmasi sebebiyle bu islemi yapacagini soyledi ve bende kabul ettim. İyiki yaptirmisim. Simdi bakiyorum da yaptirmasaydim bu sonucu alanayacaktim. Dogru bir karar vermisim sanirim :))

merhaba çok beğendim burnunuzu bende düşünüyorum acaba fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz ve de kapalı ameliyat mı acık mı oldunuz kusura bakmayın çok soru sordum :)

merhaba beğenmenize çok sevindim teşekkür ederim..ama o fotodan sonra revizyon oldum ben..daha sonra bi foto daha eklemiş olmam lazım, bikaç sayfa sonra..son halim odur..ilk ameliyatıma 8000 lira vermiştim..başka bir doktora revizyon oldum, ona da 10.000 lira verdim...albümümde bir sürü foto var bakmak istersen...

evet çok yakışmış! ben de yakında burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ancak çenemin geri olup olmadığı konusunda kararsızım. profilimde açık bir albümüm var, acaba bakıp yorum yapar mısın? profilden görüntüm beni çok rahatsız ediyor :/

Merhaba

Baktım resimlerine. Burun ve çene birlikte olursa süper bir sonuç çıkar ortaya bence. Çenene silikon dolgu gerekiyor canım. sadece burun ameliyatı olursan mutsuz olabilirsin. bu aşamada sana bir önerim olacak. Göksel beye mail at yandan çekilmiş resmini. sanal çalışma yapıp sana yollasın. Çene ile birlikte nasıl bir sonuç vereceğini görmüş olursun. Sana fikir vermiş olur. Bunun için ücret almıyorlar. tabiiki muayene olmak daha doğru ama öncesinde düşünülebilir bence.

Tesekkur ederim canim. Cene geriligi vardi bende. Ceneme silikon parca konuldu ayni ameliyatta. Doktorum Abdulkadir Goksel. Ben ameliyat olali 1,5 yili gecti. Fiyat degismis. Forumlardan gordugum kadariyla fiyat ilk smeliyat icin 7000 tl olmus. Ama deger. Cok rahat nefes aliyorum ve artik profilden resim cektirmekten cekinmiyorum. Aksine hosuma gidiyor :)) eski halimi unuttum bile. Dusunen herkese ameliyat olmasini tavsiye ediyorum. Ben cok kararsiz kalmistim ameliyat olup olmsma konusunda. Hic korktugum gibi degilmis. 10 gun icinde zorlugu bitiyor :)

MASALLAH. Valla Allah nazarlardan korusun. Cok yakismis.
Peki sizin resminizi gordum onden ve yandan oncesi ve sonrasi olarak hem burun hem cene yapilmisti. O burun revizyonunuzdan onceki resminizmiydi yoksa sonraki mi?
Ben cok korkuyorum. Bende cene kucuk ve geri, dusunuyorum ki banada lazim olacak gibime geliyor cene implanti, ama doktor bilir tabi. Ceneye zarar veriyorlar mi implanti yerlestirince? Cenede bi oyma falan yapiliyordur herhalde silikonu yerlestirmek icin.
Burundada korktugum dogal olmamasi ve sonradan burun ucu dusmesi,burun ucunda cukur olusmasi,buna benzner problemlerin cikmasi cok korkutuyor, Hepte yaziyorum zaten.
Siz doktorunuz e'mailini bana verirmisiniz rica etsem?

Son düzenleme:
selam bayanlar ben 10 gün önce ameliyat oldum bugün alçı çıkarıldı ve bi kaç sorum var size yardımcı olursanız sevinirim 1. iki kaş arası çok şiş bu ne kadar sürede geçer ortalama 2. burun şişlikleri inince kavisi daha çok belli oluyomu ve 3. en önemlisi burun kanatları var ya onlardan bi tanesinin şikliği inmiş diğeri inmemiş bi yamukluk var şişliği inmiş olan tarafa doğru bu diğer tarafın hala şiş olmasıylamı alakalı ve daha çok yamuk olma ihtimali varmı karşıdan foto çekince direk göze çarpıyo

merhaba size ben yardımcı olmak isterdim ama siz benden çok önce ameliyat olmuşsunuz benim size ihtiyacım var 29 gün önce ameliyat oldum .sizin sorduğunuz sorunun cevabını sizden öğrenmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

merhaba size ben yardımcı olmak isterdim ama siz benden çok önce ameliyat olmuşsunuz benim size ihtiyacım var 29 gün önce ameliyat oldum .sizin sorduğunuz sorunun cevabını sizden öğrenmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim

Bende aynıyım masajla düzeliyor ilk açıldığında çok berbattım burnum sola çekiyor :)) gibiydi ama hala tam düzgün değil inşallah zamanla düzeliriz

Back
X