Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
esracım çok şiş henüz ama inecek o zaman tam şeklini alacaktır. sen kime olmuştun ameliyatını:26:
Teşekkür ederim, 2007 senesinde 3500 ödedim, şuan 6500' 7000 den başlıyor![]()
Merhaba Sanem.
Ameliyat öncesi ve sonrası neyi merak ediyorsun bilmiyorum ama sonuç güzel olunca insan çok mutlu oluyor ve güveni geliyor kendine.Ben olalı 1 yıl oldu. resimlerime bakarsan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın :)
Ameliyattan sonra 10 gün rapor verdi doktorum. 10 gün sonra işbaşı yaptım. istanbulda'mısın bilmiyorum ama doktorum Abdülkadir Göksel.Eki Görüntüle 665599 Eki Görüntüle 665600
Her şey sizin için kızlarp Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
canim bayildim hakikatten cok iyi bir is cikarmis doktorun
bu da benden gerci burun ucum hala sis biraz 27 temmuzda ameliyatim gerçekleşmişti sicakkanli harika bir aile babasi guven dolu bir adam, benim bas kahramanim doktorum Fahri MOLA.. Hersey icin tesekkur ederim ona
Eki Görüntüle 777143
resim eklemeye çalıştım..oldu mu bilmiyorum, görücez :)
Merhaba cnm. Cok tesekkur ederim. Evet burun ameliyatim sirasinda ceneme de silikon takti doktorum. Cenemin geride olmasi sebebiyle bu islemi yapacagini soyledi ve bende kabul ettim. İyiki yaptirmisim. Simdi bakiyorum da yaptirmasaydim bu sonucu alanayacaktim. Dogru bir karar vermisim sanirim :))Merhaba zyk78. burun estetiğiyle beraber çene implantı da mı yaptırdın? çok güzel olmuş!
Cok cok guzel olmus canim masAllah. Hem burun hem cene.
Sende ceneye ne yapildi canim? Muhtesem oldu. Ve doktorun kimdi acaba? Fiyat ne kadardi?
Merhaba cnm. Cok tesekkur ederim. Evet burun ameliyatim sirasinda ceneme de silikon takti doktorum. Cenemin geride olmasi sebebiyle bu islemi yapacagini soyledi ve bende kabul ettim. İyiki yaptirmisim. Simdi bakiyorum da yaptirmasaydim bu sonucu alanayacaktim. Dogru bir karar vermisim sanirim :))
merhaba çok beğendim burnunuzu bende düşünüyorum acaba fiyatı hakkında bilgi verebilir misiniz ve de kapalı ameliyat mı acık mı oldunuz kusura bakmayın çok soru sordum :)
evet çok yakışmış! ben de yakında burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ancak çenemin geri olup olmadığı konusunda kararsızım. profilimde açık bir albümüm var, acaba bakıp yorum yapar mısın? profilden görüntüm beni çok rahatsız ediyor :/
Tesekkur ederim canim. Cene geriligi vardi bende. Ceneme silikon parca konuldu ayni ameliyatta. Doktorum Abdulkadir Goksel. Ben ameliyat olali 1,5 yili gecti. Fiyat degismis. Forumlardan gordugum kadariyla fiyat ilk smeliyat icin 7000 tl olmus. Ama deger. Cok rahat nefes aliyorum ve artik profilden resim cektirmekten cekinmiyorum. Aksine hosuma gidiyor :)) eski halimi unuttum bile. Dusunen herkese ameliyat olmasini tavsiye ediyorum. Ben cok kararsiz kalmistim ameliyat olup olmsma konusunda. Hic korktugum gibi degilmis. 10 gun icinde zorlugu bitiyor :)
selam bayanlar ben 10 gün önce ameliyat oldum bugün alçı çıkarıldı ve bi kaç sorum var size yardımcı olursanız sevinirim 1. iki kaş arası çok şiş bu ne kadar sürede geçer ortalama 2. burun şişlikleri inince kavisi daha çok belli oluyomu ve 3. en önemlisi burun kanatları var ya onlardan bi tanesinin şikliği inmiş diğeri inmemiş bi yamukluk var şişliği inmiş olan tarafa doğru bu diğer tarafın hala şiş olmasıylamı alakalı ve daha çok yamuk olma ihtimali varmı karşıdan foto çekince direk göze çarpıyo
merhaba size ben yardımcı olmak isterdim ama siz benden çok önce ameliyat olmuşsunuz benim size ihtiyacım var 29 gün önce ameliyat oldum .sizin sorduğunuz sorunun cevabını sizden öğrenmek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
Bu önden : Eki Görüntüle 777774
Bu yandan: Eki Görüntüle 777775
Doktorum da Hasan Fındık :) doğal olmasını istemiştim