merhaba cok guzel bir kizsin ve gule gule kullan burnunu...çekim acisindan mi bilmiyorum ama yandan harika gorunuyor yalniz onden cekilen fotografta burnun ben estetikliyim diye bagiriyo sanki...cok yakismis ama....
Çok teşekkür ederim, sağ olun :)
vallahi bravo...hic usenmeden ve en guzel bicimde hicbir soruyu hicbir sozu cevapsiz birakmamissiniz...tesekkurler...
yandan harika...birde onden foto olsaydi keske....
çok değişime uğramışkesinlikle 7 aylık fotondaki burnum 15 günlükten çok çok daha güzel.moral bozma stres yapmışşın .sorun yok ama öndende görmek lazım.yandan çok güzel.
gayet güzel gözüküyor.insan içine çıkabiliosan sorun yok demektir:)
Eki Görüntüle 747635 Eki Görüntüle 747636
Bunlar da benim öncesi / sonrası fotolarım :) Hem burun, hem çene ameliyatı aynı anda oldum. Nasıl olmuş :)
Doktorum Abdülkadir Göksel.
canım seninki çok şişmiş ve kızarmalar olmuş buz koymadın mı bnde olmadı hiç bnde 20 gün önce oldm cok memnunum seninkide gayet güzel olmuş güle güle kullan =)Bende prof. dr. halis ünlüye oldum. tam bir ay oldu inanın ne ağrı ne sızı hiç bir şey hissetmedim.Eki Görüntüle 764351 Eki Görüntüle 764352 Eki Görüntüle 764354 Eki Görüntüle 764353
Sonrası için attığım fotoğraflar bandajlarım açıldığı ilk gün yani ameliyattan sonraki 2. hafta :)) hiç de şiş durumda değildi. bandajlı fotoğraf da ameliyattan 2 gün sonra yani şişlik ve morluklar maksimumdu. ama sonraki gün ciddi azalma vardı. gözünüzde büyütmeyin ben 16 yaşındayım iyikide olmuşum 2 haftada her şey bitiyor şimdiden geçmiş olsun
Müthiş değişim ez az 10 yaş gençleşmişsiniz.
Eki Görüntüle 759410 Eki Görüntüle 759411 Eki Görüntüle 759412 önceki hallerim:)
Eki Görüntüle 759413 Eki Görüntüle 759418 Eki Görüntüle 759416 sonrakiler:)
her iki tarafta da makyajlıyım
aynen bende de tıkanıklık var 20, günüm sol taraf biraz tıkanıkBenım 5 ayı geçti hala sakınıyorum ama dedıgın gibi sanırım çok sakınmamak hayatı yaşamk lazım. Tıkanıklık normal zamnla düzelcekler.
çok genç göstermiş sizi ve çok hoş olmuş
Bunun çok doğal olmuş,sanada çok yakışmış.kavislimi istiyordun ondanmı begenmedin cnm? ama sanki hiç yapılmamış sanki kendi burnunmuş gibi.
mükemmel değişim çene ameliyatı zor olsa gerek
çok genç göstermiş sizi ve çok hoş olmuş
mükemmel değişim çene ameliyatı zor olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?