burun ameliyatımı 17 mayısta oldum daha 3,5 ay oldu ama bana sanki daha büyümüş gibi geliyor burnum burun ucu kocaman gibi ağustos sonrası doktora gittiğim zaman endişelerimi anlatacağım, yani biraz inceltilebilirdi burun sanki
Arkadaşlar merhaba, 30 ağustos ta Cem payaslıya ameliyat olacağım. Yaklaşık 2 yıldır düşündüğüm ama hep ertelediğim bir ameliyat. Korkmuyorum değil. Ameliyattan değilde ya sonrasından korkuyorum.. Resimlerimi bende paylaşacağım. Umarım herşey güzel olur..
Zamanla inecektir o, daha şişler vardır hemen inmiyor. Hayatına nomrla şekilde devame debiliyorsan sorun yok
Arkadaşlar merhaba, 30 ağustos ta Cem payaslıya ameliyat olacağım. Yaklaşık 2 yıldır düşündüğüm ama hep ertelediğim bir ameliyat. Korkmuyorum değil. Ameliyattan değilde ya sonrasından korkuyorum.. Resimlerimi bende paylaşacağım. Umarım herşey güzel olur..
Arkadaşlar Ege Üniversitesi nde ameliyat olacağım yorum yapar mısınız
Çok korkuyorum adapte olamıyorum vaz geçesim geliyor bazen nası yenebilirim ki hazır mı değilim sizce ?
inanın hiç korkulcak bir şey yok :) profilimde resim resim anlattım süreci.. 2 haftaya her şey bitiyor. Sıkıntı ise ilk 3 gün. sonra hayat standartı cidden yükseliyor insanın kendine güveni geliyor
çok beğendim burun süper olmuş ayça hangi doktora ameliyat oldun acaba ?
canım ameliyat öncesi ve sonrası olarak forograf koydum. ameliyat sonrası fotograflarım bu haftasonuna ait. ameliyatım tam 3,5 ay oldu burunun son şekli bu dedi doktor burun ucuna ufak bir operasyon olacak dışarıda şuanda biraz daha içeri alınacak işte :18:
Eki Görüntüle 766932 ,Eki Görüntüle 766934 ,Eki Görüntüle 766930 ,Eki Görüntüle 766935 ,Eki Görüntüle 766936 ,Eki Görüntüle 766939 ,Eki Görüntüle 766940
ufuk bilkay var orada estetil cerrah. çok doğal ve başarılı burunlar çıkardığını biliyorum
Bence burnun gayet güzel, 3,5 ay oldu daha demişsin ama o zmanda kadar gemiş bide gezdiğin yerlerde foto çektirmişsin maşallah :) Benim 5 ay oldu bişey olur korkusuyla yenı yenı dışarı çıkmaya başladım. Cesaretine hayran kaldım :)
bu da benim öncem ve sonram 17 günlük..Eki Görüntüle 767091 Eki Görüntüle 767093 Eki Görüntüle 767094
Çok korkuyorum adapte olamıyorum vaz geçesim geliyor bazen nası yenebilirim ki hazır mı değilim sizce ?
Burnun gayet guzel olmus cnm. Bu arada cenem seninkiyle ayniydi. Burun ameliyatim sirasinda doktorum Abdulkadi Goksel ceneme de silikon parca koyarak cenemi de buyuttu. Burnumun guzelligi daha da ortaya cikti. Sen de boyle birsey yaptirabilirsin belki ileride. Kolay ve sonucu guzel bi ameliyat. Tavsiye ederim
profilimde ameliyat sonrasını resimlerimle anlattım sizler için.. isterseniz bakın
resimleri göremiyorum arkadaşlık isteği gönderdim kabul ederseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?