Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Zamanla inecektir o, daha şişler vardır hemen inmiyor. Hayatına nomrla şekilde devame debiliyorsan sorun yok

Arkadaşlar merhaba, 30 ağustos ta Cem payaslıya ameliyat olacağım. Yaklaşık 2 yıldır düşündüğüm ama hep ertelediğim bir ameliyat. Korkmuyorum değil. Ameliyattan değilde ya sonrasından korkuyorum.. Resimlerimi bende paylaşacağım. Umarım herşey güzel olur..

Ben de sonrasından yorumlardan çok korkuyorum

Zamanla inecektir o, daha şişler vardır hemen inmiyor. Hayatına nomrla şekilde devame debiliyorsan sorun yok

canım ameliyat öncesi ve sonrası olarak forograf koydum. ameliyat sonrası fotograflarım bu haftasonuna ait. ameliyatım tam 3,5 ay oldu burunun son şekli bu dedi doktor burun ucuna ufak bir operasyon olacak dışarıda şuanda biraz daha içeri alınacak işte :18:

, , , , , ,

profilimde ameliyat sonrasını resimlerimle anlattım sizler için.. isterseniz bakın

Çok korkuyorum adapte olamıyorum vaz geçesim geliyor bazen nası yenebilirim ki hazır mı değilim sizce ?

inanın hiç korkulcak bir şey yok :) profilimde resim resim anlattım süreci.. 2 haftaya her şey bitiyor. Sıkıntı ise ilk 3 gün. sonra hayat standartı cidden yükseliyor insanın kendine güveni geliyor

Bence burnun gayet güzel, 3,5 ay oldu daha demişsin ama o zmanda kadar gemiş bide gezdiğin yerlerde foto çektirmişsin maşallah :) Benim 5 ay oldu bişey olur korkusuyla yenı yenı dışarı çıkmaya başladım. Cesaretine hayran kaldım :)

saol ama sakinan goze cop batar derler ya okadarda sakinmadim cok dikkatbediyorum ama zaten ameliyattan 10 gun sonra is basi yapinca mexburen adapte oluyisun geziyosun dolasiyosun yalniz burnumda hala tikaniklik var sizdede varmi tıkanıklık

Çok korkuyorum adapte olamıyorum vaz geçesim geliyor bazen nası yenebilirim ki hazır mı değilim sizce ?

Merhaba

Ilk gunlerde biraz zorlugu var tabiiki ama sonra sonuc guzel olunca hersey unutuluyor. Sonuca odaklanman cok onemli bence. Bu asamasa en onemlisi dogru doktoru secebilmek bence. Surecin kolay gecmesi ve sonucun tatmin edici olmasi kesinlikle doktor secimine bagli. Ben sansliydim. 1,5 yil oldu ameliyat olali. Doktorumdan cok memnunum. Istanbuldaysan tavsiye ederim. Op. dr. Abdulkadir Goksel

sizi tebrik ediyorum valla. Kaç ay öncesinde ben ameliyat olmayı düşünürken bile Aynı doktoru tavsiye ediyordunuz hala ediyorsunuz. Herkez sizin gibi olsa hepimiz dogru doktoru hemen buluruz. Çogu ameliyat olduktan sonra girmiyorlar bile foruma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…