- 21 Ağustos 2015
- 1.130
- 832
- 53
Devlet hastanesinde çankırı murat görkem atamanDoktorunuz kim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Devlet hastanesinde çankırı murat görkem atamanDoktorunuz kim?
Simdi nasil burnunuz memnunmusunuzÇook teşekkür ederim evet uzun bulmuştum umarım dediğiniz gibi uçtaki şişlik inincede daha güzel durur.
Simdi nasil burnunuz memnunmusunuz[/QUOTE uzunluk konusunda daha orantılı uzun durmuyor ama kemer kısmında şişlik var.onun haricinde genel anlamda memnunum.
BaslayabilirsinizMerhaba, Aralık ayında sınavım var Eylül gibi ameliyat olsam 1 hafta içerisinde ders çalışmaya başlayabilir miyim? 1 hafta ve sonrasında çok ağrı sızı olur mu?
Üç gün sonra başlayabilirsiniz yavaştanMerhaba, Aralık ayında sınavım var Eylül gibi ameliyat olsam 1 hafta içerisinde ders çalışmaya başlayabilir miyim? 1 hafta ve sonrasında çok ağrı sızı olur mu?
Agri sizi olayi yok. 10 gun sonra hersey normale donuyor.Merhaba, Aralık ayında sınavım var Eylül gibi ameliyat olsam 1 hafta içerisinde ders çalışmaya başlayabilir miyim? 1 hafta ve sonrasında çok ağrı sızı olur mu?
Doktorunuz kim acaba ?Canim simdi cektim..bilmyrm belkide benim.sansima oldu yandanda öndende cok mukemmel oldu cok memnunum..
Çok normal paniklemeyin, ilk zamanlr benimde öyle görünüyordu. Birkaç haftaya inmeye başlar; zaten iki üç aya da normale döner...Merhaba sonunda ben de amelıyat oldum alcım cıktı alcının ızlerı burnumun uç kısmında katlanma ızı gıbı doktorum bır ıkı haftaya gecer dedı,
Ama yüzüm sankı michael jacksona benzıyor
Ne zaman ınsna ıcıne cıkabılecegım haftaya iş bası yapacagım
Lütfen biri cevap yazabılır mı?
merhaba size o kadar cok minnettarım ki anlatamam ccevabınız için cok tşkr ederimÇok normal paniklemeyin, ilk zamanlr benimde öyle görünüyordu. Birkaç haftaya inmeye başlar; zaten iki üç aya da normale döner...
Artık yaz veya kış olması o kadar sorun teşkil etmese de; soğuk şişlerinizin daha çabuk inmesini sağlar. Aynı zamanda 6 ay gözlük kullanamayacak olmanız gerektiğini düşünürsek kışın olmanız daha avantajlı... Ben Kasım da olmuştum ameliyatımı 6. Ayım dolmak üzere ve çok rahat atlattım.Merhaba, en uygun ameliyat olma zamanı ne zaman? Aralıkta mı olsam diye düşündüm fakat soğuklarda zor mu olur?
Ne demek rica ederim; albümümden bakabilirsiniz ilk haftalar ve ay arasındaki farkı ilk zaman çok şiş ve garip görünecek ama zaman geçtikçe sizde şaşıracaksınız değişime... Hiç unutmam bana da onuncu günüydü sanırım arkadaşlarım micheal jackson gibisin şu an diyordu. Gözlerim kısık, yanaklarım hafif şiş ve üst dudağım yukarıya çekiyordu. Çok normal çok fazla işlem görüyor burun, zamanla minikleşip güzelleşiyor zor bir süreç ama güzelleşecek diye düşünüp kendimi hep motive ettim ben; size de tavsiye ederim boşuna üzmeyin kendinizi :)merhaba size o kadar cok minnettarım ki anlatamam ccevabınız için cok tşkr ederim
hem yüreğiniz hem siz çok güzelsiniz .Ne demek rica ederim; albümümden bakabilirsiniz ilk haftalar ve ay arasındaki farkı ilk zaman çok şiş ve garip görünecek ama zaman geçtikçe sizde şaşıracaksınız değişime... Hiç unutmam bana da onuncu günüydü sanırım arkadaşlarım micheal jackson gibisin şu an diyordu. Gözlerim kısık, yanaklarım hafif şiş ve üst dudağım yukarıya çekiyordu. Çok normal çok fazla işlem görüyor burun, zamanla minikleşip güzelleşiyor zor bir süreç ama güzelleşecek diye düşünüp kendimi hep motive ettim ben; size de tavsiye ederim boşuna üzmeyin kendinizi :)
Merhaba sizin ameliyattan sonraki fotolarinizi goremedim. Bi sorum olacak 35. Gunumdeyim. Yuzumde hala sislik var midir acaba. Mesela sizin 1. Ay ve 3 ay arasinda degisiklik oldu mu. Gulus, ifade vsÇok normal paniklemeyin, ilk zamanlr benimde öyle görünüyordu. Birkaç haftaya inmeye başlar; zaten iki üç aya da normale döner...
Çok teşekkür ederim; siz de öylehem yüreğiniz hem siz çok güzelsiniz
hem yüreğiniz hem siz çok güzelsiniz .