• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Rica etsem ozelden foto atarmisiniz. Benim henuz bes gunluk surecte nasil degisicek merak ediyorum. Ilk gunlerdeki foto ve simdiki haliniz

Merhaba, Aralık ayında sınavım var Eylül gibi ameliyat olsam 1 hafta içerisinde ders çalışmaya başlayabilir miyim? 1 hafta ve sonrasında çok ağrı sızı olur mu?

Konyada yokmudur aceba iyi bir dr ..en kötü Ankara ya gidebilirm diye düşünüyorum ne zor buna karar vermek ...

Merhaba sonunda ben de amelıyat oldum alcım cıktı alcının ızlerı burnumun uç kısmında katlanma ızı gıbı doktorum bır ıkı haftaya gecer dedı,
Ama yüzüm sankı michael jacksona benzıyor
Ne zaman ınsna ıcıne cıkabılecegım haftaya iş bası yapacagım
Lütfen biri cevap yazabılır mı?

Merhaba sonunda ben de amelıyat oldum alcım cıktı alcının ızlerı burnumun uç kısmında katlanma ızı gıbı doktorum bır ıkı haftaya gecer dedı,
Ama yüzüm sankı michael jacksona benzıyor
Ne zaman ınsna ıcıne cıkabılecegım haftaya iş bası yapacagım
Lütfen biri cevap yazabılır mı?
Çok normal paniklemeyin, ilk zamanlr benimde öyle görünüyordu. Birkaç haftaya inmeye başlar; zaten iki üç aya da normale döner...

Merhaba, en uygun ameliyat olma zamanı ne zaman? Aralıkta mı olsam diye düşündüm fakat soğuklarda zor mu olur?

Merhaba, en uygun ameliyat olma zamanı ne zaman? Aralıkta mı olsam diye düşündüm fakat soğuklarda zor mu olur?
Artık yaz veya kış olması o kadar sorun teşkil etmese de; soğuk şişlerinizin daha çabuk inmesini sağlar. Aynı zamanda 6 ay gözlük kullanamayacak olmanız gerektiğini düşünürsek kışın olmanız daha avantajlı... Ben Kasım da olmuştum ameliyatımı 6. Ayım dolmak üzere ve çok rahat atlattım.

merhaba size o kadar cok minnettarım ki anlatamam ccevabınız için cok tşkr ederim
Ne demek rica ederim; albümümden bakabilirsiniz ilk haftalar ve ay arasındaki farkı ilk zaman çok şiş ve garip görünecek ama zaman geçtikçe sizde şaşıracaksınız değişime... Hiç unutmam bana da onuncu günüydü sanırım arkadaşlarım micheal jackson gibisin şu an diyordu. Gözlerim kısık, yanaklarım hafif şiş ve üst dudağım yukarıya çekiyordu. Çok normal çok fazla işlem görüyor burun, zamanla minikleşip güzelleşiyor zor bir süreç ama güzelleşecek diye düşünüp kendimi hep motive ettim ben; size de tavsiye ederim boşuna üzmeyin kendinizi :)

hem yüreğiniz hem siz çok güzelsiniz
Ne demek rica ederim; albümümden bakabilirsiniz ilk haftalar ve ay arasındaki farkı ilk zaman çok şiş ve garip görünecek ama zaman geçtikçe sizde şaşıracaksınız değişime... Hiç unutmam bana da onuncu günüydü sanırım arkadaşlarım micheal jackson gibisin şu an diyordu. Gözlerim kısık, yanaklarım hafif şiş ve üst dudağım yukarıya çekiyordu. Çok normal çok fazla işlem görüyor burun, zamanla minikleşip güzelleşiyor zor bir süreç ama güzelleşecek diye düşünüp kendimi hep motive ettim ben; size de tavsiye ederim boşuna üzmeyin kendinizi :)
hem yüreğiniz hem siz çok güzelsiniz .

Çok normal paniklemeyin, ilk zamanlr benimde öyle görünüyordu. Birkaç haftaya inmeye başlar; zaten iki üç aya da normale döner...
Merhaba sizin ameliyattan sonraki fotolarinizi goremedim. Bi sorum olacak 35. Gunumdeyim. Yuzumde hala sislik var midir acaba. Mesela sizin 1. Ay ve 3 ay arasinda degisiklik oldu mu. Gulus, ifade vs

Back