- 29 Aralık 2017
- 1.270
- 321
- 123
- 40
Kaş arasına dokunduğunu sanmıyorum, kontrole gittiğim de bu bilgiye kendisine sorarım sizin için.. Neden sordunuz siz kaş aranızda da mı işlem yaptırmak istiyorsunuz?Fahri mola bey sizin kas arasinada dokundumu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaş arasına dokunduğunu sanmıyorum, kontrole gittiğim de bu bilgiye kendisine sorarım sizin için.. Neden sordunuz siz kaş aranızda da mı işlem yaptırmak istiyorsunuz?Fahri mola bey sizin kas arasinada dokundumu?
Merhaba, yanaklarıma herhangi bir işlem yapılmadı, elmacık kemiklerim hafif çıkıktı benim, burnum küçülünce yanaklarım belirginleşmiş oldu :)Yamanlarınıza dolguda mi yapıldı? Yoksa burun küçülünce ön plana mı çıktı yanaklar?
Çok teşekkür ediyorumm :) Sevgiler.Teşekkür ederim, size de çok geçmiş olsun. Evet aynen öyle, insan güzel şeylere çabuk adapte oluyor.
İzmir de yaşıyorum, evet
Sizin yuzunuzde buyuk degisim olmus. Cene sivrilesmis. Elmavik kemikleri belirginlesmis. Gidi gitmis. Ama goz altlariniz cok cukurlasmis. Burnunuzda harika gozukuyor. Gule gule kullanin yeni burnusunhzu :))Öncesi - sonrası :) Doktorum İzmirde Plastik Cerrah Fahri Mola.. Merak edenler kendisinin çalışmalarına instagram sayfasından bakabilir
Çok teşekkür ederim :) Siz nasıl oldunuz iyi misiniz?Sizin yuzunuzde buyuk degisim olmus. Cene sivrilesmis. Elmavik kemikleri belirginlesmis. Gidi gitmis. Ama goz altlariniz cok cukurlasmis. Burnunuzda harika gozukuyor. Gule gule kullanin yeni burnusunhzu :))
Fotoğrafı çektiğim günün bir önceki gecesi uykusuz ve yorgun bir gece geçirmiştim, göz altı çukurlaşması ondan bu aradaSizin yuzunuzde buyuk degisim olmus. Cene sivrilesmis. Elmavik kemikleri belirginlesmis. Gidi gitmis. Ama goz altlariniz cok cukurlasmis. Burnunuzda harika gozukuyor. Gule gule kullanin yeni burnusunhzu :))
Benim burun ucum iri kaldi. Yandqn kavisli onden duz gozukuyor bende anlamadim gitti. Eski burnumla kiyaslayinca cok memnunum tabiki de.Çok teşekkür ederim :) Siz nasıl oldunuz iyi misiniz?
Eskisinden iyi olacağını her zaman savunmuşumdur zaten fotoğraf paylaşma imkanınız var mı acaba?Benim burun ucum iri kaldi. Yandqn kavisli onden duz gozukuyor bende anlamadim gitti. Eski burnumla kiyaslayinca cok memnunum tabiki de.
Merhaba doktorunuzla konuştunuz mu hiç bu konuyu? Şişlikler varsa biraz daha iner diye tahmin ediyorum :/Ya arkadaşlar mrb ben 1 ay önce tip plasti oldum sadece burun ucu inceltildi ve zaten kalkık olan burnum biraz daha kaldirildi ilk haftalar gibi değil tabii indi ama bundan sonra da 1-2 mm iner mi ucu biraz daha insin istiyorum önden. Yan kikirdaklar ve ucu aşırı olmasada şiş hala
Konuştum iner biraz dedi olmazsa dikişi sökerim indiririm istersen dedi de tekrar uğraşmak istemiyorum zor süreç. Birde artik pay yok gibi sanki indirmeye çalışınca elimle eskiden aşagi doğru iniyordu şimdi hiç inmiyor çok sert. Şişlik var evet çok olmasa da dokununca yan kikirdaklar top gibi kaba ve sert. İnstagramdaki drlarin 1 aylik sonuçlarina bakiyorum sişlik yok burunlar duzgun derim de kalin değilmiş ama bilmiyorum korkuyorum 1-2 mm inmeli ifadem değişik duruyorMerhaba doktorunuzla konuştunuz mu hiç bu konuyu? Şişlikler varsa biraz daha iner diye tahmin ediyorum :/
Ozel mesajla eski yeni hemen yolluyorum.Eskisinden iyi olacağını her zaman savunmuşumdur zaten fotoğraf paylaşma imkanınız var mı acaba?
Bende sizi merak ettim eski ve yeni rica etsem yollarmisiniz.Ya arkadaşlar mrb ben 1 ay önce tip plasti oldum sadece burun ucu inceltildi ve zaten kalkık olan burnum biraz daha kaldirildi ilk haftalar gibi değil tabii indi ama bundan sonra da 1-2 mm iner mi ucu biraz daha insin istiyorum önden. Yan kikirdaklar ve ucu aşırı olmasada şiş hala
Bende de şişlik mevcut ve gerginlik var, kıkırdaklarımda sert, kıkırdakların yumuşaması ve burun ucunun esnekleşmesi zaman alıyormuş ve benim de burnum henüz 1 aylık, doktorum 6 ay sonra tamamen oturacağını iletti, araştırmayı çok seven biri olarak bu bilgileri bir çok yerde de okudumKonuştum iner biraz dedi olmazsa dikişi sökerim indiririm istersen dedi de tekrar uğraşmak istemiyorum zor süreç. Birde artik pay yok gibi sanki indirmeye çalışınca elimle eskiden aşagi doğru iniyordu şimdi hiç inmiyor çok sert. Şişlik var evet çok olmasa da dokununca yan kikirdaklar top gibi kaba ve sert. İnstagramdaki drlarin 1 aylik sonuçlarina bakiyorum sişlik yok burunlar duzgun derim de kalin değilmiş ama bilmiyorum korkuyorum 1-2 mm inmeli ifadem değişik duruyor
BekliyorummOzel mesajla eski yeni hemen yolluyorum.
Evet fotoğraf görürsek daha iyi yorumlarızBende sizi merak ettim eski ve yeni rica etsem yollarmisiniz.
Tamamdır, bekliyorum fotoğrafınızıTamam ozelden atarım fotoğraf
Burun ucu cok gec yumusuyor maalesef.Bende de şişlik mevcut ve gerginlik var, kıkırdaklarımda sert, kıkırdakların yumuşaması ve burun ucunun esnekleşmesi zaman alıyormuş ve benim de burnum henüz 1 aylık, doktorum 6 ay sonra tamamen oturacağını iletti, araştırmayı çok seven biri olarak bu bilgileri bir çok yerde de okudum