• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

R Ruzgarrr_84
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim bende konyadayım burdaki doktorlara bir türlü ısınamadım bu süreçte okadar çok doktor araştırdımki karar vermekte çok zor gerçkten inşaAllah gönlümüze göre olur herşey siz karar verdinizmi gidiyormusunuz görkem beye ??
Rica ederim, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Beni tek düşündüren şey, şehirlerarası mesafe sadece, İzmirde yaşıyorum ve çalışıyorum o sebeple biraz sıkıntı olabilir gidip gelmem ve izin durumlarım, Çankırı için :( burada Ege Ünv. - Dr. Yiğit Özer Tiftikçioğlundan da randevu almıştım öncelikle bir Yiğit Bey ile görüşmek istiyorum, Yiğit Beyde çok başarılı bir doktormuş.. Ama kafam çok karışık Çankırıda olabilir :/

Rica ederim, hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Beni tek düşündüren şey, şehirlerarası mesafe sadece, İzmirde yaşıyorum ve çalışıyorum o sebeple biraz sıkıntı olabilir gidip gelmem ve izin durumlarım, Çankırı için :KK43: burada Ege Ünv. - Dr. Yiğit Özer Tiftikçioğlundan da randevu almıştım öncelikle bir Yiğit Bey ile görüşmek istiyorum, Yiğit Beyde çok başarılı bir doktormuş.. Ama kafam çok karışık Çankırıda olabilir :/
Haklısınız bende yatış düşünüyorum gidip gelmek banada zor ama güvenli bir el gerekiyor içimize sinmesi şart burnunuzdaki problem neydi deviasyonmu var yoksa estetik amaçlımı?

Haklısınız bende yatış düşünüyorum gidip gelmek banada zor ama güvenli bir el gerekiyor içimize sinmesi şart burnunuzdaki problem neydi deviasyonmu var yoksa estetik amaçlımı?
Benim burnumda hafif bir sola doğru kemik eğriliği var o düzeltilecek, aynı zamanda estetik istiyorum daha çok. Çankırı birde benim memleketim olmasına rağmen üşeniyorum :)

Benim burnumda hafif bir sola doğru kemik eğriliği var o düzeltilecek, aynı zamanda estetik istiyorum daha çok. Çankırı birde benim memleketim olmasına rağmen üşeniyorum :)
Evet haklısın uzak birde böyle ameliyatlarda yolculuk önermiyorlar şimdi konuştum biriylede kanama vs olabliyormuş bnce yaşadığımız şehirde evimizde rahat rahat olmak daha mantıklı gibi geliyor:KK43:

Evet haklısın uzak birde böyle ameliyatlarda yolculuk önermiyorlar şimdi konuştum biriylede kanama vs olabliyormuş bnce yaşadığımız şehirde evimizde rahat rahat olmak daha mantıklı gibi geliyor:KK43:
aaa öyle mi bak bunu bilmiyordum gerçekten iyi oldu söylemen ama başka şehirlerden çok hastası varmış doktorun onlar nasıl sorunsuz atlattı acaba bu süreci :/

20180109_145314.png 20180109_145925.jpg 20180109_145813.jpg

Eklentiler

• 20171102_000938.jpg
    20171102_000938.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 528
Kizlar oncesi fotom fazla kalmadigi icin ilk fotom oncesi bayagi kemerliydi..2014te ESABIL EKER hocama ameliyat oldum hicbir sorun yasamadim herkese tavsiye ederim ;)

ESABIL.EKER sincan fatih devlet hastanesinde kendisi simdi..cokk memnun kaldim..isterseniz arastirin bende kk dan bulmustum :)

aaa öyle mi bak bunu bilmiyordum gerçekten iyi oldu söylemen ama başka şehirlerden çok hastası varmış doktorun onlar nasıl sorunsuz atlattı acaba bu süreci :/

Hiç bilmiyorum başka şehirlerde olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa yeterince aydınlanabiliriz kafamda bir sürü soru var
ESABIL.EKER sincan fatih devlet hastanesinde kendisi simdi..cokk memnun kaldim..isterseniz arastirin bende kk dan bulmustum :)
merhaba geçmiş olsun çok hoş görünüyor esabil beyin uzmanlığı kbb mi ücreti nekadardı acaba?

Hiç bilmiyorum başka şehirlerde olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa yeterince aydınlanabiliriz kafamda bir sürü soru var

merhaba geçmiş olsun çok hoş görünüyor esabil beyin uzmanlığı kbb mi ücreti nekadardı acaba?
Kendisi plastik cerrah devlet hastanesinde ucreti 2000 ile 2500 tl arasi. Ama sorun varsa onlarida duzeltiyor.

Esabil.eker ankarada kizlar..evet sehir disindan gelenler cokmus..kendidi plastik cerrah arkadaslar :)

Ben 1250ye olmustum 3 yil bitti 4 yil once..2014 elim.ayinda oldum kizlar..aci esigim yuksektr hic aci cekmedim ameliyata girerken herkes cok poztif davrandi bana..hastane cok temiz..hocam.cok ilgili bin kere tavsiye ederim..

Ben 1250ye olmustum 3 yil bitti 4 yil once..2014 elim.ayinda oldum kizlar..aci esigim yuksektr hic aci cekmedim ameliyata girerken herkes cok poztif davrandi bana..hastane cok temiz..hocam.cok ilgili bin kere tavsiye ederim..
Bilgiler için teşekkürler arkadaşlar yalnız bir sorun var
Kimse karşıdan duruşunun fotosunu paylaşmıyor o kemik biraz kalın duruyor hep yan profil paylaşılıyor sizdede öyle oldumu ?

Canim simdi cektim..bilmyrm belkide benim.sansima oldu yandanda öndende cok mukemmel oldu cok memnunum..

Back