Evet kısmet işi herkes okadar ballı olmuyor :) sana minnoş burnunla mutluluklar dilerim yardımların için teşekkürlerCanim simdi cektim..bilmyrm belkide benim.sansima oldu yandanda öndende cok mukemmel oldu cok memnunum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kısmet işi herkes okadar ballı olmuyor :) sana minnoş burnunla mutluluklar dilerim yardımların için teşekkürlerCanim simdi cektim..bilmyrm belkide benim.sansima oldu yandanda öndende cok mukemmel oldu cok memnunum..
Dudaklar cene burun cok orantili olmus. Yuzunuze cok yakismis. Eski burun sekli cilt yapisi hepsi cok onemli. Beklentiyi cok yuksek tutmak istemiyorum hayal kirikligi olmasin diye.
merhaba emel yurdagül sıkara ameliyat oldunuzmu ?Düzelmez
Üzgünüm
Siz ameliyat oldunuz mu?kızlar Dr Erdinç Ak hakkında bilgisi olna varmı?? Yarın muayneye gitcem çok tedirginim... :/
bana yollayabilir misiniz?kızlar link paylaşmak yasak galiba bi site var orda neredeyse 3000 den dada fazla foto var burun estetiği ve diğer estetikle alaklaı isteyene p.m ile yollayabilirim
Kime oldunuz ameliyatınızı acaba?Ya biraz aksatıyorum aslında masajı aklıma geldikçe yapıyorum sadece. Koyucam şimdi öncesi sonrası fotoğrafı
4.ncu gunden sonra morluklar sislikler gitmeye basliyor.Bende 5 nisanda ameliyat olcam Allahın izniyle burnum dışardan başta kemerli içtense kemik eğriliği mevcut nefes alamiyorum burnumdan... devlet hastanesinde olcam ameliyatı ücretsiz inş güzel yaparlar Allahım günlerde geçmek bilmiyo bi geçse au süreç her gün rüyamda ameliyat oldugumu görüyorum burnum çok bozuyo yüzümü baya goze batıyo inşallah öncesi ve sonrası foto koyacagim Bende... bide bu morluk şişlik en fazla kaç güne geçer ki kizlar
4.ncu gunden sonra morluklar sislikler gitmeye basliyor.[/QUOT çok zorlandın mi anlatirmisin biraz benim bide 2yasinda oğlum var vurursa diye çok korkuyorum... iple çekiyorum su 5nisani ya burnu büyük diye çok dalga geçen oldu üzülüyodum çok ama belli etmiyodum..esimle de boşanma surecindeyiz ozguvenimi geri kazindircak bana bu ameliyat...
Zorlanma bunyeye gore degisir. Bende olmadi diye sizde de olmayacak degil. Ben ameliyat aksami cok rahattim kusma agri sizi hic olmadi. Ilk 2 gun nerdeyse hic durmadan kan sizintisi oldu. Tamponlar cikana kadarda bu sizintinin rengi acilana kadar devam etti. Burun ameliyatindaki en zorlu surek bence tamponlar nefes alamamak ve agiz kurulugu. Ameliyatin 2.nci gunu sismeye morarmaya basliyorsunuz. 3.ncu morluk sislik had safhada oluyor. 4.ncu gunde yavas yavas azalmaya basliyor. Ben fazla morarip sismedim.
Kusura bakma fazla soru sordum ama bide silikon tampon varmış fazla acimiyomus çıkarırken ben çok konuşamadım doktorumla nasıl yapcak bilmiyorum acaba ben silikon tampon alsam da götürsem mi :)Zorlanma bunyeye gore degisir. Bende olmadi diye sizde de olmayacak degil. Ben ameliyat aksami cok rahattim kusma agri sizi hic olmadi. Ilk 2 gun nerdeyse hic durmadan kan sizintisi oldu. Tamponlar cikana kadarda bu sizintinin rengi acilana kadar devam etti. Burun ameliyatindaki en zorlu surek bence tamponlar nefes alamamak ve agiz kurulugu. Ameliyatin 2.nci gunu sismeye morarmaya basliyorsunuz. 3.ncu morluk sislik had safhada oluyor. 4.ncu gunde yavas yavas azalmaya basliyor. Ben fazla morarip sismedim.
Artik devlet hastaneleri bile silikon tampon kullaniyor zaten. Bez tampondan kat kat iyidir tabi. Tampon cikarken korkulacak bisi yok anlik bir sizlama oluyor o kadar.Kusura bakma fazla soru sordum ama bide silikon tampon varmış fazla acimiyomus çıkarırken ben çok konuşamadım doktorumla nasıl yapcak bilmiyorum acaba ben silikon tampon alsam da götürsem mi :)
Burası küçük bi şehir inşallah dediğin gibi burdada silikon tampon kullaniyolardirArtik devlet hastaneleri bile silikon tampon kullaniyor zaten. Bez tampondan kat kat iyidir tabi. Tampon cikarken korkulacak bisi yok anlik bir sizlama oluyor o kadar.
Onu konusmaya gittiginde sorarsin. Gerekirse sen alirsin. Bazi doktorlar tamponu ateli hastasinada aldiriyor.Burası küçük bi şehir inşallah dediğin gibi burdada silikon tampon kullaniyolardir
Evet reçeteye atel ve bi jel yazdı... ben en iyisi yarın hastaneyi arayıp sekreterine sorayim tampon silikon mu diye olmazsa ben kendim alayım olur mu diye sorarimOnu konusmaya gittiginde sorarsin. Gerekirse sen alirsin. Bazi doktorlar tamponu ateli hastasinada aldiriyor.
Atel ve jel aldiracagina gore tamponu kendileri veriyor o zaman. Oyle olsa tamponuda yazardi recetenize.Evet reçeteye atel ve bi jel yazdı... ben en iyisi yarın hastaneyi arayıp sekreterine sorayim tampon silikon mu diye olmazsa ben kendim alayım olur mu diye sorarim
Ama ya silikon değilse onların taktiği dün ızledim de çok korktum yaAtel ve jel aldiracagina gore tamponu kendileri veriyor o zaman. Oyle olsa tamponuda yazardi recetenize.
Doktorunuz kim?Ama ya silikon değilse onların taktiği dün ızledim de çok korktum ya