• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kizlar bisey sorcam 10.gun once ameliyat oldum bugun bandajlari cikardim. Kutuk gibi oceki burnum inceydi bu resmen kutuk gibi .şiş oldugu icin mi nasil anliycam ya şiş degilse cok kotu piggy gibi gozukuyorum genis yayvan bi burun ya :mad::KK43:
Ya o burun daha ıncelicek ve küçülcek o kadar işlem görmüş burun tabıkı şiş olacak. Masaj yapın masajjjj

Ya o burun daha ıncelicek ve küçülcek o kadar işlem görmüş burun tabıkı şiş olacak. Masaj yapın masajjjj

Doktorum masaja dair hicbisey demedi ki ben sormadikca konusmaz sorularima da cevap vermez sagolsun gecistirir hep.Dokunurken bile korkuyorum ters bisey yaparim diye.

Doktorum masaja dair hicbisey demedi ki ben sormadikca konusmaz sorularima da cevap vermez sagolsun gecistirir hep.Dokunurken bile korkuyorum ters bisey yaparim diye.
Masajın faydasını bi bilsen doktoruna sorabilirsin şişliklerıde sıkıntı yapma zerresi kalmıo

7 aydan aşağı bekleme bence bakalım 7 ay sonra buraya nasıl bir pisklojıyle yazıcam:)) masajla yamuklugu hallettim umarım deliklerde düzelir. Sen masaj yapıonmı
Ya biraz aksatıyorum aslında masajı aklıma geldikçe yapıyorum sadece. Koyucam şimdi öncesi sonrası fotoğrafı

Kızlar bu da benim öncesi sonrası fotoğrafım. 4,5 ay oldu Önden bakınca hala şişliğim devam ediyor ama.

Eklentiler

• CE0F8387-2324-46AF-8218-9CC9E2262FA4.jpeg
    CE0F8387-2324-46AF-8218-9CC9E2262FA4.jpeg
    32,1 KB · Görüntüleme: 679
Masajın faydasını bi bilsen doktoruna sorabilirsin şişliklerıde sıkıntı yapma zerresi kalmıo

Bu sabah yapmaya basladim masaj intrtnetten buldum gidince doktoruma da sorarim
Peki gozlerimim arasi cok genis gozukuyor cok acildi bu da mi sislikten.Goren gozlerinin arasi cok genislemis diyor

1000tl ye oldum ben 1 seneyi geçti
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim, ben İzmirde yaşıyorum ama aslen Çankırılıyım doktorda çok başarılı, Çankırıya gidip ameliyat olmayı düşünmüyor değilim, fiyat artmıştır biraz ama çok artacağını sanmıyorum :) Annnne Annnne

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır takipteydim ve artık üye olmanın zamanı geldi :KK25:
2yıldır nefes almakta zorluk çektiğim burnumdan ameliyat olmam gerektiğini yeni öğrendim yoğun bir doktor arayışındayım fakat içime sinen bir domtor henüz bulamadım kbb uzmanı yerine başarılı bir estetisyen’e ameliyat olmak istiyorum Konya’da ameliyat olan arkadaşlar yazabilirmi doktor önerisi olan varmı??

Back