• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canim ben ankaradayim bana doktorun numarasini özelden atabilir misin acaba

Ameliyattan çıkalı 10 gün oldu, bakalım daha inecek ve şişecek mi...(izmir halis ünlü)

Merhabaa geçmiş olsun öncelikle :) son durumun nedir acaba paylaşırmısın :) bende halis beye ameliyat oldum 15. günümdeyim sonuçları merakla bekliyorum

kızlar merhaba
20 gün önce ameliyat oldum bantlarımın çıktığı ilk günden beri burnum sağa doğru eğri ve sol göz pınar hizamda kemik gibi sert bi şişlik var.doktorla görüştüğümde hem eğrilik hem de çıkıntı için masaj önerdi.kemigi takıntı yaptığım için sürekli baskılı masaj yapıyorum ama bu gün sanki sağ tarafımdaki kemik bile oynadı masajımdan dolayı.var mıdır bunları yaşayan ben çıldırmak üzereyim :KK43:

Merhaba. Ben de ameliyat olalı 16 gün oldu. Eğrilik değil ama göz pınarı hizamda benim de kemik gibi sertlik var. Doktorum bana onun kırma kanalı olduğunu zamanla düzeleceğini söyledi.

IMG_6060.JPG
IMG_6496.JPG

kızlaaaaaar benim 14. günüm burun ameliyatı oldum izmir de özel bir hastanede şuan burnumun deliklerinin biri büyük biri küçük henüz çok yeni düzelicek diyorlar da bana hiç düzelicek gibi gelmiyor :/ böyle bir problem yaşayan oldumu hiç nolur bana biri bişiy söylesin doktorumdan randevu aldım haftaya salı gnü tekrar gidicem içim hiç rahat değil
Doktorun kimdi canim? Benim de ayni sorunum vardi aslinda sislikten diye dusundum 3 ay yeni bitti bende sali gunu doktora gidince sorucam psikolojik olarak mi bilmiyorum ama sanki buyuk olan da normale donuyor gibi yine de anlayamiyorum ama cok rahatsiz etmiyor dikkatli bakinca belli oluyor yani. Seninki nasil onden cok belli oluyor mu?

Dogallik diye buna derim iste ben bu tur ameliyatlari seviyorum hafif dokunuslar boyle ameliyatlarin sonucuda uzun vadede sorunsuz oluyor gule gule kullan guzellik katmis sana ve dikkat cekmeyen estetik oldugu belli olmayan duzgun bi burnum olmus

Beğenmeniz beni çok mutlu etti. Doktorumdan isteğim yapılı durmayan ve doğal burun olmasıydı. Sanırım tam da istediğim gibi oldu Sizin yorumlarınız gibi yorum yapıldığında daha da mutlu oluyorum. Teşekkürler

2 gün önce ameliyat oldum ilk gün hiç morluk şişlik olmadı ancak dünden beri Gözlerim fena halde şişti.torbalarım öyle Şiş ki Çok rahatsızlık veriyor.nasıl iner var mı önerisi olan.?dr. buz filan gerekmez dedi ama.Silikon alerjim var ona mı bağlı anlamadım ki.

Buz uygulaması işe yarayacaktır.Başın yüksek yatmalısın ve son olarak arnika jel rahatlatıyor.En önemlisi geçeceğini bil ve rahat ol

Dr ve hemşire hiçbirşey önermedi.Jelim zaten yok.buz arada koyarsam da Gözüme iyice yayılıyor şişlik artık gözüm kapanıyor zaten.rahatım ama şişecek yer kalmadı yarın nasıl uyanacağım acaba.

2 gün önce ameliyat oldum ilk gün hiç morluk şişlik olmadı ancak dünden beri Gözlerim fena halde şişti.torbalarım öyle Şiş ki Çok rahatsızlık veriyor.nasıl iner var mı önerisi olan.?dr. buz filan gerekmez dedi ama.Silikon alerjim var ona mı bağlı anlamadım ki.

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah sonucu iyi olur.benim de ilk 2 gün şişlik olmamıştı sonrasında gözlerim kaybolacak kadar şişti ve 2 güne geçti. Benim dr.um buz masaj vs önermedi. Sağa sola da yattım. Dik yat vs gibi kurallar yoktu. Arnica jel rahatlatıyor. Tavsiye ederim

Doktorun kimdi canim? Benim de ayni sorunum vardi aslinda sislikten diye dusundum 3 ay yeni bitti bende sali gunu doktora gidince sorucam psikolojik olarak mi bilmiyorum ama sanki buyuk olan da normale donuyor gibi yine de anlayamiyorum ama cok rahatsiz etmiyor dikkatli bakinca belli oluyor yani. Seninki nasil onden cok belli oluyor mu?

doktorum halis ünlü izmirde 18 gün oldu benim daha çok yeni aslında ama alttan bakınca delik boyutları farklı önden bakınca da hafif sağa doğru kayık görünüyor ama şişliklerinde yeri her gün değişiyor o yüzden tam algılayamıyorum açıkçası geçer mi geçmez mi diye :S doktoruna gittiğinde benimle de paylaşırsan söylediklerini çok sevinirim :)

Öncelikle geçmiş olsun. İnşallah sonucu iyi olur.benim de ilk 2 gün şişlik olmamıştı sonrasında gözlerim kaybolacak kadar şişti ve 2 güne geçti. Benim dr.um buz masaj vs önermedi. Sağa sola da yattım. Dik yat vs gibi kurallar yoktu. Arnica jel rahatlatıyor. Tavsiye ederim
Sağolun evet gözler küçücük kaldı.rahatladım yine de psikolojik olarak.

doktorum halis ünlü izmirde 18 gün oldu benim daha çok yeni aslında ama alttan bakınca delik boyutları farklı önden bakınca da hafif sağa doğru kayık görünüyor ama şişliklerinde yeri her gün değişiyor o yüzden tam algılayamıyorum açıkçası geçer mi geçmez mi diye :S doktoruna gittiğinde benimle de paylaşırsan söylediklerini çok sevinirim :)
Tabii paylasicam :) bakalim ne diyecek gorucez

Cok gecmis olsun, silikon alerjisi konusunda doktorunuza mutlaka danisin antihistaminik almaniz ve tamponlari zamanindan once cikartmaniz gerekebilir. Onun dışında yalnızca operasyona bagli odem ise yine buz kompresi, yesil cay tuketimi vb yapabilirsiniz ama yine de vucut ne zaman isterse o zaman indiriyor odemi :)

Back