• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Arkadaşlar merhaba bende ekol hastanesinde Halis ünlü ameliyat oldum. Daha yeni bu cuma ateller alınacak. Diğer doktorlar gibi paylaşım alanı olmadığı için sargıkarın alınmasını bekliyorum şuan ki halini bile beğeniyorum. İnşallah güzeldir . Burnumda sağlık sorunları çok vardı. Eğrilik kanat genişliği içte bir sürü yamukluk. Neyse şimdiki halimi paylaşayım sizinle
keşke senin kadar şanslı olsaydım, eski burnumdan daha kötü oldu resmen kara kara düşünüyorum ne yapacağım bu burunla diye

Kuzum bu topiğe yeni bakıyorum . Ne kadar oldu ameliyat olalı öncesini okuyamadım. Telden giriyorum zorla bakabiliyorum
ameliyat olalı 13 14 gün falan oluyor, 13 nisanda oldum ameliyatı bir önceki sayfada ameliyat sonrası fotoğraflarımı yolladım hiç doğal durmuyor sürekli aynaya bakmama rağmen alışamadım, çok yapay bir duruşu var

ameliyat olalı 13 14 gün falan oluyor, 13 nisanda oldum ameliyatı bir önceki sayfada ameliyat sonrası fotoğraflarımı yolladım hiç doğal durmuyor sürekli aynaya bakmama rağmen alışamadım, çok yapay bir duruşu var
Eee canım şu an şiş olması çok doğal . Abowww ne üzmüşsün kendini. Benim arkadaşım 2 aya yakın yumurta gibi ucu olan bi burunla gezdi . Şimdi gayet kıvrımları ortaya çıktı. Sabır az

Eee canım şu an şiş olması çok doğal . Abowww ne üzmüşsün kendini. Benim arkadaşım 2 aya yakın yumurta gibi ucu olan bi burunla gezdi . Şimdi gayet kıvrımları ortaya çıktı. Sabır az
burun ucunu indirmek için masaj falan var mıdır acaba haftaya okula gitmem lazım, insan içine nasıl çıkacam bilmiyorum, gören herkes ne yaptın kendine, mahvetmişsin burnunu, eskisi daha iyiydi diyecek daha da bozulacak psikolojim bir de burnum kalın derili şişlikler benim baya uzun süre kalacak belli

Kuzum milleti hiç takma kafana bu bi süreç . Damdan düşenin halini damdan düşen bilir. Bu şişler çok doğal ki bunu mu takıyorsun kafana. Ve pazartesiye daha çok var baya baya iner. Sakın öle masaj falan yapma sakın. Vücut dinlensin bol bol su iç hatta abartabilirsin. Su vücuttaki ödemi atar başka bişey de yapma. Anlık güzellik yapayım derken masaj yaparsın kalıcı izle yamukluk lar kalabilir

burun ucu pek inecek gibi durmuyor bant çıkarmadan önce de aynı duruyordu, masajlarla falan indirme gibi bir ihtimal var mı, revizyona kadar bari insana benzer bir burunla dolaşayım diyorum, revizyondan da çok korkuyorum zaten daha beter olacak diye iyileşme süresi de uzun sürüyor zaten valla psikolojim bozuldu şu iki haftada
herkes iniyor diyor forumdada öyle

peki iyileşme sürecinde çöküklüğe dolgu yaparlar mı bilginiz var mı? geçici dolgu yani, ve fiyatları ne kadar olur

peki iyileşme sürecinde çöküklüğe dolgu yaparlar mı bilginiz var mı? geçici dolgu yani, ve fiyatları ne kadar olur
iyileşme sürecinde yapacaklarını sanmıyorrum yaparım diyenede yaptırma hiç sağlıklı olmaz tüm burnun şiştir şu an. bide dediğim gibi diğer tarrafın şişliğinden dolayı orası öyle gözüküyorsa dolgu yaptırırsan şişlik indiğinde çok kötü olur

Ankarada, hacettepe hastanesinde ersoy konaş'a oldum, alanında baya iyi dediler ve ben de baya güvenerek girmiştim ama sonucun böyle olacağını tahmin edemedim. Eski burnumda tek istediğim ucunu inceltmesiydi ama ucunu da kaldırmış, eski burnumu özledim resmen gerçekten çok üzülüyorum, umarım düzelir gerçekten ileriki dönemlerde de burnumun böyle kalmasından ve tamamen pişman olmaktan korkuyorum. Eski fotoları gönderiyorum:
tsk canım. eski halinide atabilir misin? şimdi doktorların ameliyattan önce burnun bu şekide olur diye gösterdikleri fhotoshoplu fotoğraflar olmuyor mu hiç?

tsk canım. eski halinide atabilir misin? şimdi doktorların ameliyattan önce burnun bu şekide olur diye gösterdikleri fhotoshoplu fotoğraflar olmuyor mu hiç?
o attıklarım eski fotolardı yani ameliyat öncesi fotolardı, bana fotoshoplu olanı yapmadı, fotoshoplu olanı gösterdiğimde beklentiye girersin, tutmama ihtimali olabilir dedi. o yüzden ameliyat öncesi foto düzenleme falan yapmadı.

o attıklarım eski fotolardı yani ameliyat öncesi fotolardı, bana fotoshoplu olanı yapmadı, fotoshoplu olanı gösterdiğimde beklentiye girersin, tutmama ihtimali olabilir dedi. o yüzden ameliyat öncesi foto düzenleme falan yapmadı.
ee su anki halin nasıl canım atsan sakıncası yoksa?

Eklentiler

• 20170425_213639.jpg
    20170425_213639.jpg
    25,8 KB · Görüntüleme: 586
  • 20170425_222400.jpg
    20170425_222400.jpg
    39,8 KB · Görüntüleme: 499
  • 20170426_002709.jpg
    20170426_002709.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 486
  • 20170426_121400.jpg
    20170426_121400.jpg
    47,9 KB · Görüntüleme: 554
Bence dert etme kendıne bu kadar zaten hangı doktora gıtsen sana suan hıc bır ıslem yapmaz ..Kalın derılı burunlar daha gec ınıyormus ödem atmanda yardımcı olacak yıyeceklere yonel bence moralınıde bozma ya :) hıc kötu degıl burnun bence bosuna endıse edıyorsun .. :)

Merhabalar.Ben 17 yaşındayım 19 yaşında ameliyat olmayı düşünüyorum erken bir yaş olduğunu biliyorum bu yüzden sizlerden ameliyat olan kişilerden biraz tavsiye almak istedim :)Öncelikle şunu söyleyeyim 4 yaşındayken kafam ısıtıcının içine girmişti bu nedenle dikiş atıldı ve sanırım o sırada burnumda hafif bir kırıklık oluştu.Yani kendimi bildim bileli burnum kemerli ve sola doğru hafif eğik ayrıca geceleri nefessiz kalıp uyanma,ağzım açık uyuma ve bunun sonucunda aşırı ağız kuruması gibi sorunlarım oluyor.Doktora gittim ve bana bütün bunların burun içindeki eğrilikten olduğunu ve benim yaşımda ameliyat olunabileceğini söyledi fakat ben yine de bu tür ameliyatlar için yasal yaş 18 olduğu için beklemek istiyorum.En çok da görünüşü bana sıkıntı yaratıyor ve günlük hayatımı da çok etkiliyor.Ailem bütün bunların beni ne kadar etkilediğini biliyor ve şükürler olsun ki bu konuda beni maddi ve manevi destekleyeceklerini söylüyorlar.Sizce 19 yaş yüz kemik yapısının oturması için ideal midir?Ayrica ameliyati olanlarlardan beni özel mesaj yoluyla bildirebilecek kişiler varsa çok sevinirim :)

doğum kontrol hapı ödemleri artırır mı burundaki? bir de concerta zarar verir mi iyileşme sürecinde, sınavlarım olacak kullanmam gerekiyor çünkü concertayı

Bence dert etme kendıne bu kadar zaten hangı doktora gıtsen sana suan hıc bır ıslem yapmaz ..Kalın derılı burunlar daha gec ınıyormus ödem atmanda yardımcı olacak yıyeceklere yonel bence moralınıde bozma ya :) hıc kötu degıl burnun bence bosuna endıse edıyorsun .. :)

inşallah iner ya gerçek hali fotodakinden bile kötü, fotoda gerçek haline nazaran daha normal ama fotodaki de normal değil düşün yani nasıl göründüğümü.. şimdilik ödem var diye kendimi avutmaya çalışıyorum umarım ileriki dönemde düzelir de pişman olmam, şu ucube burun için verdiğim parayı geçtim, geçirdiğim sürece ve eski burnuma çok üzülüyorum umarım boş yere üzülüyorumdur tek dileğim düzelip güzel ve normal bir hale dönmesi

Merhabalar.Ben 17 yaşındayım 19 yaşında ameliyat olmayı düşünüyorum erken bir yaş olduğunu biliyorum bu yüzden sizlerden ameliyat olan kişilerden biraz tavsiye almak istedim :)Öncelikle şunu söyleyeyim 4 yaşındayken kafam ısıtıcının içine girmişti bu nedenle dikiş atıldı ve sanırım o sırada burnumda hafif bir kırıklık oluştu.Yani kendimi bildim bileli burnum kemerli ve sola doğru hafif eğik ayrıca geceleri nefessiz kalıp uyanma,ağzım açık uyuma ve bunun sonucunda aşırı ağız kuruması gibi sorunlarım oluyor.Doktora gittim ve bana bütün bunların burun içindeki eğrilikten olduğunu ve benim yaşımda ameliyat olunabileceğini söyledi fakat ben yine de bu tür ameliyatlar için yasal yaş 18 olduğu için beklemek istiyorum.En çok da görünüşü bana sıkıntı yaratıyor ve günlük hayatımı da çok etkiliyor.Ailem bütün bunların beni ne kadar etkilediğini biliyor ve şükürler olsun ki bu konuda beni maddi ve manevi destekleyeceklerini söylüyorlar.Sizce 19 yaş yüz kemik yapısının oturması için ideal midir?Ayrica ameliyati olanlarlardan beni özel mesaj yoluyla bildirebilecek kişiler varsa çok sevinirim :)
Canım merhaba
Bende ilkokul çağlarında bi kaza geçirdim burnumda deviasyon olmuştu. Ama doktorlar kemik gelişimim devam ettiği için estetik ameliyatı yapmadılar. En erken 20 yaş demişlerdi. Herkesin kemik gelişimi de farklı oluyormuş 19 erken bi yaş . Bak ablacım bekle bekle 30 yaşında yeni ameliyat oldum. Karar vermek kolay olmuyor. İyi araştır işinin ehline yaptır. 2. Bi defa daha yatarsane emin ol daha o masaya çok yatarsın. Biraz daha bekle

inşallah iner ya gerçek hali fotodakinden bile kötü, fotoda gerçek haline nazaran daha normal ama fotodaki de normal değil düşün yani nasıl göründüğümü.. şimdilik ödem var diye kendimi avutmaya çalışıyorum umarım ileriki dönemde düzelir de pişman olmam, şu ucube burun için verdiğim parayı geçtim, geçirdiğim sürece ve eski burnuma çok üzülüyorum umarım boş yere üzülüyorumdur tek dileğim düzelip güzel ve normal bir hale dönmesi
Kuzum böyle bile güzel. O şişlikler inecek korkma

Zaten ben de o konuda tedirgin oluyorum doktorlar kızlarda 18 yaşında kemik gelişiminin durduğunu söylüyorlar fakat ben zaten boy ve kilo olarak yaşıtlarımdan bayağı bir gerideyim.Fakat şöyle de bir sıkıntı var ki cidden bana aşırı derecede sorun oluyor bu yüzden 4 defa okul değiştirdim şu anda liseye gidiyorum ve hocalar bile alay ediyorlar.Üniversiteye bu şekilde gitmek istemiyorum

K konak2000 geçmiş olsun canım burun aynı benımkıne benzıyor .Okul hayatınıda dusune bılıyorum ne kadar egıtımcıler agızlarında farklı bırsey olsa senı rencıe etmek ıcın onu kullanıyor sımdı bırsey dıycegım onlardan farkım kalmıcak işte egitimcılık bır meslekten cok bır mısyon olmalı 4 sene okuyup her onune gelen egıtımcı oluyorda ınsan olamıyor hadı yasıtlarını anlarım hep bı acık ararlar ama boyle egıtımcılerı alıp kaynar kazana atmak lazım cok sınır oldum yaaa hey allahım yarebbım..

Neyse ıste bnde aynıydım he bıran once olmak ıstıyordum aama bu yasıma kadar geldım ..(27) Şimdi iyikı olmamısım dıyorum neden eskı fotograflarıma bakıyorumda yuzum seklı degısmıs tam olarak oturmus ..Bunu senınn basında bır akrabamızda onayladı kadın nasıl ıncelemısse artık ıste ondan sonra daha dıkkatlı bakmaya basladım 1 ıkı sene oncekı resımlerıme ..MAddı durumunuzu bılemem oncelukle ıyı bır doktor arastır doktorlar oturup konus o sana daha ayrıntılı bılgı verecektır..Tabı sen sımdı 19 yasındaysan 25 lı yaslarını bekledın dıyelım kım bılır estetık fıyatları ne olucak ..iyice otur dusun yanı aılenle buldugun bır doktorla ..:)

Aklıma takıldıda nıye burun sola egılıyor acaba ..Forumda okuduklarım hep sola egik yazıyor ..KAfamda deli sorular ..?:KK17::halay:

//Bu arada ben daha olmadım mayıs sonunda olacagım :)

Back