Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

cok begndim hangi şehrde yaptınız ve ücretini merak ettm buarada tek cenede ben olan kişi oldugumu znndeiyodum

Merhaba siteye uzun zamandır girmediğim içi mesajı yeni gördüm kusura bakma lütfen... İstanbulda oldum ben ama 10 sene gecti üstünden suan ki fiyatlari bilmiyorum malesef..

Önce ve sonra.Tersine evrim geçirdim heralde.Bu şişlik inermi ya moralim çok bozuk.Normal degil bu şişlik sanki. Kendimi burda buldum araştırma yaparken.

Eklentiler

• IMG_20160615_193437.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 693
  • IMG_20160615_193437.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 671
  • IMG_20170302_223355.jpg
    42,4 KB · Görüntüleme: 706
Bir sıkıntı oldu mecbur kaldım ameliyata.Cok detay vermiyim.Normaldi zaten.Bugun alçı çıktı bu haldeyim.Doktor şişlik olduğunu ineceğini söylüyor ama benim pek ümidim yok açıkçası.Görüntü ortada işte.Ne yapacağımi bilmiyorum inan

Önceki burnunuzda ne vardı ki.. normal görünüyormuş.
Bl
Bir sıkıntı oldu mecbur kaldım ameliyata.Cok detay vermiyim.Normaldi zaten.Bugun alçı çıktı bu haldeyim.Doktor şişlik olduğunu ineceğini söylüyor ama benim pek ümidim yok açıkçası.Görüntü ortada işte.Ne yapacağımi bilmiyorum inan

Daha cok yenisiniz sislik olmasi normal. Simdiki burnunuz cok yakismis yuzunuze. Gecmis olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…