Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kizlar benim alcim alindi bugun.sonuc dokrorumun hala cok şiş burnun demesine ragmen mukemmel.bugun ameliyatimin 7. Günü.ama hala duzgun nefes alamiyorum normalmi.birde banyo yapabilirim sanirim dimi bunlari sormayi unuttum doktora

Kizlar benim alcim alindi bugun.sonuc dokrorumun hala cok şiş burnun demesine ragmen mukemmel.bugun ameliyatimin 7. Günü.ama hala duzgun nefes alamiyorum normalmi.birde banyo yapabilirim sanirim dimi bunlari sormayi unuttum doktora
7.günü de ne ki :) benim 38. Günüm hala tam nefes alamıyorum cunku burnun içi şiş

Canım daha çok erken burnun içi şiş normal nefes alamaman. Duş alabilirsin alçın çıktıysa burnuna dikkat ederek. Okyanus suyunu sıkmayı ihmal etme nefes alman için yardımcı olacaktır kulak pamuğu ile çok zorlamadan temizleyebilirsin dikkatli bir şekilde bem öyle yaptım. Ama tabi aklına takılan şeyleri doktoruna arayıp sor bence. Geçmiş olsun canım

Arkadaşlar ben küçükken yürüteçten düşmüşüm ve burnum tahminime göre o zaman içten kırılmış zamanla alttan bakınca belli olan bir eğrilik söz konusu ve çok dikkatli bakarsak burnumun orta kısmında hafif eğrilik var bu zamana kadar pek önemsemedim, çok küçükken kırıldığı için sağlık sorununa girer mi yoksa estetiği mi girer nasıl bir yol izlemeliyim burnumun tipinde hiçbi değişiklik olmadan sadece o kırık düzeltilebilir mi? benzer şekilde tecrübesi olan var mı ? yardımcı olursanız sevinirim ? Edit; buarada Ankaradayım

Bir de okudukça keşfettim ki burnumda eğrilik deviasyon terimine çok benzer, ankarada devlette çalışmasına rağmen benzer durumla gittiği doktordan memnun kalanlar var mı? İsim verirseniz çok sevinirim

Kapalı rinoplasti olan varmı aranızda iz kalmasından acayip korkuyorum zaten yüzüm iz içinde ?

Ben acik oldum ama 4. Ayim olmasina ragmen hic iz kalmadi kapali oldugu zaman acik ameliyattaki kadar cok mudahale edilemiyor diye okudugum icin kapalidan vazgecmistim ben

Kizlar 14 gunluk burnum

Eklentiler

• IMG_2808.JPG
    30 KB · Görüntüleme: 931
  • IMG_2824.JPG
    39 KB · Görüntüleme: 924
  • IMG_2909.JPG
    33,7 KB · Görüntüleme: 914
Kızlar sargılar daha dün açıldı ve durum bu. Bu burun hala büyük bir tek kemer yokolmuş. Kavisten falan eser yok. Çok moralsizim onca acıyı bunun için mi çektim bi ton para verdim
Canim oyle dusunme daha dun acmissin bende ilk actigimda yamuktu sonra duzeldi simdide ustunde kemik gibi bisey cikti yani hergun degisiyo suan cok sistir seninkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…