- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
siradan bi devlet hastanesinde kbb ciyeGeçmiş olsun.. kime ameliyat oldunuz acaba B brnestetik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siradan bi devlet hastanesinde kbb ciyeGeçmiş olsun.. kime ameliyat oldunuz acaba B brnestetik
cok begndim hangi şehrde yaptınız ve ücretini merak ettm buarada tek cenede ben olan kişi oldugumu znndeiyodumHer şey sizin için kızlar p Bu arada doktorum Fatih Dağdelen
Eki Görüntüle 606066 Eki Görüntüle 606070 Eki Görüntüle 606071
siradan bi devlet hastanesinde kbb ciye
Ben de öyle yaptırmak istedim ama benim şansıma ,bu güne dek gittiğim KBB ciler beni estetiğe sevk etti , herhalde deviasyon ile uğraşmak istemediler burnundan rahat soluk alacağın şekilde açarız ama eğriliğe dokunmayız , eğriliğin de giderilmesini istiyorsan estetikçiye gitmen gerek dediler . Ameliyat olayım ama yine eğri kalsın , böyle bir şeyi kabul edememem ki Ben fındık burun istemiyorum , düşük burun yok ,kemer yok, burnumdan memnunum .Deviasyon da bir KBB sorunu değil mi ? Beni niçin estetikçiye gönderiyorlar ?
O yüzden işte yıllardır KBB ciye yaptırmak istedim ve bu şekilde on yıl oyalandım ( çünkü doktor doktor gezmekten sinir geldi ve sonunda vazgeçtim ) Bu arada bozukluk diş sağlığıma da zarar verdi ,tek burun deliği kapalı olunca ağızdan soluk almak diş etlerini mahvediyor .Mecburen estetikçiye yaptıracağım.
Siz KBB doktoruna yaptırmışsınız Doktor ve hastahanenin adını yazabilir misiniz lütfen ? Ve fiyatı neydi ?
şimdiden teşekkürler :)
Canım estetigi devlet karşılamıyor ama kbb karsılyor doktorlar bu yuzden yapmak istememstir belliki cıkarcı insanlar cıkarı olmadan bisey yapmayandan iyi burun yapmasını beklemeBen de öyle yaptırmak istedim ama benim şansıma ,bu güne dek gittiğim KBB ciler beni estetiğe sevk etti , herhalde deviasyon ile uğraşmak istemediler burnundan rahat soluk alacağın şekilde açarız ama eğriliğe dokunmayız , eğriliğin de giderilmesini istiyorsan estetikçiye gitmen gerek dediler . Ameliyat olayım ama yine eğri kalsın , böyle bir şeyi kabul edememem ki Ben fındık burun istemiyorum , düşük burun yok ,kemer yok, burnumdan memnunum .Deviasyon da bir KBB sorunu değil mi ? Beni niçin estetikçiye gönderiyorlar ?
O yüzden işte yıllardır KBB ciye yaptırmak istedim ve bu şekilde on yıl oyalandım ( çünkü doktor doktor gezmekten sinir geldi ve sonunda vazgeçtim ) Bu arada bozukluk diş sağlığıma da zarar verdi ,tek burun deliği kapalı olunca ağızdan soluk almak diş etlerini mahvediyor .Mecburen estetikçiye yaptıracağım.
Siz KBB doktoruna yaptırmışsınız Doktor ve hastahanenin adını yazabilir misiniz lütfen ? Ve fiyatı neydi ?
Mersinde bi doktor demisti bi arkadas gene burda cok guzel yapmş flan emreli birseydi ismi ama şuan hatırlayamiyorum gecmiş mesajları bir oku istersen.Biliyorum , farkındayım , bu süre içinde öğrendim nedenini ama görüyorum ki biraz da şans işi .
Acele etmeyeyim o zaman. Devlet hastahanesinde KBB ci yaptı demiş brnestetik, hanım , demek ki yapan var ..
canim senin gittigin doktor resmen ugrasmak istememis ve ben doktoruma bir kere daha minnettar oldum bunu okuyunca...cunku ilk gorusmeye gittigimde burnumdan nefes alamiyorum.diye gittim goruntiyude gordu kikirdak kaymasi dedi ameliyat olucaksin dedi bende o arada ben kemerinde alinmasini istiyorum doktor bey dedim...hii estetik te istiyosun yani dedi ve gulumsedi....ameliyat gunune kadar daha gorusemedik ve amliyat sabahi geldi burnumun resimlerini cekti o arada da ucunu da kaldiriverin lutfen dedim hedefim zaten kemer dedi ucgx da kalkicak dedi:) hic bana estetisyej falan demedi direk yaparim dedi...bide tanis vasitasiyla ucret almadi yoksa 2 bine yakin..estetik de icine girinceBen de öyle yaptırmak istedim ama benim şansıma ,bu güne dek gittiğim KBB ciler beni estetiğe sevk etti , herhalde deviasyon ile uğraşmak istemediler burnundan rahat soluk alacağın şekilde açarız ama eğriliğe dokunmayız , eğriliğin de giderilmesini istiyorsan estetikçiye gitmen gerek dediler . Ameliyat olayım ama yine eğri kalsın , böyle bir şeyi kabul edememem ki Ben fındık burun istemiyorum , düşük burun yok ,kemer yok, burnumdan memnunum .Deviasyon da bir KBB sorunu değil mi ? Beni niçin estetikçiye gönderiyorlar ?
canim diger gorustugum kbb ci nefes arti estetik icin 1800 istedi hastane masrafi dedi...ama direk nefes problemimi hallettirseydim sanirim ucret almayacakti estetik te istiyorum deyince ucret soyledi...Canım estetigi devlet karşılamıyor ama kbb karsılyor doktorlar bu yuzden yapmak istememstir belliki cıkarcı insanlar cıkarı olmadan bisey yapmayandan iyi burun yapmasını bekleme
canim senin gittigin doktor resmen ugrasmak istememis ve ben doktoruma bir kere daha minnettar oldum bunu okuyunca...cunku ilk gorusmeye gittigimde burnumdan nefes alamiyorum.diye gittim goruntiyude gordu kikirdak kaymasi dedi ameliyat olucaksin dedi bende o arada ben kemerinde alinmasini istiyorum doktor bey dedim...hii estetik te istiyosun yani dedi ve gulumsedi....ameliyat gunune kadar daha gorusemedik ve amliyat sabahi geldi burnumun resimlerini cekti o arada da ucunu da kaldiriverin lutfen dedim hedefim zaten kemer dedi ucgx da kalkicak dedi:) hic bana estetisyej falan demedi direk yaparim dedi...bide tanis vasitasiyla ucret almadi yoksa 2 bine yakin..estetik de icine girince
doktorum samsun devlet hastanesi kbb ci başat fethallah bey...allah razu olsun ondan ...benim goruntude de cok belirgin kemer vardi ucu da cok yamuk da deligin biri nerdeyse tamamen kapaliydi canim...kbb ciler o egriligi yapmalari lazjm cok sacma degilmi amaçok şanslısınız :)
Doktorunuzun adı nedir ,tam benim istediğim gibiymiş
Ben yüzüm değişsin istemiyorum sadece burnum açılsın ve o eğrilik düzelsin yeter benim için
doktorum samsun devlet hastanesi kbb ci başat fethallah bey...allah razu olsun ondan ...benim goruntude de cok belirgin kemer vardi ucu da cok yamuk da deligin biri nerdeyse tamamen kapaliydi canim...kbb ciler o egriligi yapmalari lazjm cok sacma degilmi ama
gercekten sanssizlik yasiyorsun suan ama aramayandevam ins benim.gibi mucize bidoktorla karsilasirsin okadar da kaprisimi cekti ustelik..samsun estetikte baya ileri duzeyde csnimBenim de aynen öyle , burun kıkırdağı bir kitap kapağı gibi ötekinin üstüne kapanmış bunu diyen KBB doktoru ama ben operasyon yapmıyorum diye bir diğerine yönlendirdi ,o diğeri de çok beklentiniz var dedi ..çok beklenti ameliyat olup eğri burunla gezmemek sanki artist resmi götürüp bu burundan istiyorum dedim ..
tam tersi burnum değişmesin diyen bir insanım ..
Teşekkür ederim tekrar . Samsun uzak bana ama demek ki böyle doktorlar da varmış..aramaya devam
mustafa melih demirbükene ol canım yunus emre devlet has. çalışıyo instagramı varEskişehir de yaşıyorum gideceğim inşallah.. ama önden bir bilgi almak istedim. Birde daha önce yaptığı burunları görmeyi çok istedim ama olmadı kimse yok herhalde burada da
Söylediğim doktorların biri izmir biri ankara biri ıspartada canım en çok yigit bey ve görkem bey üzerinde duruyorum. Afyonda yasıyorum bende
Görkem hoca en yakın ne zaman randevu veriyor canım bilgin var mı bir de öncesi sonrası fotoğrafını paylaşabilir misinGörkem hoca Çankırı ilinde Devlet hastanesinde hasta kabul etmekte şu anda. 25 gün önce ameliyat oldum çok memnunum. Tavsiye ederim, kesinlikle işinin ehli Harika bir insan, özele çuvalla para dökmeye hiç gerek Yok...
Randevu konusunda bişey diyemem, ama gidip görüşün derimGörkem hoca en yakın ne zaman randevu veriyor canım bilgin var mı bir de öncesi sonrası fotoğrafını paylaşabilir misin
Maşallah çok hoş görünüyor en kısa zamanda görüşmeyi düşünüyorum inşallahEki Görüntüle 1947550
Randevu konusunda bişey diyemem, ama gidip görüşün derim
Tavsiye ederim, hangi ildesinizMaşallah çok hoş görünüyor en kısa zamanda görüşmeyi düşünüyorum inşallah