• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Herkese merhabalar... bende burun ameliyatı olmak istiyorum acaba aranızda Eskişehir de Op. Dr. Fatih Gören'e burun estetiği yaptıran var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim nefes problemlerinde çok başarılı olduğunu duydum, estetik de yapıyormuş ama o konuda pek bir bilgi bulamadım

Herkese merhabalar... bende burun ameliyatı olmak istiyorum acaba aranızda Eskişehir de Op. Dr. Fatih Gören'e burun estetiği yaptıran var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim nefes problemlerinde çok başarılı olduğunu duydum, estetik de yapıyormuş ama o konuda pek bir bilgi bulamadım
KKB uzmanımı plastik cerrahimi bahsettiğiniz doktor

Eskişehir de yaşıyorum gideceğim inşallah.. ama önden bir bilgi almak istedim. Birde daha önce yaptığı burunları görmeyi çok istedim ama olmadı kimse yok herhalde burada da

Aslında sağlık sorunlarınız varsa KBB tercih edin diyorlar. Bende de sağlık problemi var o yüzden önceliğimi ona vermek istedim ama görüntüde önemli tabi ki. Kemik var burnumda görüntümden rahatsızım. Ama nefes alma sorunumda var off napıcam bilmiyorum

Benimde incelemede olduğum doktorlar var yaptığı burunlari goremedim ama haklarinda ii seyler dusünüyorum en son birini secicem umarım aradığınız doktordur iyidir çnkü en zoru iyi doktor bulmak

Aslında sağlık sorunlarınız varsa KBB tercih edin diyorlar. Bende de sağlık problemi var o yüzden önceliğimi ona vermek istedim ama görüntüde önemli tabi ki. Kemik var burnumda görüntümden rahatsızım. Ama nefes alma sorunumda var off napıcam bilmiyorum
Bendede aynı sekilde kemik eğriliği var egriliğe bağlı estetik düzeltme istiyorum bende

Şuan icin:
Yiğit özer tiftikçioğlu
Görkem ataman mehmet çalıskan
Diye doktorlar var herkes iyi konusuyor haklarinda onlara bakcam mehmet çalışkanda kbb

Aynen doktor seçimi çok önemli ama bir o kadar da çok zor. Siz nerede yaşıyorsunuz? Söylemiş olduğunuz doktorlar eskişehir de mi? En çok aklınıza yatan doktor hangisi acaba çok soru sordum galiba

Aynen iyi bir doktor bulmak zor bir okadar da karar vermek zor. Acaba siz nerede yaşıyorsunuz? Söylemiş olduğunuz doktorlar eskişehir de mi? En çok aklınıza yatan doktor hangisi acaba çok soru sordum galiba

Aynen iyi bir doktor bulmak zor bir okadar da karar vermek zor. Acaba siz nerede yaşıyorsunuz? Söylemiş olduğunuz doktorlar eskişehir de mi? En çok aklınıza yatan doktor hangisi acaba çok soru sordum galiba
Söylediğim doktorların biri izmir biri ankara biri ıspartada canım en çok yigit bey ve görkem bey üzerinde duruyorum. Afyonda yasıyorum bende

Hmm benim için İzmir ve Isparta olmaz ama Ankar'yı düşünebilirim. Peki hiç arayıp görüştüğün oldu mu? Fiyat alabildin mi? Aklına yatan hangisi?

buda benim 1 aylik burnum deviasyon ameliyati

Eklentiler

• 1484585534803.jpg
    1484585534803.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 628
Back