- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.754
- 133
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi yaa cok sevindimmcanim nasil yaoti acaba cekiti aldimi keserek mi yaoti kestikce kendimi dustuBenimkilerde kendinden dusenlerden degildi,hem burun ici hem burun disi dikis aldirdim,ama acimadi cok,korkma,kas aldirma gibi :)
Canim once makasla kesti,sonra cimbizla cekti,dedigim gibi aci hisside burnun hassasiyetinden daha cok,ama seninki benimki gibi olmayabilir,bundanda kotusu olmaz ama :) burun ici sislik sorunu yasiyorum hala,deniz suyu burnuma girmiyor bile,seninki duzeldi mi,bu derece burun icindr sislik sorunu yasayan oldu mu acaba,ne zaman duzelicek ki ?hadi yaa cok sevindimmcanim nasil yaoti acaba cekiti aldimi keserek mi yaoti kestikce kendimi dustu
Benim ameliyatım zorunlu ameliyat olduğu için olmama gibi bi şansım yok malesef, ki ben her şeyde evhamlı bi insanım o yüzden çok soruyorum Ki benim hemen karar verip olacak bir ortamım yoktu 29 Eylül'de gün aldım 6 ocağa verdi. Bekleme süreci uzun olduğu için ve Görkem beyin hastasını bulmuşken insanın sorası geliyor :)Millet o kadar çok yorum yapıyor ki olacağın ameliyat bir an da kalp krizi geçirmiş hayata yeniden döndürülmeye çalışan insan profili oluyor. Bende 1 hafta sonra olucam o kadar çok yorum okudum ki strese girdim. Arkadaşım hiç araştırmadı direkt gitti ameliyat oldu ben ameliyatından tut 20tane doktor üstüne ameliyat nasıl yapılıyor öncesinden sonrasına kadar seyrettim okudum relax bir şekilde gitmek varken stresli bir şekilde ameliyat gününe kadar beklemek gerçekten bunaltıcı.
Beklemek nasıl olur iyimi olur kötümü olur derken strese sokuyo gerçekten ama hocaya güvendiysen içine sindiyse bırak endişe etmeyi akışına bırak herşey yoluna girecek ve düzelecek şuanda ben öyleyim doktorun söylediklerini uyguluyorum herşeyin düzwleceği günü bekliyorum
Beklemek nasıl olur iyimi olur kötümü olur derken strese sokuyo gerçekten ama hocaya güvendiysen içine sindiyse bırak endişe etmeyi akışına bırak herşey yoluna girecek ve düzelecek şuanda ben öyleyim doktorun söylediklerini uyguluyorum herşeyin düzwleceği günü bekliyorum
Nazik sen misiiinbende düşünüyorum ama çok korkuyorum yaptırmaktan
2 ocakta Görkem beye ameliyat oluyorumBende görkem bey i ameliyat olmak için araştırıyorum. Güvenilir bir doktor mu ?
Nasıl bi doktor peki ?2 ocakta Görkem beye ameliyat oluyorum
Yaptığı burunları gösterdi açıkcası kendi burun hakkımda hiçbir şey konuşmadık 29unda tetkikler için gidicem ve her şeyi sorucam size o zaman daha iyi cevap veririm.Nasıl bi doktor peki ?
ay ins acimaz nediyim burun ici sisligi sen nasil anliyosun canim..valla ben ne okyanus suyu ne baska bise kullanmadim sadece krem verdi yaralara surulecek diye..sislikde hic yok galiba canim.olsaydi anlasilirdi galina bilmiyorumki..sende sabrer iner canimCanim once makasla kesti,sonra cimbizla cekti,dedigim gibi aci hisside burnun hassasiyetinden daha cok,ama seninki benimki gibi olmayabilir,bundanda kotusu olmaz ama :) burun ici sislik sorunu yasiyorum hala,deniz suyu burnuma girmiyor bile,seninki duzeldi mi,bu derece burun icindr sislik sorunu yasayan oldu mu acaba,ne zaman duzelicek ki ?
3 ay ileri bir tarihemi veriyor ameliyatı ? Yogunmu neden okadar geç acabaBenim ameliyatım zorunlu ameliyat olduğu için olmama gibi bi şansım yok malesef, ki ben her şeyde evhamlı bi insanım o yüzden çok soruyorum Ki benim hemen karar verip olacak bir ortamım yoktu 29 Eylül'de gün aldım 6 ocağa verdi. Bekleme süreci uzun olduğu için ve Görkem beyin hastasını bulmuşken insanın sorası geliyor :)
Merhaba arkadaslar bir sorum olucakti, ben yurtdisandan gelicem türkiyeye ameliyat icin ve esimde gelicek tabi o gezmekte istiyor gelmisken uzun kalicaz. Simdi sorum su, kac günde toparlandiniz en azindan morluklariniz kac günde gitti (sislik haric) birde gezmeyi önerirmisiniz yoksa sürekli yatarakmi dinlenmek gerekir? Burnun sekline veya iyilesmesime etkisi olurmu uzun süre ayakta dolasmanin? Bilgilendirirseniz sevinir
Coookk guzel olmus gule gule kullanin
Kesinlikle zaten bir görüşmen yeterli oluyoBende görkem bey i ameliyat olmak için araştırıyorum. Güvenilir bir doktor mu ?
İstediğin herşeyi rahatlıkla sorabiliyo insan arkadaş gibi diyebilirim çok çok ilgili ameliyattan sonrada geliyo yanına ameliyathanedeki fotonu gösteriyo yani ameliyat sonra bile kafan rahat en azından benim öyle olduNasıl bi doktor peki ?