Kime oldunuz?kizlar ya yarin atel cikarilacakti burnumun ustundeki ama.bugun dayanamadim meraktan bi kaldirip baktim karisik duygular icindeyim yorumlarmisiniz burnumu ..buarada ucretsiz devlette yaptirdim asil sebebi nefes alabiomek icin oldum.bu ameliyati ama girmeden ameliyata burnumdaki kemeri duzeltin ve azcik ucununkaldirin lutgen diyenrica ettim ve sonucc.bes kurus para vercek durumda degildim parasiz burun bukadar olurdu galiba:).lutfwn yorumlayin cok merak ediyorum ..sari gibi olan eski hali digeri yeni:)
sence nasil?Kime oldunuz?
canim resim koydum.buraya bakarmisin nasil.sence..alci kendiliginden dustuyse naptin oyle acik mi durdunBenimde alçım kendisi düştü
Canim tekrar gecmis olsun,en basta o ateli nasil kendin cikardin inanamadim,benimkini doktor cikartirken burnumda beraber cikacak sandim,iyi bandajlamadi mi acaba... yoruma gelince eski yeni kiyaslamasina bakarsak eskisinden iyi,ama zamanla degisiyormus ya umarim sonra bi problem cikmaz,cok erken bisey demek icin,bilmiyorum cok erken sanki benim 2 hafta dolmak uzere hala bandajliyim...Heaven79 canim beni de yorumlarmisin :)
Burası neresi ki istanbul değil anladığım kadarıyla? Devlet hastanesi bide sanırım
Ankara çankırı devlet hastanesi canım
Alçım düştü bende çektim
Şiş var yanlızAlçım düştü bende çektim
Önden de çekebilir misiniz?Şiş var yanlız
Kkb doktoru sadece burun içine bakıyor sen onu mu yaptırdın yoksa estetik cerrahide istedin misence nasil?
kbb başat fethallah samsun
Gercekten guzel olmuş burnunuz yüzunizede çok yakışmış inşallah en yakin zamanda bende muaneye gitmek istoyorum baska şehirde olmam nedeniyle ertelemek zorunda kaliyorum
Aklimda bu doktor var canm zaten hayrlısı insallah bnde yaptırsam bir.Özele geçmeden düşün derim çok doktor araştırma kafan karışıyor sonrada vazgeçiyorsun yaptırmaktan
Görkem hoca gerçekten süper biri hiç şüphen olmasın bende ankaradan gittim biraz zor oluyo ama inan değiyoGercekten guzel olmuş burnunuz yüzunizede çok yakışmış inşallah en yakin zamanda bende muaneye gitmek istoyorum baska şehirde olmam nedeniyle ertelemek zorunda kaliyorum
Su sıralar birde ortalık çok karışık çok üzülüyorum bugünde başka bir olay olmuş ankarada suikast olayıGörkem hoca gerçekten süper biri hiç şüphen olmasın bende ankaradan gittim biraz zor oluyo ama inan değiyo
B brnestetik canım bişey söylemek için çok erken benim 26 gün falan oldu benim bile daha çok erken. Eskiye göre tabiki daha güzel zaten. Yandan falanda koysana resim bakıyım. Ödemliyken önden burun kötü duruyo ya benimde şuan bile kötü önden daha
bilmiyomki cnm cikardim valla ameliyatin ertesu gun atelim yamulmustu dojtor cikario yeniden takti ama cok acimisti cikarken valla elim hafif demekki hic acimadan cikardimCanim tekrar gecmis olsun,en basta o ateli nasil kendin cikardin inanamadim,benimkini doktor cikartirken burnumda beraber cikacak sandim,iyi bandajlamadi mi acaba... yoruma gelince eski yeni kiyaslamasina bakarsak eskisinden iyi,ama zamanla degisiyormus ya umarim sonra bi problem cikmaz,cok erken bisey demek icin,bilmiyorum cok erken sanki benim 2 hafta dolmak uzere hala bandajliyim...
Zordu bide benimkiler küçük bitanesi ikinci sınıfa gidiyodu ama babaanne baktı eşimde bir gece kalıp çocukların yanına gitti yanımda eşimin hala kızları kaldı ama görkem hoca bu kadar güven vermeseydi olmazdım şuanda geçti şükür bugün çoluk çocuk muayne için çankırıya gidiyoruz siz olmuş muydunuzÇok yakismis , siman değişmis)) Zor olmadi mi cocuklarla baska bir şehirde ameliyat olmak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?