Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kime oldunuz?

Heaven79 canim beni de yorumlarmisin :)
Canim tekrar gecmis olsun,en basta o ateli nasil kendin cikardin inanamadim,benimkini doktor cikartirken burnumda beraber cikacak sandim,iyi bandajlamadi mi acaba... yoruma gelince eski yeni kiyaslamasina bakarsak eskisinden iyi,ama zamanla degisiyormus ya umarim sonra bi problem cikmaz,cok erken bisey demek icin,bilmiyorum cok erken sanki benim 2 hafta dolmak uzere hala bandajliyim...

Burası neresi ki istanbul değil anladığım kadarıyla? Devlet hastanesi bide sanırım

Ankara çankırı devlet hastanesi canım

Ankara Çankırı değil arkadaşlar. Çankırı Devlet Hastanesi, Çankırı bir il. Bende Görkem beye 6 Ocak'ta ameliyat olacağım konu açıp her şeyi en ince ayrıntısına kadar yazacağım :) Sağlıcakla..

Annnne canım öncesi nasıldı burnunun bende Görkem beye olacağım 6 Ocak'ta

B brnestetik canım bişey söylemek için çok erken benim 26 gün falan oldu benim bile daha çok erken. Eskiye göre tabiki daha güzel zaten. Yandan falanda koysana resim bakıyım. Ödemliyken önden burun kötü duruyo ya benimde şuan bile kötü önden daha

Gercekten guzel olmuş burnunuz yüzunizede çok yakışmış inşallah en yakin zamanda bende muaneye gitmek istoyorum baska şehirde olmam nedeniyle ertelemek zorunda kaliyorum
Görkem hoca gerçekten süper biri hiç şüphen olmasın bende ankaradan gittim biraz zor oluyo ama inan değiyo

Çok yakismis , siman değişmis )) Zor olmadi mi cocuklarla baska bir şehirde ameliyat olmak?

bilmiyomki cnm cikardim valla ameliyatin ertesu gun atelim yamulmustu dojtor cikario yeniden takti ama cok acimisti cikarken valla elim hafif demekki hic acimadan cikardim bugun bandaj takildi ve syan burnum.cok sirin geliyi gozume hergun degisiyo galiba..doktor masaj yapti masajdan sora daha bi sekillendi sanki

Çok yakismis , siman değişmis )) Zor olmadi mi cocuklarla baska bir şehirde ameliyat olmak?
Zordu bide benimkiler küçük bitanesi ikinci sınıfa gidiyodu ama babaanne baktı eşimde bir gece kalıp çocukların yanına gitti yanımda eşimin hala kızları kaldı ama görkem hoca bu kadar güven vermeseydi olmazdım şuanda geçti şükür bugün çoluk çocuk muayne için çankırıya gidiyoruz siz olmuş muydunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…