- 23 Şubat 2015
- 292
- 40
- 48
- 40
500 tl skk li galiba ? Onsuz 2000 tlHayır dogru yazdım canım :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
500 tl skk li galiba ? Onsuz 2000 tlHayır dogru yazdım canım :))
Resimleri yeni gördüm burnun güzel olmus üstelik 500 tl bedava ya :) peki sgk li mi bu fiyati verdi doktor ?Merhaba, ameliyatın üzerinden 4 hafta geçti. Hala şişliklerim var ama bu kadar kalması da yeterli Önceki burnumun asıl kırık kısmından olan bi fotograf bulamadım. hem kırık hem de büyük bi burnum vardı. Daha önceki septum ameliyatından sonra da boksör burnuna benzemişti. :) Korkularımı yendim ve burdayım
Eki Görüntüle 1822599 Eki Görüntüle 1822600 Eki Görüntüle 1822601 Eki Görüntüle 1822603 Eki Görüntüle 1822607
Mrb ben 5 ay önce sadece 80 tl ye ameliyat oldumNe kadara ameliyat yapıyor ?
80 tl mi??? Cok merak ettim bikac fotograf atabilir misiniz?Mrb ben 5 ay önce sadece 80 tl ye ameliyat oldum
80 tl mi??? Cok merak ettim bikac fotograf atabilir misiniz?
Öncesi de cok sorunlu degildi sanirim. Güle güle kullanin burnunuzu yakismis yüzünüze. 80 tl'ye bu ameliyati yapan doktoru da kutlamak lazim.
Çoğu kişi taniyamiyor beni öyle soyleyim baya bi kemerliydi. Tsk ederim ilk aylarda sis olduğu için korktum öyle kalcak diye doktorum kızdı bu burunu normal şartlarda 10 bin tlye yapiyorlar demiştiÖncesi de cok sorunlu degildi sanirim. Güle güle kullanin burnunuzu yakismis yüzünüze. 80 tl'ye bu ameliyati yapan doktoru da kutlamak lazim.
Evet ben ancak 3 ameliyatla istedigim formu buldum. Ödedigim miktari hic yazmiyorum bile.. doktorunuz kim peki?Çoğu kişi taniyamiyor beni öyle soyleyim baya bi kemerliydi. Tsk ederim ilk aylarda sis olduğu için korktum öyle kalcak diye doktorum kızdı bu burunu normal şartlarda 10 bin tlye yapiyorlar demişti
Çankırı Devlet Hastanesi nde M. Görkem Ataman. Sizinki kaç aylık resim atarmisinizEvet ben ancak 3 ameliyatla istedigim formu buldum. Ödedigim miktari hic yazmiyorum bile.. doktorunuz kim peki?
Abim olur kendisi Şaka bi yana Devlet olduğu için böyle fiyat tabi.Sanırım doktor tanıdığınız olduğu için size uyguna yaptı baya baya uyguna yapmış hatta:)
Çankırı Devlet Hastanesi nde M. Görkem Ataman. Sizinki kaç aylık resim atarmisiniz
Benim 4. ayım bittiEki Görüntüle 1882547 Eki Görüntüle 1882553 [/QU çok doğal duruyor iyi cesaret 3 ameliyat neyseki sonuç güzel olmuş geçmiş olsun
Gecmiş olsun. Bandajlar ne zamana kadar kalacak? Masaj yapıyor musun?Bugün daha 7. günüm, alçılarım alındı bandaj konuldu ve ilk görünüm şu şekilde :)
Gecmiş olsun. Bandajlar ne zamana kadar kalacak? Masaj yapıyor musun?
Geçmiş olsun cnm kanama normal ama agrin olmaması lazım çünkü damardan ağrı kesiciler veriliyorKızlar bugün 4'te ameliyattan çıktım. 5'ten beri hafif olarak sürekli kanamam var normal mi? Hafif hafif sızıyor kan. Bir de ameliyat sonrası sizde baş ağrısı oldu mu? Böyle sanki baskı varmış gibi. Sizin burunlarınız ağrıdı sızlıyor sanki Berbatım şuanda
geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum....Kızlar bugün 4'te ameliyattan çıktım. 5'ten beri hafif olarak sürekli kanamam var normal mi? Hafif hafif sızıyor kan. Bir de ameliyat sonrası sizde baş ağrısı oldu mu? Böyle sanki baskı varmış gibi. Sizin burunlarınız ağrıdı sızlıyor sanki Berbatım şuanda
Uyuyamıyorum zaten öyle çok ağrımıyor fakat sızlıyor özellikle ucu cidden çok rahatsız edici bir hismiş Sizin kaçıncı gününüzgeçmiş olsun, acil şifalar diliyorum....
Ayyy ilk günnnn.
2 yastıkla yaslan, yat canım.
Ağrı kesicini ihmal etme.
Kimisinde çok ağrı olur,kiminde az. Benim hastanede ağrım oldu, Ağrı kesici yaptılar damardan gece yarısı, daha sonra yapamayız bu son dediler, geçmedi. Ben de eve geldim, gelince de ağrı kesici içtim, ağrım baya bi azalmıştı.