• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Merhaba, ameliyatın üzerinden 4 hafta geçti. Hala şişliklerim var ama bu kadar kalması da yeterli:KK66: Önceki burnumun asıl kırık kısmından olan bi fotograf bulamadım. hem kırık hem de büyük bi burnum vardı. Daha önceki septum ameliyatından sonra da boksör burnuna benzemişti. :) Korkularımı yendim ve burdayım :KK3:

Eki Görüntüle 1822599 Eki Görüntüle 1822600 Eki Görüntüle 1822601 Eki Görüntüle 1822603 Eki Görüntüle 1822607
Resimleri yeni gördüm burnun güzel olmus üstelik 500 tl bedava ya :) peki sgk li mi bu fiyati verdi doktor ?

Screenshot_2016-08-08-19-10-36-1.png
IMG_20160626_121629.jpg
2016-09-02-10-18-55-169.jpg
80 tl mi??? Cok merak ettim bikac fotograf atabilir misiniz?

Öncesi de cok sorunlu degildi sanirim. Güle güle kullanin burnunuzu yakismis yüzünüze. 80 tl'ye bu ameliyati yapan doktoru da kutlamak lazim.
Çoğu kişi taniyamiyor beni öyle soyleyim baya bi kemerliydi. Tsk ederim ilk aylarda sis olduğu için korktum öyle kalcak diye doktorum kızdı :KK48: bu burunu normal şartlarda 10 bin tlye yapiyorlar demişti :KK71:

Çoğu kişi taniyamiyor beni öyle soyleyim baya bi kemerliydi. Tsk ederim ilk aylarda sis olduğu için korktum öyle kalcak diye doktorum kızdı :KK48: bu burunu normal şartlarda 10 bin tlye yapiyorlar demişti :KK71:
Evet ben ancak 3 ameliyatla istedigim formu buldum. Ödedigim miktari hic yazmiyorum bile.. doktorunuz kim peki?

Kızlar bugün 4'te ameliyattan çıktım. 5'ten beri hafif olarak sürekli kanamam var normal mi? Hafif hafif sızıyor kan. Bir de ameliyat sonrası sizde baş ağrısı oldu mu? Böyle sanki baskı varmış gibi. Sizin burunlarınız ağrıdı sızlıyor sanki :( Berbatım şuanda

Kızlar bugün 4'te ameliyattan çıktım. 5'ten beri hafif olarak sürekli kanamam var normal mi? Hafif hafif sızıyor kan. Bir de ameliyat sonrası sizde baş ağrısı oldu mu? Böyle sanki baskı varmış gibi. Sizin burunlarınız ağrıdı sızlıyor sanki :KK43: Berbatım şuanda
Geçmiş olsun cnm kanama normal ama agrin olmaması lazım çünkü damardan ağrı kesiciler veriliyor

Kızlar bugün 4'te ameliyattan çıktım. 5'ten beri hafif olarak sürekli kanamam var normal mi? Hafif hafif sızıyor kan. Bir de ameliyat sonrası sizde baş ağrısı oldu mu? Böyle sanki baskı varmış gibi. Sizin burunlarınız ağrıdı sızlıyor sanki :KK43: Berbatım şuanda
geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum....
Ayyy ilk günnnn.
2 yastıkla yaslan, yat canım.
Ağrı kesicini ihmal etme.
Kimisinde çok ağrı olur,kiminde az. Benim hastanede ağrım oldu, Ağrı kesici yaptılar damardan gece yarısı, daha sonra yapamayız bu son dediler, geçmedi. Ben de
eve geldim, gelince de ağrı kesici içtim, ağrım baya bi azalmıştı.

geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum....
Ayyy ilk günnnn.
2 yastıkla yaslan, yat canım.
Ağrı kesicini ihmal etme.
Kimisinde çok ağrı olur,kiminde az. Benim hastanede ağrım oldu, Ağrı kesici yaptılar damardan gece yarısı, daha sonra yapamayız bu son dediler, geçmedi. Ben de
eve geldim, gelince de ağrı kesici içtim, ağrım baya bi azalmıştı.
Uyuyamıyorum zaten öyle çok ağrımıyor fakat sızlıyor özellikle ucu cidden çok rahatsız edici bir hismiş Sizin kaçıncı gününüz

Back