Ağrım çok değiş daha çok sızlıyor fakat kendi burnu gibi değil insanın tabi. Narkoz beni mahvetti vallahaGeçmiş olsun cnm kanama normal ama agrin olmaması lazım çünkü damardan ağrı kesiciler veriliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağrım çok değiş daha çok sızlıyor fakat kendi burnu gibi değil insanın tabi. Narkoz beni mahvetti vallahaGeçmiş olsun cnm kanama normal ama agrin olmaması lazım çünkü damardan ağrı kesiciler veriliyor
22 Ağustos ta operasyonum gerçekleşti benim. 3. Cü gün gözlerim şişti, morardı, gözümü açamadım. Sürekli buz tut ki düzelsin. Bir de kaşınır, korkma. Ben çok endişelenmiştim, gözümü kaybetmekten korkmuştum.Uyuyamıyorum zaten öyle çok ağrımıyor fakat sızlıyor özellikle ucu cidden çok rahatsız edici bir hismiş Sizin kaçıncı gününüz
dpktorunuz kim ?Eki Görüntüle 1879925 Eki Görüntüle 1879925 Eki Görüntüle 1879925 2.ay henüz. Önce ve sonra. Elim kafamda olan tabi ki önce
Betül cengiz. Emre ilhan in sayfasında görebilirsiniz, asistaniydidpktorunuz kim ?
cok guzel cok.dogal ozelde mi yaptirdin canimMerhaba arkadaşlar
10.günümden.Yorumlarınızı bekliyorumm
Önceki hali değil cnm ay farkı varilk foto önceki halimi canım çünkü ince geldi benimki kalın oldu cunku
Kacinci aydasin cnm ilk aylar cok tombuldu benimkide sisYa benim burnumda incelir mi acaba tam istedigim hal o
Kaçıncı aydasin cnm ilk aylar benimkide tombul du şişler indikce inceldi resim atsanaYa benim burnumda incelir mi acaba tam istedigim hal o
cok guzel cok.dogal ozelde mi yaptirdin canim
canım ben burnunun şeklini çok beğendim hayırlı olsun :) nefes alma durumun nasıl acaba?Merhaba arkadaşlar
10.günümden.Yorumlarınızı bekliyorumm
2 buçuk ay oldu kuzum seninki gibi olmaz ama çok beğendim çok güzelsinKacinci aydasin cnm ilk aylar cok tombuldu benimkide sis
Kaçıncı aydasin cnm ilk aylar benimkide tombul du şişler indikce inceldi resim atsana
Tşk ederim yavrum eminim sende çok guzelsin dir2 buçuk ay oldu kuzum seninki gibi olmaz ama çok beğendim çok güzelsin
2 buçuk ay mesela baya şişler indi ama kalınlık mesela 6 ay sonra incelir mi sende öyle oldu muTşk ederim yavrum eminim sende çok guzelsin dir
Burun sırtım yanlardan şişti indi 3 ay olunca ama normaldede benim burun ince uzundu seninki nasilsi eskisi2 buçuk ay mesela baya şişler indi ama kalınlık mesela 6 ay sonra incelir mi sende öyle oldu mu
Ay bi resim at merak ettimBenimde çok inceydi suan çok kalın ama kapalı teknik oldu 6 ayı bekliyorum bi umutla
canım ben burnunun şeklini çok beğendim hayırlı olsun :) nefes alma durumun nasıl acaba?