- 23 Şubat 2015
- 292
- 40
- 48
- 40
Güzelim sgk siz mi 1500 tl ?ben şehir dışından geldim yol masrafım falan hepsi 1500'e halloldu.
Sgk siz mi 1500 tl ayrıca hastanenin yakınında uygun konaklama var mı ve hava alani yakin mi tahlil ücretleri ne kadar tuttu bana özelden bilgi verir misin yurt dışında kalıyorum da :)Uzun zamandır hayalini kurduğum bir şeydi ve sonunda oldu. Artık ben kameralardan değil kameralar benden korkacak. "aa bunda burnum kötü çıkmış bi fotoğraf daha çekelim" demeyeceğim. 24. Günümdeyim ama şimdiden bile burnumun bu halini çok sevdim eminim oturdukça daha da güzel olacak. Benim hayallerimi gerçekleştiren doktorum Ankara'da Esabil Eker. Çok şükür ameliyat ve sonrası da korktuğum gibi geçmedi ağrısız,morarma azıcık. Umarım herkes istediği burna sahip olur Aklınızda soru olursa mesaj atın seve seve yardımcı olurum. Uzun yazdım kbakmayın ama araştırmamda bu site çok yardımcı oldu tabi arkadaşlarımda olduğu için canlı canlı görerek gittim ama bu site çok faydalı umarım sizde aradığınız doktoru bulursunuz :)
Devlet hastanesinde oldum sgk karşılamıyor estetiği. Havaalanına çok uzak sincan bi ucu havaalanı tarafı diğer ucu. Yakın olarak hızlı tren var.Sgk siz mi 1500 tl ayrıca hastanenin yakınında uygun konaklama var mı ve hava alani yakin mi tahlil ücretleri ne kadar tuttu bana özelden bilgi verir misin yurt dışında kalıyorum da :)
Güzelim burnun çok yakışmış doktorun kim ve ameliyat ne kadara maal oldu ?Eki Görüntüle 1879925 Eki Görüntüle 1879925 Eki Görüntüle 1879925 2.ay henüz. Önce ve sonra. Elim kafamda olan tabi ki önce
Doktor ve fiyat bilgisi verir misin lütfen :)Kizlar 4. ayım bitti durum budur. Eki Görüntüle 1879928
Bilgi için tşk ederim cnm ya uzak olmasi kötü oldu birde hızlı tren masrafi çıktı üstüne taxi derken ugras dur ^^Devlet hastanesinde oldum sgk karşılamıyor estetiği. Havaalanına çok uzak sincan bi ucu havaalanı tarafı diğer ucu. Yakın olarak hızlı tren var.
Bana neden 2000 tl dedi baya fark var 500 tl ile arada sadece fiyat sordum sgk siz fiyat nedir diye bu cevabı aldım sen sgk li mi 500 tl ödedin ?Canim 500 tl çok uygun fiyat fakat yurt dışından gelecen olan SGK siz hastalara sence ne kadar ister ?
Canım 6000 TL mal oldu. Doktorum Betül cengiz. Emre ilhan la birlikte çalışıyor, asistan doktoruydu.Güzelim burnun çok yakışmış doktorun kim ve ameliyat ne kadara maal oldu ?
Tsk ederim canım :) bende Emre ilhanın öğrencisini biliyorum şimdi 4000 tl olmuş ve piezo tekniğiyle çok güzel burunlar yapıyor yakkinda oda pahali olucak 6000 tl bana şuanlik fazla yurt dışındanim Türkiye de yazamıyoruz diye doğal olarak sgk yok bizde taksit imkanı hiç yok yurt dışındakiler için birde uçak bileti 700 ile 1500 tl arası 10 günde konaklama say oda birsürü para ayrıca tahlil sonuçları taxi yemek harçlığı o bu hepsi cebimden nakit çıkacak üstüne 6000 tl ameliyat ekle benim işim çok daha zor sizden indirim yapan yardım eden doktor hiç yok avrupaliyim diye zengin saniyorlar galiba ^^ sizin gibi normal maaş alıyoruz uzaktan gelene yardimci olmaları gerekirCanım 6000 TL mal oldu. Doktorum Betül cengiz. Emre ilhan la birlikte çalışıyor, asistan doktoruydu.
Benim bahsedilen fiyatlardan biraz daha yüksek revizyondu çünkü. İlk ameliyat fiyatlari 5-6 bin civarinda. Doktorum Engin Erkal Antalya Med Star hastanesinde. Umarim benim kadar memnun olur herkes doktorundan ve sonuctanDoktor ve fiyat bilgisi verir misin lütfen :)
Bu aralar hep 6000 tl fiyat duyar oldum ya ne çabuk yükseliyor fiyatlar hiç indirim yapan yok bende sgk da yok yurt dışından olunca uçak tahlil konaklama harçlık hepsi cepten nakit gidicek cook paraBenim bahsedilen fiyatlardan biraz daha yüksek revizyondu çünkü. İlk ameliyat fiyatlari 5-6 bin civarinda. Doktorum Engin Erkal Antalya Med Star hastanesinde. Umarim benim kadar memnun olur herkes doktorundan ve sonuctan
Aslinda sunu söylemek isterim yukarida bahsedilen 1500 tl gibi rakamlara devlet hastanesinde ben de ameliyat oldum 5 sene önce. Ve sonuc tam bir felaketti. Istisnalar olabilir ama bu fiyatlara yapilan ameliyatlar genelde fiyasko. Her yil daha da kötülesen bir burnum vardi. Cok arastirdim ve su an ki doktorum Engin Erkal'a rast geldim cok sükür ve sahane bir burun yapti bana. Size tavsiyem riske atmayin bir kere olunacak bir ameliyat daha iyi standartlarda bir yerde isinin ehli bir doktora emanet edin kendinizi. Cünkü revizyon cok daha zor bir surec.Bu aralar hep 6000 tl fiyat duyar oldum ya ne çabuk yükseliyor fiyatlarhiç indirim yapan yok
Haklısın ama benimde durumum malum yurt dışından gelmek zaten çok masraflı 700 ile 1500 tl arası tutuyor zaten billet düşün kimisi o paraya ameliyat oluyor ve güzel sonuç alıyor şans işi kimi kbb doktoru uygun fiyata estetik doktordan çok daha başarılı burunlar yapıyorAslinda sunu söylemek isterim yukarida bahsedilen 1500 tl gibi rakamlara devlet hastanesinde ben de ameliyat oldum 5 sene önce. Ve sonuc tam bir felaketti. Istisnalar olabilir ama bu fiyatlara yapilan ameliyatlar genelde fiyasko. Her yil daha da kötülesen bir burnum vardi. Cok arastirdim ve su an ki doktorum Engin Erkal'a rast geldim cok sükür ve sahane bir burun yapti bana. Size tavsiyem riske atmayin bir kere olunacak bir ameliyat daha iyi standartlarda bir yerde isinin ehli bir doktora emanet edin kendinizi. Cünkü revizyon cok daha zor bir surec.
Benim doktorum da KBB uzmani buna takilmayin ve revizyonlarini yaptigi cok ünlü plastik cerrahlar var görseniz şok olursunuz. Ucuz ameliyat bence her zaman risk tasiyor ben bunu yasadigim icin söylüyorum. Özelden de burnumu ne hale getirdiklerini yollayabilirim. Su an cok memnunum bilmeyen asla revizyon diyemez burnuma ve son derece dogal duruyor. Tabi tercih sizin cok iyi arastirmalisiniz.Haklısın ama benimde durumum malum yurt dışından gelmek zaten çok masraflı 700 ile 1500 tl arası tutuyor zaten billet düşün kimisi o paraya ameliyat oluyor ve güzel sonuç alıyor şans işi kimi kbb doktoru uygun fiyata estetik doktordan çok daha başarılı burunlar yapıyor
Tsk ederim canım :) bende Emre ilhanın öğrencisini biliyorum şimdi 4000 tl olmuş ve piezo tekniğiyle çok güzel burunlar yapıyor yakkinda oda pahali olucak 6000 tl bana şuanlik fazla yurt dışındanim Türkiye de yazamıyoruz diye doğal olarak sgk yok bizde taksit imkanı hiç yok yurt dışındakiler için birde uçak bileti 700 ile 1500 tl arası 10 günde konaklama say oda birsürü para ayrıca tahlil sonuçları taxi yemek harçlığı o bu hepsi cebimden nakit çıkacak üstüne 6000 tl ameliyat ekle benim işim çok daha zor sizden indirim yapan yardım eden doktor hiç yok avrupaliyim diye zengin saniyorlar galiba ^^ sizin gibi normal maaş alıyoruz uzaktan gelene yardimci olmaları gerekir
Bana kampanyalı fırsat hiç denk gelmedi üstelik fiyat sordugum doktorların hiç biri yurt dışından olduğumu duyunca kampanya dan bahsetmiyor yardimci olmak amaçla yetmiyor zam da yapıyorlar yurt dışı duyunca .. Hastalar 3000 tl ye olduk diyor doktora ben sorunca sgk yok tabi hemen 5000 tl diyor misal gelde gıcık olma birde fiyat ta yardimci oluruz diyen bile 500 tl kirsa bile yine kazık yigorum ki ben ne anladım bu işten yolunacak kaz olarak görüyorlar bizi insaf yok uçak zaten çok pahalı konaklama desen ayrı dert taxi yigecek gelde çık işin içinden tonla para yapıyor toplamda inan yaptıkları kampanya dan fazlasıyla yine kar yapıyorlar bizden bize gelince yine fazla tutuyor içinde hepsi dahil olsa bileÇoğu dr yurtdışı için kampanya yapıyo.
Bende meme istiyodum bana verdikleri fiyata yurtdışından gelenlere uçak+konaklama+ amelyat aynı fiyattı kızdığım için olmadım
Araştırsanız bulursunuz
Bana kampanyalı fırsat hiç denk gelmedi üstelik fiyat sordugum doktorların hiç biri yurt dışından olduğumu duyunca kampanya dan bahsetmiyor yardimci olmak amaçla yetmiyor zam da yapıyorlar yurt dışı duyunca .. Hastalar 3000 tl ye olduk diyor doktora ben sorunca sgk yok tabi hemen 5000 tl diyor misal gelde gıcık olma birde fiyat ta yardimci oluruz diyen bile 500 tl kirsa bile yine kazık yigorum ki ben ne anladım bu işten yolunacak kaz olarak görüyorlar bizi insaf yok uçak zaten çok pahalı konaklama desen ayrı dert taxi yigecek gelde çık işin içinden tonla para yapıyor toplamda inan yaptıkları kampanya dan fazlasıyla yine kar yapıyorlar bizden bize gelince yine fazla tutuyor içinde hepsi dahil olsa bile
Hazal resmin var mı önce ve sonrasi ?Murat Görkem Ataman. Çankırıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?