- 19 Ekim 2015
- 12
- 8
- 36
- 34
Esabil eker icin bilgi vereyim , çok fazla hastasi var suan için ekimin ayina ameliyat tarihi veriyor. Ama eger ameliyata gelemeyecek biri varsa mazeretinizi soylediginizde sizi onun yerine alabiliyo yardimci olmaya calisiyor tabi bu biraz kısmet. Fiyat 2000 civari . Iyilesme süreciniz icin en az 10 gun lazim , tabi bu disari cikabilecek noktaya geliş suresi yoksa 6 ay gibi bi sürede oturmaya basliyor. Kredi karti felan gecerli degil ama durumuzu bahsederseniz sizi zorlamaz anlayisli birisidir , en azından iki taksit şeklinde verebilirsiniz diye dusunuyorum.Kızlar devlet hastanesinde ameliyat olanlar yol masrafıyla birlikte 500 tl falan demiş. Ben Niğde Devlet hastanesindeki doktor Fatih Kılıç'la görüştüm. 2500 tl hastane alcak o parayı dedi. İki taksite bölüyorlar bildiğim kadarıyla dedi. Yüzüme bile bakmadı. Başını kaldırmadı masadan. Haliyle bir daha gitmedim ben de. Şuan için sizin deneyimleriniz sonucu aklımda 4 doktor oluştu.
1. Sedat TATAR (Kayseri araştırma hastanesi)
2. M.Görkem ATAMAN (Çankırı devlet hastanesi)
3. Evren AYDIN (Mersin Toros devlet hastanesi)
4. Esabil EKER (Ankara Sincan devlet hastanesi)
Bu doktorlara ameliyat olan arkadaşların burunlarını çok beğendim. Yalnız 1 Eylül'de göreve başlayacağım. O sürece kadar ameliyat olup iyileşebilir miyim acaba? Bir de taksit imkanı var mı bilen? Özellerde oluyor galiba. Bi arkadaşım Kayseri'de özel bir hastanede 1000 liraya ameliyat oldu. Hem de taksitlere böldürdü. Doktor tanıdıktı ama bana söylenen fiyatla arasında çok fark var üstelik ben devlet hastanesiyle görüştüm. Kafalar karışık. :/
Tesekkur ediyorum bilgiler icin. Siz de Esabil Bey'den mi randevu aldiniz baya ayrinti ogrenmissiniz. Fiyat konusunda yardimci olursa cok iyi olur valla. Zaman da sıkıntı iste. Illa gidip gorusmek mi gerekiyor ki? Telefonla alinamaz mi acaba ameliyat günü? Bogdum sorulara kusura bakmayin:)Esabil eker icin bilgi vereyim , çok fazla hastasi var suan için ekimin ayina ameliyat tarihi veriyor. Ama eger ameliyata gelemeyecek biri varsa mazeretinizi soylediginizde sizi onun yerine alabiliyo yardimci olmaya calisiyor tabi bu biraz kısmet. Fiyat 2000 civari . Iyilesme süreciniz icin en az 10 gun lazim , tabi bu disari cikabilecek noktaya geliş suresi yoksa 6 ay gibi bi sürede oturmaya basliyor. Kredi karti felan gecerli degil ama durumuzu bahsederseniz sizi zorlamaz anlayisli birisidir , en azından iki taksit şeklinde verebilirsiniz diye dusunuyorum.
Estağfurullah ☺ ben oldum 12 gun oldu ordan biliyorum . Telefonla kesinlikle olmuyor cunki bir takim tahlilleri yaptirmadan ameliyat günü vermiyor .tahlillerde sabahtan baslarsan ac karnina saat 3 gibi anca sonuclari alip 3 bucuktan sonra doktora gösterip ameliyat günü alabiliyosun.Tesekkur ediyorum bilgiler icin. Siz de Esabil Bey'den mi randevu aldiniz baya ayrinti ogrenmissiniz. Fiyat konusunda yardimci olursa cok iyi olur valla. Zaman da sıkıntı iste. Illa gidip gorusmek mi gerekiyor ki? Telefonla alinamaz mi acaba ameliyat günü? Bogdum sorulara kusura bakmayin:)
bende sedat bey hakknda bilgi veriyim bana 2 ay sonraya ameliyat günü verdi boş olup olmamasına bağlı. ücretler ise evet 2500 tl ama burnunda bi sorun varsa nefes kemik vs gibi doktorun baktktan sonra karar veriyor ve rapor yazıyor o zmn 500 max oluyorKızlar devlet hastanesinde ameliyat olanlar yol masrafıyla birlikte 500 tl falan demiş. Ben Niğde Devlet hastanesindeki doktor Fatih Kılıç'la görüştüm. 2500 tl hastane alcak o parayı dedi. İki taksite bölüyorlar bildiğim kadarıyla dedi. Yüzüme bile bakmadı. Başını kaldırmadı masadan. Haliyle bir daha gitmedim ben de. Şuan için sizin deneyimleriniz sonucu aklımda 4 doktor oluştu.
1. Sedat TATAR (Kayseri araştırma hastanesi)
2. M.Görkem ATAMAN (Çankırı devlet hastanesi)
3. Evren AYDIN (Mersin Toros devlet hastanesi)
4. Esabil EKER (Ankara Sincan devlet hastanesi)
Bu doktorlara ameliyat olan arkadaşların burunlarını çok beğendim. Yalnız 1 Eylül'de göreve başlayacağım. O sürece kadar ameliyat olup iyileşebilir miyim acaba? Bir de taksit imkanı var mı bilen? Özellerde oluyor galiba. Bi arkadaşım Kayseri'de özel bir hastanede 1000 liraya ameliyat oldu. Hem de taksitlere böldürdü. Doktor tanıdıktı ama bana söylenen fiyatla arasında çok fark var üstelik ben devlet hastanesiyle görüştüm. Kafalar karışık. :/
Sizde morarma sisme agri durumlari nasil peki?Estağfurullah ☺ ben oldum 12 gun oldu ordan biliyorum . Telefonla kesinlikle olmuyor cunki bir takim tahlilleri yaptirmadan ameliyat günü vermiyor .tahlillerde sabahtan baslarsan ac karnina saat 3 gibi anca sonuclari alip 3 bucuktan sonra doktora gösterip ameliyat günü alabiliyosun.
Rica ederiz , 3 gune kadar goz altlarim morardi ve sisti baya bi. Sonrasinda gün gün sislik iniyor ve suan az bisey morariklik kaldi oda 3 gune geçer insallah. Agri cok yok grip olmussun gibi düşün burnunda bi baski var gibi hafiften.Sizde morarma sisme agri durumlari nasil peki?
Kızlar günaydın, hepimizin derdi aynı daha çok paylaşım ve öncesi sonrası resimlerle beraber dr isimleri. Ben ankarada yaşıyorum ve burda ameliyat olmak istiyorum ama burdaki dr ların yaptığı burunlar hiç yok . Ben muhittin eski tunç şafak istanbul içinde muhammet dilber arasındayım mıhammet beyin yaptığı burunlar var ama ankara dr larının yok Yaptıran arkadaşlar nolur yardımcı olsunlar burdan ya da özeldenarkadaşlar Merhaba bursa'da burun estetiği olmak istiyorum olanlar varsa yardımcı olabilirler mi tavsiyelerinizi bekliyorum
Muhammet bey ekimde ankarada ameliyat yapmaya gelecekmiş arayıp randevu amabilirsiniz . Ankarada selçuk ışıkda var gata doktoru emekli forumda yaptığı bir ameliyat vardı.Kızlar günaydın, hepimizin derdi aynı daha çok paylaşım ve öncesi sonrası resimlerle beraber dr isimleri. Ben ankarada yaşıyorum ve burda ameliyat olmak istiyorum ama burdaki dr ların yaptığı burunlar hiç yok . Ben muhittin eski tunç şafak istanbul içinde muhammet dilber arasındayım mıhammet beyin yaptığı burunlar var ama ankara dr larının yok Yaptıran arkadaşlar nolur yardımcı olsunlar burdan ya da özelden
Kimse resim paylaşmıyorki, bizde bundan dert yanıyoruz. Reaim olacakki dr seçebilelim !!şu doktor arayışlarınızı başka yerde tartışılsa da, fotoğraf görmek için 5 sayfa birden atlamasak !
Normalde evet haklisin ama bir de bizim acimizdan bakarsan oncesi sonrasi fotograflari ne icin gormek istiyoruz? Begendigimiz burunlari yapan doktorlara gidebilmek icin. E haliyle hangi doktor yapti, kaca yapiyor, ne zamana randevu veriyor muhabbetlerine kayiyor konu. Her doktor icin ayri baslik yok. Her konu icin (sisme, morarma, randevu, ameliyat)farkli farkli basliklara gitmemiz zor olur. Konusuveriyoruz burdan nolcak sanki:/ uzme su panik halinde doktor arayan cirkin burunlu bünyeleri. Koyma o unlemleri. (Psikoloji pert)şu doktor arayışlarınızı başka yerde tartışılsa da, fotoğraf görmek için 5 sayfa birden atlamasak !
ya bunun gerçekten çok güzel olmuş nazar degdircem diye korkuyorum ama önden nasıl peki öylede resim atabilir misin ince mi kalın miAnkara eğitim araştırma hastanesinde Gürcan Aslan'a ameliyat oldum :)
Merhaba burnunuz çok güzel görünüyor. Hakan bey gerçekten başarılı bir doktor :) bende kendisine ameliyat olmak istiyorum ancak kafamda sorular var ücreti ne kadar ödediniz öğrenmem mümkün mü?Buda bugün çekilen resim sislerim iyice iniyor:))
Çöl güzel olmuş fiyati ne kadar ?Yaklaşık 2 aylik burnum
Ne kadara ameliyat yapıyor ?Mrb kizlar imkanı olmayan arkadaşları cankiriya bekleriz Murat gorkem ataman çok başarılı bi Dr. 1 nisanda ameliyatimi kendisi yaptı şimdilik memnunum
Canim 500 tl çok uygun fiyat fakat yurt dışından gelecen olan SGK siz hastalara sence ne kadar ister ?Yaklaşık 2 aylik burnum
Bana sgk yok diye 2000 tl fiyat verdiCanim 500 tl çok uygun fiyat fakat yurt dışından gelecen olan SGK siz hastalara sence ne kadar ister ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?