• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Benim bebeğim hala emiyor 1-2 gün sütümü sağıp atmayı düşünüyorum anestezi etkisi geçsin diye sonra em

Benim bebeğim hala emiyor 1-2 gün sütümü sağıp atmayı düşünüyorum anestezi etkisi geçsin diye sonra emzirmeye devam edeceğim bende çok heyecanlıyım umarım nefes açısından ve şekil açısından memnun olurum. Sizin de burnunuzu merak ettim paylaşımlarınızı bekliyorum
narkozun süt için sorun yarattığını sanmıyorum çünkü sezeryan sonrası hemen emziriliyor ama önlem olarak tabiiki sağman iyi olur. dün alçıyı aldırdım beklediğimden çok farklı bi burun olmuş ama fazla yadırgamadım. asıl zorlandığım kısım nefes alamamak. deliklerim çok tıkalı burnumdan konuşuyorum. sanırım uzun bir süre böyle devam edecek çünkü dün ameliyat olan arkadaşımla konuştum bir ay olmasına rağmen o da tıkanıyormuş sürekli. tabi kişiden kişiye değişir.. dün foto koyamadım bu akşam kesin koyarım. şuan işyerinden yazıyorum bi bakiyim belki burdan koyabilirim.

Yardım edin kızlar lütfen.
6 ay geçti. Burun ucu daha şiş ve uyuşuk.
Nasıl olmuş sonuç?
Hangi değişiklikleri tavsiye ederdiniz?
Fikirlerinize ihtiyacım var
burun ucu şişliğiniz her fotoda farklı duruyor. fotoğraf yanılgısı olabilir mi acaba. ilk öncesi sonrası fotografa bakınca şişlik yok. arabadaki fotoğrafa bakınca diğerlerine oranla daha şiş. şöyle de bir fark olabilir onu bugün kendi burnumda farkettim. sabah kalktığınızda daha şiş oluyor akşama doğru iniyor o şişlik. akşam yatmadan çekilip bir de öyle koyun bence :KK66:

Kizlar ikibucuk aylik burnum,ucu hala sert ve hissiz bide kesilen kisim hala buyuk duruyo şiştir o degilmi
peki nefes almanız nasıl. burun içinde ödem var mı halen. ben daha yeni olduğum için size yardımcı olamıyorum ama belki siz bana yardımcı olursunuz :oops:

şu an bunu yükleyebiliyorum. detayları akşam paylaşırım artık :)

Eklentiler

• havva resim.jpg
    havva resim.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 981
bu da 26 yıllık burnum:KK45: kusura bakmayın yeni keşfettim foto göndermeyi birde iş yerinde olduğum için instagramdaki fotolarımı paylaşıyorum. kucağımdaki minnoş da kızım Liva. :21:

Eklentiler

• havva resim 2.jpg
    havva resim 2.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 1.013
burun ucu şişliğiniz her fotoda farklı duruyor. fotoğraf yanılgısı olabilir mi acaba. ilk öncesi sonrası fotografa bakınca şişlik yok. arabadaki fotoğrafa bakınca diğerlerine oranla daha şiş. şöyle de bir fark olabilir onu bugün kendi burnumda farkettim. sabah kalktığınızda daha şiş oluyor akşama doğru iniyor o şişlik. akşam yatmadan çekilip bir de öyle koyun bence :KK66:

bir tarafi daha sis :) öncesi sonrasi fotorafindaki tarafta okadar sislik yok. diger tarafta islem yapildi ve ödem hala devam ediyor. Burun icindeki ödemlerde gecmedi. geceleri nefes almaktan zorlaniyorum. Doktor daha düzelecek diyor bana. bakalim artik.

siz nezaman oldunuz? yüzünüze yakismis:nazar:.... ödemlerin inmesi bende cok zaman istedi ve daha hala sürüyor.

peki nefes almanız nasıl. burun içinde ödem var mı halen. ben daha yeni olduğum için size yardımcı olamıyorum ama belki siz bana yardımcı olursunuz :oops:
İlk iki ay pek nefes alamiyodum agzim acik uyuyodun ama son 10 gundur falan daha iyi nefes almaya basladim

Kızlar bende burun estetiği yaptırmak istiyorum burnumdan rahatsizim ama çok korkuyorum ağrı olurmu çok morarmi diye biraz cesartlenmeye ihtiyacım var:KK43:

Eklentiler

• 2016-04-26 20.44.44.jpg
    2016-04-26 20.44.44.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 773
merhaba cok guzel olmus burnunuz :) doktorunuz kim hangi swhirseniz birde acik teknik mi kapalı teknik mi ;)

Mesajlardan alıntı Yaparak sorun çünkü suan kime sorduğunuz belli değil :KK16:
oyle yapmistim ama yanlışlikla silmisim hay aksi :) hawadeniz'e sordum umarim gorur sorumu :) bu arada sizin de burnunuz sorunlu gzukmuyor neyinden memnun degilsiniz ki :)

oyle yapmistim ama yanlışlikla silmisim hay aksi :) hawadeniz'e sordum umarim gorur sorumu :) bu arada sizin de burnunuz sorunlu gzukmuyor neyinden memnun degilsiniz ki :)
Bana sınıftan bi kız burnumun büyük olduğunu söyledi bende takıntı yaptım sanırım bilmiyorum

bir tarafi daha sis :) öncesi sonrasi fotorafindaki tarafta okadar sislik yok. diger tarafta islem yapildi ve ödem hala devam ediyor. Burun icindeki ödemlerde gecmedi. geceleri nefes almaktan zorlaniyorum. Doktor daha düzelecek diyor bana. bakalim artik.

siz nezaman oldunuz? yüzünüze yakismis:nazar:.... ödemlerin inmesi bende cok zaman istedi ve daha hala sürüyor.
ah o ödemler. bugün 10. günüm günden güne şişiyo sanki burnum :KK34: sizin çoğu gitmiş azı kalmış ki zaten belli değil bile şişlik gayet güzel duruyor. dediğiniz gibi bi tarafta daha belirgin o da alttan bakınca anlaşılıyor. rahat nefes almak için 6 ay çok uzun bir süre napcaz böyle umarım bir an önce düzeliriz. size masaj vermişmiydi doktor bana vermedi. kime sorsam kıkırdağın oturması için masaj vermiş.

ah o ödemler. bugün 10. günüm günden güne şişiyo sanki burnum :KK34: sizin çoğu gitmiş azı kalmış ki zaten belli değil bile şişlik gayet güzel duruyor. dediğiniz gibi bi tarafta daha belirgin o da alttan bakınca anlaşılıyor. rahat nefes almak için 6 ay çok uzun bir süre napcaz böyle umarım bir an önce düzeliriz. size masaj vermişmiydi doktor bana vermedi. kime sorsam kıkırdağın oturması için masaj vermiş.
Çoğunda duyduğum kadarıyla en geç üç ay sonra düzeliyor nefes durumu. Ben 2 ay anti alerji spreyi ve hapı kullandım. Inşallah düzelir daha. Yoksa öncesinden daha kötü sonu.
Zaman çabuk geçiyor. Aynaya çok bakmayın :KK45:
Bol bol ödemi indiren çaylar için, belki masajı kontrolden sonra verir. Herkese icab etmiyormuş diye okudum.
Ben üç ay sabah akşam masaj Yaptım doktorun gösterdiği şekilde.
:nazar: Maşallah güzel olmuş gerçekten

Back