Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Benim çıkıntı vardı aynısı. 3. Ay filan çıktı. 5. Ayda çıkıntı gitti. Fakat orası pütür pütür kaldı ( göz ile görülmüyor Allahtan)

mrb cnm senin daha cok erken 37 gün daha başlangıç orası gün geçtikçe oturyor.önce düz görünüyor sonra kavis alıyor merak etme,baktın 3ay geçti hala orda bişey var bnce direkt doktorla konuş doku büyümesi olabiliyor deniyor.bana doktorum öyle dedi. benm derim normalde ince doktor derin normal kalınlıkta demişti.boyutu küçüldü baya fakat en cok istediğim kavis yeri düz hatta çıkıntı var törpüleme nasıl olacak hiç bilmiom yaa,muayenesinde olacak birkaç milim indirecek kavis için.hiç bu işlemi yaptıran yok mu arkadaşlar tanıdıgınız.Aynen cnm allh yardımcımız olsun

Ben internette çok araştırmıştım bazı doktorlar torpuleme işlemi için ödemlerin durumuna göre 3 ay Yada 6. Aydan sonra lokal anasteziyle yapıyo diye görmüştüm. Formda çok konu var lokal anaestesi hakkında denk gelirsem göndereyim sana.

Ben de ikinci ameliyatimi oldum. Ankarada ama o yukarida oluşan kemik gitmedi yine

Merhaba ben oldum . ayni durumdan ama yine o kemik gitmedi

Selam kızlar bende 4 temmuzda oldum kalın deriliyim şişliklerim anca iniyor gelişme varmı merak ettim yorum atarsanız sevinirim,ben daha çok nefes probleminden oldum ama insan merak ediyor

Eklentiler

• PhotoGrid_1461340818054.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 1.002
Son düzenleme:
merhabalar benim size danışmak istediğim bir konu var. öncelikle ameliyatımdan bahsedeyim; 6 gün önce oldum ameliyatımı ve geçirdiğim en basit en ağrısız ameliyattı. burun deliklerim çok küçük olduğu için nefes alamıyordum ve kemikli bir burnum vardı. daha önce meme estetiği olduğum doktoruma gittim oturduk konuştuk ve hemen ameliyat tarihime karar verdik. 2.5 saat sürdü ameliyatım ve en zorlandığım kısım yüzüme saatlerce buz koymak oldu. zaten yinede morardım ve şiştim fakat eve geldiğimde hiç yatmayıp hareket ettiğim için (5 aylık bebeğim var) şişliklerim indi tabi her sabah tekrar şiştim. 2. gün doktorum nasıl oldun diye aradığında tamponları ne zaman alacağını sordum tampon kullanmadım ki dedi :) bende neden nefes alabildiğimi merak ediyordum acaba tamponların ortası delik mi diyordum kendimi hep çok ağrı çekeceğim yönünde hazırladığım için hiç ağrım olmamasına çok şaşırdım ve mutlu oldum ama bu morartılar canımı sıkıyor çünkü 3 gün sonra işe başlamam gerek bu halde dışarı bile çıkamıyorum. artık fondotene dayanıcaz :) sormak istediğim sorum şu kimisinin alçısı 4. 5. gün çıkmış benimki 8 gün sonra çıkmış olacak. burnumun şeklini çok merak ediyorum 2 gün daha sabredemicem şöyle bi hafiften alçıyı kaldırıp bakmamın ne sakıncası olabilir ki

9

Merhaba öncelikle geçmiş olsun 5 aylık bebekle ameliyata iyi cesaret etmişsiniz bebeği emziriyor musunuz kucağınıza almak sizin için sorun oluyor mu Çarşamba ben de burun ameliyatı Olacağım bir yaşında bebeğim var Endişe ediyorum

Merhaba teşekkür ederim. ben ameliyattan bu kadar dinç kalkacağımı sanmıyordum. ilk günden fıldır fıldır gezindim. o yüzden de kucağıma almaktan çekinmedim bebek ama yalnız değilim eşim yanımda yardımcı oldu ilk günden itibaren. ilk 2 aydan sonra emziremedim ama çocuğa çok dikkat etmeniz gerekiyor ben ilk darbemi aldım burnuma sizinki daha da hareketlidir. yanınızda ilk günler için çocuğun yükünü azaltacak biri olursa çok rahat edersiniz. umarım rahat geçer ameliyatınız.

Benim bebeğim hala emiyor 1-2 gün sütümü sağıp atmayı düşünüyorum anestezi etkisi geçsin diye sonra em
Benim bebeğim hala emiyor 1-2 gün sütümü sağıp atmayı düşünüyorum anestezi etkisi geçsin diye sonra emzirmeye devam edeceğim bende çok heyecanlıyım umarım nefes açısından ve şekil açısından memnun olurum. Sizin de burnunuzu merak ettim paylaşımlarınızı bekliyorum

Kizlar ikibucuk aylik burnum,ucu hala sert ve hissiz bide kesilen kisim hala buyuk duruyo şiştir o degilmi

Eklentiler

• image.jpeg
    38,3 KB · Görüntüleme: 1.059
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…