Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Evet sadece burun ucu revizyonu daha önce kendisi yapmıştı burnumu zaten şimdi azıcık kaldırmasını istedim yeni burnum diye konu açtım orda öndende fotom var çok kalkık durmaz umarım bu kez de

Merhaba canım. Aynı doktora revizyon olduğun için ücret talep etti mi ? Bide ilk ameliyatindan kaç ay sonra revizyon oldun acaba? Geçmiş olsun bi arada gayet hoş görünüyor..

Peki ilk ameliyatından fotoğrafların varsa özelden gönderebilir misin ? Benimde 16. Günüm şimdiden revizyonu düşünmeye başladım

Peki ilk ameliyatından fotoğrafların varsa özelden gönderebilir misin ? Benimde 16. Günüm şimdiden revizyonu düşünmeye başladım
16 gün çok erken düşünmek için henüz burnunuz sis ve ödemli olduğundan belli olmaz 6 ay sonraki haliyle düşünmeye başlayabilirsiniz ancak şikayetiniz ne ki?

Kemerliydi ameliyat olmadan önce şimdi gene kemerli kavis yok yani ve ödemlerim indikçe burun ucu iyice düşmeye başladı.

Kemerliydi ameliyat olmadan önce şimdi gene kemerli kavis yok yani ve ödemlerim indikçe burun ucu iyice düşmeye başladı.
Kavis için biraz beklemelisenin burun sırtı oturunca meydana çıkar çünkü sistir hala. Burun ucunun inmesi en son olan şey zaten yani daha inmemistir ödeminiz foto yüklerseniz anlaşılır

Kavis için biraz beklemelisenin burun sırtı oturunca meydana çıkar çünkü sistir hala. Burun ucunun inmesi en son olan şey zaten yani daha inmemistir ödeminiz foto yüklerseniz anlaşılır

16. Günkü hali. Pek ümit yok gibi demii ?

Eklentiler

• Screenshot_20160331-220300.png
    151,7 KB · Görüntüleme: 1.152
Canim 16 gun cok erken... benim cok cok sisti 16. gun.. bari 2-3 ay bekle dusunmek icin :) kemer yerine sislik olabilir. burun ucu da sis oldugu icin dusuk gorunuyo olabilir tabi... senin doktorun kimdi???

Canim 16 gun cok erken... benim cok cok sisti 16. gun.. bari 2-3 ay bekle dusunmek icin :) kemer yerine sislik olabilir. burun ucu da sis oldugu icin dusuk gorunuyo olabilir tabi... senin doktorun kimdi???

Masaj yapmamı söyledi parmağımla baktığımda sert duruyo ödem bastığında dağılan inen Bişey normalde ama bu inmiyor. İsmail tımbıloğlu bu arada

16. Günkü hali. Pek ümit yok gibi demii ?
Kavisin 6 ay sonra oluştuğunu gördüğüm hastalar var fakat hiçbirinde ordaki kemer gibi çıkıntı yoktu cnm sen kavis istemedin mi doğal olsun mu dedin kapalı miydi ameliyat?kavis istemediysen doktorun doğal olmak isterken fazla doğal yapmış olabilir eğer kavis istediğin halde yapamadiysa bence o doktora revizyon olma. Böyle de kullanışlı makyajla falan belli bile olmaz rahatsız etmiyo

Açık ameliyat oldum. Sol tarafta tıkanıklık vardı. İlk konuşmaya gittiğimde burun ucunu kaldır nefes alabiliyo musun dedi evet dedim kemeri de alacaksınız demi dedim evet dedi. Alçı çıktığı gün daha şiş duruyordu kavis olacak mı dedim olacak zamanla dedi doğal fln diye bişey söylemedim yani.

Kızlarrrr. Ameliyattan 1 gün öncesi ve 16. günkü fotoğrafı paylaşıyorum. Yorum yapar mısınız lütfennn !?

Eklentiler

• 96485641655646455.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 1.255
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…