canım alışık değilsin ya ondan öyle gelmiştir şimdi. Benim burnumun iciyle cok uğraştı doktor kemik kırma,et alma falan derken burnum kocaman ödem topladı:)) en azından senınki şuan kibar duruyo.ama benim fazla küçük gibi insanoğlu hep fazlasını istyr belki nankörlük edyrmdr :))
canım alışık değilsin ya ondan öyle gelmiştir şimdi. Benim burnumun iciyle cok uğraştı doktor kemik kırma,et alma falan derken burnum kocaman ödem topladı:)) en azından senınki şuan kibar duruyo.
Cok korkuyorum 2 gündür ağlıyorum aynaya baktıkça.. Eski fotolarıma bakıp ağlıyorum
çok güzel olmuş canmKızlar bgn tam 1 hafta çkrdm her seyi ödem olmadığı için bant takmadilar. Nasıl sizce bana biraz küçük geldi ama daha erkej oturur mu sizce ya daha dogalmsı bir hal alrmi yani ??
Evet canım şişliktenş bugün biraz indi rahatladım.o sisliker canim.... benim de bastan öyle duruyordu ... daha hala sislik var 4 ay sonra
canini sikma hic....
bant neden koymamışKızlar bgn tam 1 hafta çkrdm her seyi ödem olmadığı için bant takmadilar. Nasıl sizce bana biraz küçük geldi ama daha erkej oturur mu sizce ya daha dogalmsı bir hal alrmi yani ??
Canım her burna atel cıktıktan sonra bant koymuyolar. Bana da doktorum demişti bazılarını bant takmıyorum diye.bant neden koymamış
çok güzel olmuş canm
anladımm küçüktü ya burnun o yüzden ödem olmamış seninsağol canım banda gelince de pek ödemin yok koymcz dedi
Canım çok gecmiş olsun bende bugun girdi mi acaba diyordum nasıl hissediyorsunbende dun oldum amelıyatımı normalde bu gun olacaktım ama doktorum arayıp bır gun oncesınden yapacagını soyledı bende bıraz yutkunma sornu var
Canım çok gecmiş olsun bende bugun girdi mi acaba diyordum nasıl hissediyorsun
benimde eve gelince şişmişti canımarnica krem öneriyo herkes tabi birde yeşil çay dene istersen sende. kaç saat sürdü ameliyatın ben bile çok merak ettm seni düşünemiyorum :)iyim sıkıntı yok ya sadece sızıntılarım var ara ara onları temzlıorm ıste :) tabı yuzum sısmeye basladı eve gelınce
benimde eve gelince şişmişti canımarnica krem öneriyo herkes tabi birde yeşil çay dene istersen sende. kaç saat sürdü ameliyatın ben bile çok merak ettm seni düşünemiyorum :)
inşallah sonuc istediğin gibi olur canımm ya şimdiden ucu belli olur kalkık mı değil mi ama beklemek cok zor12 de gırdım 3 te odadaydım canım :)
inşallah sonuc istediğin gibi olur canımm ya şimdiden ucu belli olur kalkık mı değil mi ama beklemek cok zor
çok merak ettim alçıyı ne zaman cıkaracak hemen foto at o zaman olur mu :)yok sımdıden gordum begendım ucu tam ıstegım gıbı kalkık olmus ve bırazda sıslıkler var ıllakı sımdılık bısıler demk ıcın erken :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?