Canım daha 7.günüm evet fazla evhamlıyım. Dün o kadar tipsizdim ki . Bugün sanki biraz inmişler. Allahım inşallah iner ya. Atıyorum özelden fotocanım senin daha çok yeni değil mi. şişlikler insanı töbee bi acayip gösteriyo ama geçiyo zamanla. özelden resim atabilir misin merk ediyorum seni
canım bence çok takıyosun benim gözlerim o kadar küçülüp arası ayrılmişti ki şimdi geçti.burnunun kalın gibi görünmesi de sonucta çıkıntı çökük olan yerden daha inceydi onu alınca çökük olan yer biraz daha kalın görünür normal olarak ama inince gözlerinde düzelir burnunda incelir merak etme sadece sabır şekli güzelse diğerleri geçiciCanım daha 7.günüm evet fazla evhamlıyım. Dün o kadar tipsizdim ki . Bugün sanki biraz inmişler. Allahım inşallah iner ya. Atıyorum özelden foto
Napıyım canm eski burnumdan daha bicimsiz ve büyük (önden görünüş icin söylüyorum) bi burun görünce korkudan napıcagımı sasırdım. Bugün azcık inmiş allahım cok şükür inşallah daha inercanım bence çok takıyosun benim gözlerim o kadar küçülüp arası ayrılmişti ki şimdi geçti.burnunun kalın gibi görünmesi de sonucta çıkıntı çökük olan yerden daha inceydi onu alınca çökük olan yer biraz daha kalın görünür normal olarak ama inince gözlerinde düzelir burnunda incelir merak etme sadece sabır şekli güzelse diğerleri geçici
iner yavaş yavaş moralini bozmaNapıyım canm eski burnumdan daha bicimsiz ve büyük (önden görünüş icin söylüyorum) bi burun görünce korkudan napıcagımı sasırdım. Bugün azcık inmiş allahım cok şükür inşallah daha iner
Çok güzel olmuş bence de daha tam şeklini alması için zaman var :)Ay tesekkür ederim :) de bana ćok küçülmüş gibi geldi ya :) bunlar da eski burnum
Çok güzel olmuş bence de daha tam şeklini alması için zaman var :)
Burunnun kalkik olmasini mi istemistin? Kucuk ve kalkik burun olarak gozukuyor.
Ne kadar odedin tam istediğim gibi dogalAmaliyattan once insan ornekleri gormek istiyor.deneyimleri merak ediyor.bu site bu konuda bana cokEki Görüntüle 1762404
yardimci oldu.oyuzden bende deneyimlerimi paylasayim.11.gunum.onden bir fark yok burun ucuyla oynanmadi.sadece kemer torpulendi.et ve devalasyon vardi.kapali amaliyat.
Canım cok guzel duruyo bence. Makyaj nasıl yapabildin? Benim cildim kabul etmediKızlar bgn tam 1 hafta çkrdm her seyi ödem olmadığı için bant takmadilar. Nasıl sizce bana biraz küçük geldi ama daha erkej oturur mu sizce ya daha dogalmsı bir hal alrmi yani ??
Canım cok guzel duruyo bence. Makyaj nasıl yapabildin? Benim cildim kabul etmedi
Canım sen yat kalk dua et :) benimki kocaman şiş şuan .. İnse de kücülse diye bekliyorumÖyle resim çekmek için yaptim ama ztn maske yapyrdm atel varken işte ni güzrl yikadim sabunla sonra krem ztn fondöten sürmedim sadece göz ve dudak. Bu arada tesekkür ederim de bilmyrm ya insallah oturur
Kızlar bgn tam 1 hafta çkrdm her seyi ödem olmadığı için bant takmadilar. Nasıl sizce bana biraz küçük geldi ama daha erkej oturur mu sizce ya daha dogalmsı bir hal alrmi yani ??
Çok hoş olmuş. ben küçük burun seviyorum zaten. :) Ödem için bir şey yapmış mıydın? Benim burnum ve yanaklarım şiş hala mesela. Burnumu görmedim henüz ama hissediyorum.
Canım sen yat kalk dua et :) benimki kocaman şiş şuan .. İnse de kücülse diye bekliyorum
BEBEĞİM ABDULKADİR BEYİN AMELİYAT FİYATLARI NASIL?Abdulkadir Goksel'i oneririm sana. Profilimdrn oncesi ve sonrasi resimlerime bakabilirsin. Gelmeden once bence mail at resmini ve nasil bir burun istedigini belirt. Sanal bir calisma yapilsin. Daha somut birsey olur elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?