Cıktı benjm tampon canım .. Tampon varken gram nwfes alamadım.zaman zaman gelen iltihap kan sümük her neyse onlar tıkanma yapmış olabilir benim de silikon tampondu kapanıp açılıyodu. merak etme :)
Benim 8 gün durmuştu canım normal heraldeKızlar dün oldm tampon var ve 1 haftaya kdr durckms niye szn hemen çkrmşlar ki
Kızlar bu kanama kaç gün sürecek böyle yakan görmekten midem bulandı
Canım benımki hemen cıkardı. Zaten iyiki de cıkardı hayatta o tamponla 1 hafta duramazdımzKızlar dün oldm tampon var ve 1 haftaya kdr durckms niye szn hemen çkrmşlar ki
Blmiyorum ki canımtampon bir önlemdir niye erkenden çıkarmış ki doktor?
Hmmm demek morlugun cok kime ameliyat oldun ki senYa kizlar bgn taburcu oldm felaket bi sekilde gözaltım şişti ve morardi aynaya bakamiyorum ne yapmam gerekyr bunlarn gecmesi içn acaba serumu çkrdklari içn mi yoksa ayakta durdgm ama doktrm sürekli yatma dedi bide buzlu jel koydum iyi gelyr mi ya lütfen yardm edin bide cok yanyr gözlerm şişknlkten mi ??
Hmmm demek morlugun cok kime ameliyat oldun ki sen
Benimde ilk gun goz pinarlarimin oldugu yer simsiyahdi resmen ama bikac gune hafifliyo 2. Haftada hic bir morlugum kalmadi goz altimda tamamen sariydi gecti panik yapma birazcik sabir :)Ya kizlar bgn taburcu oldm felaket bi sekilde gözaltım şişti ve morardi aynaya bakamiyorum ne yapmam gerekyr bunlarn gecmesi içn acaba serumu çkrdklari içn mi yoksa ayakta durdgm ama doktrm sürekli yatma dedi bide buzlu jel koydum iyi gelyr mi ya lütfen yardm edin bide cok yanyr gözlerm şişknlkten mi ??
Bu durum kadar normal bir durum yok. Annem ameliyat oldu. Gozleri aclmiyordu sisten mordan. Yatmicaksin. Geziceksin. Konusmicaksin mumkun oldugunca. Surekli buz tutucaksin. ama hava alman lazimmis en onemlisi dolasicakmissin hep canim panik yapma cok normal seyler bunlar :))Ya herkes normal diyor çok aşırı morarma yok ama nsl gecer. Boluda ibrahim saglam
Normal olduğunu düşünüyorum. Çünkü senden daha kötü durumda olanı gördüm.Kızlar bu morarma normail mi
Geçmiş olsun bu arada umarım mutlu olabileceğin bir buruna sahip olmuşsundur.Kızlar bu morarma normail mi
Geçmiş olsun bu arada umarım mutlu olabileceğin bir buruna sahip olmuşsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?