• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Eklentiler

• CYMERA_20150726_141533.webp
    CYMERA_20150726_141533.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 1.713
Çok güzel burnunuz cidden. Bişey sorcam kızlar benm ameliyatta 6. Günüm. Bende sırt üstü hiç uyuyamam o yüzden yan yatıyorum ben bişey olur mu? Kafamın altına kolumu koyuyorum burnum yastığa degmiyor :D

Çok güzel burnunuz cidden. Bişey sorcam kızlar benm ameliyatta 6. Günüm. Bende sırt üstü hiç uyuyamam o yüzden yan yatıyorum ben bişey olur mu? Kafamın altına kolumu koyuyorum burnum yastığa degmiyor :KK70:
Ya ister istemez.sabah dönmüş olarak uyaniyoruz zaten pek bisey olmuyor ya ama yinede sırt üstü uyumaya çalış sen :)

Himm o zaman azcik kemeriniz torpulenir burun ucu da biraz kaldırılabilir.bir muayene olun isterseniz.

Ameliyatimi oldum.3.günüm göz altlarında hafif bir şişlik ve çok hafif bir morluk var.acaba günden güne artar mi yoksa azalacak mi kızlar? İnanılmaz merak ediyorum burnumun yeni halini.

Ameliyatimi oldum.3.günüm göz altlarında hafif bir şişlik ve çok hafif bir morluk var.acaba günden güne artar mi yoksa azalacak mi kızlar? İnanılmaz merak ediyorum burnumun yeni halini.
En çok morluk şişlik 3. Gün oluyo diyorlar sonra inmeye basliyormus.duyum sadece ben henüz ameliyat olmadım yatın olacağım.çizim yapılmadı mi.

Back
X