Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla artık bizde yapabiliyoruz dedi güvendim iyi ki guvenmisimmerve kbb uzmanı nasıl estetik yapıyor benim bildiğim plastik cerrahlar yapıyor süper yapmış
merve kbb uzmanı nasıl estetik yapıyor benim bildiğim plastik cerrahlar yapıyor süper yapmış
Ya ister istemez.sabah dönmüş olarak uyaniyoruz zaten pek bisey olmuyor ya ama yinede sırt üstü uyumaya çalış sen :)Çok güzel burnunuz cidden. Bişey sorcam kızlar benm ameliyatta 6. Günüm. Bende sırt üstü hiç uyuyamam o yüzden yan yatıyorum ben bişey olur mu? Kafamın altına kolumu koyuyorum burnum yastığa degmiyor![]()
Bence sorun kemer kısmında yoksa çok çok sorunlu değil bana kalirsaişte benim burnum buna ne yapılsa yakışır daha hiç muayene olmadım
Kemerli kismi düz yapıyorlar.törpü derken kırılacak değil mi o kemer
En çok morluk şişlik 3. Gün oluyo diyorlar sonra inmeye basliyormus.duyum sadece ben henüz ameliyat olmadım yatın olacağım.çizim yapılmadı mi.Ameliyatimi oldum.3.günüm göz altlarında hafif bir şişlik ve çok hafif bir morluk var.acaba günden güne artar mi yoksa azalacak mi kızlar? İnanılmaz merak ediyorum burnumun yeni halini.