Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

TE="ranamkayram, post: 28406953, member: 435482"]koyucam mutlaka o zmanda yorumlarınızı esirgemeyin benden cok teşekkür ederim canım.iyiki böyle bir forum sitesi var aklıma düşen bütün sorularımı artık burdan konusucam..[/QUOTE]
Benimde 19. Günüm aynı sorunu yaşıyorum alcımı ilk gördüğüm an aslında anlamıştım sorun olduğunu burnumun yan profili iki yönlü farklı alcıda da aynı sorun vardı bitaraf cok sıkı diğer taraf daha gevşekti ve su an dada burnumun bi tarafı düz diger tarafı kavisli duruyo önden bakıncada yamuk görünğyo ayrıca kavisli tarafta sanki bi çökme var ve sakin olmaya calışıyırum doktorum cok normal düzelcek dedi ama forumdaki arkadaslara bakıyorum herkezin cok normal sadece şişlik var napmalıyım sizce

Lu

Lutfen foto attt şimdiden gecmis olsunnn

Meraba, oncelikle gecmis olsun ve burnunuzu cok begendigimi soyliyim..gercekten harika.bin bir sikintilarla katlandigimiz bu ameliyatlarin sonu kotu olunca pismanliklarla dolu gunler geceler aylar yillar birbirini kovaliyo.forumda yeniyim ben.yaklasik iki ay once ilk ameliyatimi oldum tam 1 ay sonrada ikinci ameliyatimi (( suan 2.ameliyatimin 36.gunu burnumla ilgili cok sikintilarim var maalesef umuyorum duzelir.burun deliklerime mudehale edilmedigi halde deliklerimde orantisizlik var.sag taraf cokuk,uzun ve ince kanadida digerine goru asagida..bu durum duzelirmi hic bi fikrim yok.ustelik burnumun kalkikligida istedigim acida deil.ozellikle kavizsiz ve kalkik olmayan tam 90 derece burun istememe ragmen kalkiklik kabusum oldu.2.ameliyatimida kalkikligi indirmek icin oldum zaten.doktorum kikirdaklarimin beklediginden sagla ciktigini soyledi...bilemiyorum valla artik duzelmezse 3.ameliyat ( simdiden arastirmaya basladim bende..sizin burnunuz tam benim istedigim burun sirti dumduz ve 90 derece.bide benimde cene problemim var.ne guzel doktorunuz bunu farketmis ve ikisini birden olmussunuz.bende cenemden ameliyat olmayi dusunuyorum.burnumdaki sorunlar duzelmezse ayni anda ikisinide yaptirmayi dusunuyorum bu kez.kaca yaptirdiginizi soylerseniz cok sevinirim.cunku pahaliysa asla yaptiramam..ancak ise girince kredi falan cekerim..cenenize nasil bi implant takildi kimileri dolgu diyo kimileri silikon siz bu konuyu arastirdiysaniz bilgilerinizide aktarirsaniz sevinirim..guzel yuzunuzle bi omur mutlu saglikli kalin :)) darisi benim basima insallah :))

doktorum bora karaali:)

bende ameliyat olacağım yarınnnnn günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..

Merhaba kızlaaar.Burnum da kemik eğriliği var çok şikayetçiyim bu durum fotoğraf çekilmek bazen hiç istemiyorum.İzmir de oturuyorum sizce napsam çok da korkuyorum aslında ama öncesi ve sonrası resimlerinizi görünce bir cesaret geliyor sonra gidiyor yardımcı olun lütfen

Ben de ameliyat olacağım ama ikinci ameliyat olacak kemigimi cok güzel yapti doktorum ama ucu büyük . simdiki ameliyat olacağım doktor arkadasimin burnunu ameliyat etti harika oldu cok memnun bende o doktora ameliyat olacagim 7 şubatta :) ankarada 29 mayis hastanesinde fulya fındıkçıoğlu. Harika bi doktor çok ilgileniyor tavsiye ederim :)

Şimdiden başarılı bir ameliyat dileriz. :)

Foto atabilir misiniz acaba bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ay 4 gün :)

Eklentiler

• IMG_2667.JPG
    303 KB · Görüntüleme: 1.040
  • 10715977_10152481901067987_275929358_n - Kopya.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 1.004
  • 10718992_10152481900872987_232929250_n - Kopya.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 1.018
  • 10250140_10152788577961972_2737510445597325890_n - Kopya.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 1.103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…