• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, kemeriniz dışında başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum tşk

merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, kemeriniz dışında başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum tşk
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..
korkudan ölüyorummmmmmmm

Eki Görüntüle 1088179 buyrunuz kızlar Buda bnm burnum. Ocak'ta ameliyat oldum. Eski resimlerden bulamadım. Ama bnm burnumda kemer yoktu. Sadece biraz uzundu. Eki Görüntüle 1088196

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhaba,
korkudan ölüyorummmmmmmm
sizin doktorunuz kim benimde kemerim yok
sinüzit
kıkırdakta eğrilik var içerde onlar düzeltilecek ve ucundaki kıkırdak alınacak

canım doktorun kim??????????
ne kadar tuttu????????????

korkudan ölüyorummmmmmmm

Kızlar 13. gün
Henüz bir şey söylemek için erken çünkü birkaç nokta var aklıma takılan ama şişliklerin inmesini bekliyorum.Umarım daha doğal ve sorunsuz sonuca ulaşırım.Eki Görüntüle 1106958
zaten çok doğal ve güzel duruyor canım... harika bence,,,

merhaba,
korkudan ölüyorummmmmmmm

Amin caniim tesekkur ederiimm :) izmirde ekol kbb hastanesi.doktorum bora karaali canimm

merhaba,
ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, herhangi başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
korkudan ölüyorummmmmmmm AMELİYAT 21.09.2014 PAZARTESİ

Emre İlhan'ın fiyat bilgilerini verebilecek olan var mı? Sanıyorum 9000 olmuş :( Bir de hiç şikayet duydunuz mu hakkında? Ben bir yıldır araştırıyorum.. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim..

t: 36995450, member: 626857"]Emre İlhan'ın fiyat bilgilerini verebilecek olan var mı? Sanıyorum 9000 olmuş :KK43: Bir de hiç şikayet duydunuz mu hakkında? Ben bir yıldır araştırıyorum.. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim..[/QUOTE]
Ben gorusmeye gtmistim gecen sene 7 bindi. Bi hastasinin burnu gostersliydi kalkik ve sivriydi blmiyorum belki o oyle istemistir. Baya bekleyen vardi nerdeyse iki saat beklemistik.. bende arastirirken gormstum bi kzın burnu olmamis heralde bana asistani bile tuhaf bakiyordu gbilerinden yazi okumustum. Forumlari iyi arastr canm bu birazda sans isi diyorum ben. Memnun kalanida var kalmayanida :)

Emre İlhan'ın fiyat bilgilerini verebilecek olan var mı? Sanıyorum 9000 olmuş :KK43: Bir de hiç şikayet duydunuz mu hakkında? Ben bir yıldır araştırıyorum.. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim..

Canim yazini alintilayamadan cevap vermisim bi uste bakarsan yazdm :)

t: 36995450, member: 626857"]Emre İlhan'ın fiyat bilgilerini verebilecek olan var mı? Sanıyorum 9000 olmuş :KK43: Bir de hiç şikayet duydunuz mu hakkında? Ben bir yıldır araştırıyorum.. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim..
Ben gorusmeye gtmistim gecen sene 7 bindi. Bi hastasinin burnu gostersliydi kalkik ve sivriydi blmiyorum belki o oyle istemistir. Baya bekleyen vardi nerdeyse iki saat beklemistik.. bende arastirirken gormstum bi kzın burnu olmamis heralde bana asistani bile tuhaf bakiyordu gbilerinden yazi okumustum. Forumlari iyi arastr canm bu birazda sans isi diyorum ben. Memnun kalanida var kalmayanida :)[/QUOTE]
Doğru ben de çok gösterişli ve geniş buluyorum burunlarını ve 9000 olmuş fiyatı ayrıca sanıyorum ki ben evvelden deviasyon olduğum için de 10.500 ödemem gerekmiş estetik olmamış olsam da.. Güncel Öztürk'le ikisi arasında kararsızım ve şans önemli faktör tabi.. Siz oldunuz mu ameliyat olduysanız da kime? :)

Ben ge gtmistim gecen sene 7 bindi. Bi hastasinin burnu gostersliydi kalkik ve sivriydi blmiyorum belki o oyle istemistir. Baya bekleyen vardi nerdeyse iki saat beklemistik.. bende arastirirken gormstum bi kzın burnu olmamis heralde bana asistani bile tuhaf bakiyordu gbilerinden yazi okumustum. Forumlari iyi arastr canm bu birazda sans isi diyorum ben. Memnun kalanida var kalmayanida :)
Doğru ben de çok gösterişli ve geniş buluyorum burunlarını ve 9000 olmuş fiyatı ayrıca sanıyorum ki ben evvelden deviasyon olduğum için de 10.500 ödemem gerekmiş estetik olmamış olsam da.. Güncel Öztürk'le ikisi arasında kararsızım ve şans önemli faktör tabi.. Siz oldunuz mu ameliyat olduysanız da kime? :)[/QUOTE]

Ben hakan gence ye oldum canim 1 ay flan oluyor :) 401. Sayfada fotograflarim var bakabilirsin
Ben gorusmeye gtmistim gecen sene 7 bindi. Bi hastasinin burnu gostersliydi kalkik ve sivriydi blmiyorum belki o oyle istemistir. Baya bekleyen vardi nerdeyse iki saat beklemistik.. bende arastirirken gormstum bi kzın burnu olmamis heralde bana asistani bile tuhaf bakiyordu gbilerinden yazi okumustum. Forumlari iyi arastr canm bu birazda sans isi diyorum ben. Memnun kalanida var kalmayanida :)
Doğru ben de çok gösterişli ve geniş buluyorum burunlarını ve 9000 olmuş fiyatı ayrıca sanıyorum ki ben evvelden deviasyon olduğum için de 10.500 ödemem gerekmiş estetik olmamış olsam da.. Güncel Öztürk'le ikisi arasında kararsızım ve şans önemli faktör tabi.. Siz oldunuz mu ameliyat olduysanız da kime? :)[/QUOTE]

Doğru ben de çok gösterişli ve geniş buluyorum burunlarını ve 9000 olmuş fiyatı ayrıca sanıyorum ki ben evvelden deviasyon olduğum için de 10.500 ödemem gerekmiş estetik olmamış olsam da.. Güncel Öztürk'le ikisi arasında kararsızım ve şans önemli faktör tabi.. Siz oldunuz mu ameliyat olduysanız da kime? :)

Ben hakan gence ye oldum canim 1 ay flan oluyor :) 401. Sayfada fotograflarim var bakabilirsin

Doğru ben de çok gösterişli ve geniş buluyorum burunlarını ve 9000 olmuş fiyatı ayrıca sanıyorum ki ben evvelden deviasyon olduğum için de 10.500 ödemem gerekmiş estetik olmamış olsam da.. Güncel Öztürk'le ikisi arasında kararsızım ve şans önemli faktör tabi.. Siz oldunuz mu ameliyat olduysanız da kime? :)[/QUOTE][/QUOTE]
Yüzünüzle çok uyumlu olmuş. Çok beğendim :) Darısı başıma olur umuyorum.

[/QUOTE]
Yüzünüzle çok uyumlu olmuş. Çok beğendim :) Darısı başıma olur umuyorum.[/QUOTE]
Senin fotoları göremedim ben 401 de :/

[QUOTpoeira, post: 36999300, member: 517854"][/QUOTE]
Yüzünüzle çok uyumlu olmuş. Çok beğendim :) Darısı başıma olur umuyorum.[/QUOTE]
Senin fotoları göremedim ben 401 de :/[/QUOTE]
Ozel mesaj attm canm:)

Ozel mesaj attm canm :)

Yüzünüzle çok uyumlu olmuş. Çok beğendim :) Darısı başıma olur umuyorum.
Ozel mesaj attm canm :)[/QUOTE]
Ay alıntılar çok karıştı.. :(
Banamı attın? Bişi gelmedi çünkü

Ay alıntılar çok karıştı.. :KK43:
Banamı attın? Bişi gelmedi çünkü[/QUOTE]
Ay alıntılar çok karıştı.. :KK43:
Banamı attın? Bişi gelmedi çünkü[/QUOTE]

Dilekce54 e attm alintilar cok karisti :(

Ben sanirim yanlis kisiye mesaj attım alintilar karstgi icin mesaji kimin yazdgni anlayamadim sana atmam gerekiyordi sanrm :( 401. Sayfada fotograflarm var gozukmuyormu..

Ben perşembe günü oldum bugün 4. Günüm açıda burnum ama nasıl olduğunu biliyorum doktorum çekmiş ameliyaatta kapatmadan burnumu gösterdi bana :)
Cok Sevdim su an nefes alabiliyorum en çok ondan korkuyordum zaten ama suratim sis ve mor çok sisti buzda uyguladim ama napcam bilmiyorum aynaya bakamiyorum küçük kardeşim oturup karsmda beni izliyor sıkılmadan psikolojim bozulcak ya nasıl gecer bunlaaar :110: alcim çıktığında buraya atacm kızlar umarım şişlik ve morluklarm da geçmiş olur o zamana ya o_O

Back