Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1088179 buyrunuz kızlar Buda bnm burnum. Ocak'ta ameliyat oldum. Eski resimlerden bulamadım. Ama bnm burnumda kemer yoktu. Sadece biraz uzundu. Eki Görüntüle 1088196
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım doktorun kim??????????
bayıldım burnuna önceki hali nasıldı acaba?????????????
zaten çok doğal ve güzel duruyor canım... harika bence,,,Kızlar 13. gün
Henüz bir şey söylemek için erken çünkü birkaç nokta var aklıma takılan ama şişliklerin inmesini bekliyorum.Umarım daha doğal ve sorunsuz sonuca ulaşırım.Eki Görüntüle 1106958
Amin caniim tesekkur ederiimm :) izmirde ekol kbb hastanesi.doktorum bora karaali canimm
Emre İlhan'ın fiyat bilgilerini verebilecek olan var mı? Sanıyorum 9000 olmuşBir de hiç şikayet duydunuz mu hakkında? Ben bir yıldır araştırıyorum.. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim..
Ben gorusmeye gtmistim gecen sene 7 bindi. Bi hastasinin burnu gostersliydi kalkik ve sivriydi blmiyorum belki o oyle istemistir. Baya bekleyen vardi nerdeyse iki saat beklemistik.. bende arastirirken gormstum bi kzın burnu olmamis heralde bana asistani bile tuhaf bakiyordu gbilerinden yazi okumustum. Forumlari iyi arastr canm bu birazda sans isi diyorum ben. Memnun kalanida var kalmayanida :)[/QUOTE]t: 36995450, member: 626857"]Emre İlhan'ın fiyat bilgilerini verebilecek olan var mı? Sanıyorum 9000 olmuşBir de hiç şikayet duydunuz mu hakkında? Ben bir yıldır araştırıyorum.. Yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim..
Doğru ben de çok gösterişli ve geniş buluyorum burunlarını ve 9000 olmuş fiyatı ayrıca sanıyorum ki ben evvelden deviasyon olduğum için de 10.500 ödemem gerekmiş estetik olmamış olsam da.. Güncel Öztürk'le ikisi arasında kararsızım ve şans önemli faktör tabi.. Siz oldunuz mu ameliyat olduysanız da kime? :)[/QUOTE]Ben ge gtmistim gecen sene 7 bindi. Bi hastasinin burnu gostersliydi kalkik ve sivriydi blmiyorum belki o oyle istemistir. Baya bekleyen vardi nerdeyse iki saat beklemistik.. bende arastirirken gormstum bi kzın burnu olmamis heralde bana asistani bile tuhaf bakiyordu gbilerinden yazi okumustum. Forumlari iyi arastr canm bu birazda sans isi diyorum ben. Memnun kalanida var kalmayanida :)
Doğru ben de çok gösterişli ve geniş buluyorum burunlarını ve 9000 olmuş fiyatı ayrıca sanıyorum ki ben evvelden deviasyon olduğum için de 10.500 ödemem gerekmiş estetik olmamış olsam da.. Güncel Öztürk'le ikisi arasında kararsızım ve şans önemli faktör tabi.. Siz oldunuz mu ameliyat olduysanız da kime? :)[/QUOTE]Ben gorusmeye gtmistim gecen sene 7 bindi. Bi hastasinin burnu gostersliydi kalkik ve sivriydi blmiyorum belki o oyle istemistir. Baya bekleyen vardi nerdeyse iki saat beklemistik.. bende arastirirken gormstum bi kzın burnu olmamis heralde bana asistani bile tuhaf bakiyordu gbilerinden yazi okumustum. Forumlari iyi arastr canm bu birazda sans isi diyorum ben. Memnun kalanida var kalmayanida :)
Doğru ben de çok gösterişli ve geniş buluyorum burunlarını ve 9000 olmuş fiyatı ayrıca sanıyorum ki ben evvelden deviasyon olduğum için de 10.500 ödemem gerekmiş estetik olmamış olsam da.. Güncel Öztürk'le ikisi arasında kararsızım ve şans önemli faktör tabi.. Siz oldunuz mu ameliyat olduysanız da kime? :)
[/QUOTE]Ben hakan gence ye oldum canim 1 ay flan oluyor :) 401. Sayfada fotograflarim var bakabilirsin
Doğru ben de çok gösterişli ve geniş buluyorum burunlarını ve 9000 olmuş fiyatı ayrıca sanıyorum ki ben evvelden deviasyon olduğum için de 10.500 ödemem gerekmiş estetik olmamış olsam da.. Güncel Öztürk'le ikisi arasında kararsızım ve şans önemli faktör tabi.. Siz oldunuz mu ameliyat olduysanız da kime? :)
Senin fotoları göremedim ben 401 de :/[/QUOTE]Yüzünüzle çok uyumlu olmuş. Çok beğendim :) Darısı başıma olur umuyorum.
Ozel mesaj attm canm :)[/QUOTE]Senin fotoları göremedim ben 401 de :/
Ozel mesaj attm canm :)[/QUOTE]Senin fotoları göremedim ben 401 de :/