• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

15 gün sonra kontrolüm var bende mecidiyeköy çevre hastanesinde oldum dr asu hanım zaten 2 tane estetik dr var diğeri cok yaslı ameliyat yapmıyor bu hanımda en fazla 40 olsun belki o kadar da yoktur yaptırdık bi kere ben revizyon ameliyatını kaldıramam anezteziyle başım dertte malesef ..kontrolde konusucam artık benim için sanırım olay bitmiştir :KK43:

TE="ranamkayram, post: 28406953, member: 435482"]koyucam mutlaka o zmanda yorumlarınızı esirgemeyin benden cok teşekkür ederim canım.iyiki böyle bir forum sitesi var aklıma düşen bütün sorularımı artık burdan konusucam..[/QUOTE]
Benimde 19. Günüm aynı sorunu yaşıyorum alcımı ilk gördüğüm an aslında anlamıştım sorun olduğunu burnumun yan profili iki yönlü farklı alcıda da aynı sorun vardı bitaraf cok sıkı diğer taraf daha gevşekti ve su an dada burnumun bi tarafı düz diger tarafı kavisli duruyo önden bakıncada yamuk görünğyo ayrıca kavisli tarafta sanki bi çökme var ve sakin olmaya calışıyırum doktorum cok normal düzelcek dedi ama forumdaki arkadaslara bakıyorum herkezin cok normal sadece şişlik var napmalıyım sizce

IMG_20140912_202707.jpg 2014-09-15 19.01.30.jpg 20 günlük burun için iyi mii sizce hakikaten ucu topumsu :)

Son düzenleme:
Lu
canım doktorun kim??????????
ne kadar tuttu????????????

ucuna yapay kıkırdak koydu mu sizde, kemeriniz dışında başka bir işlem yapıldı mı içeride bende ameliyat olacağım pazartesi günü o yüzden soruyorum tşk
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..
korkudan ölüyorummmmmmmm

Lutfen foto attt şimdiden gecmis olsunnn

Tesekkur ederim canim. Cene geriligi vardi bende. Ceneme silikon parca konuldu ayni ameliyatta. Doktorum Abdulkadir Goksel. Ben ameliyat olali 1,5 yili gecti. Fiyat degismis. Forumlardan gordugum kadariyla fiyat ilk smeliyat icin 7000 tl olmus. Ama deger. Cok rahat nefes aliyorum ve artik profilden resim cektirmekten cekinmiyorum. Aksine hosuma gidiyor :)) eski halimi unuttum bile. Dusunen herkese ameliyat olmasini tavsiye ediyorum. Ben cok kararsiz kalmistim ameliyat olup olmsma konusunda. Hic korktugum gibi degilmis. 10 gun icinde zorlugu bitiyor :)

Meraba, oncelikle gecmis olsun ve burnunuzu cok begendigimi soyliyim..gercekten harika.bin bir sikintilarla katlandigimiz bu ameliyatlarin sonu kotu olunca pismanliklarla dolu gunler geceler aylar yillar birbirini kovaliyo.forumda yeniyim ben.yaklasik iki ay once ilk ameliyatimi oldum tam 1 ay sonrada ikinci ameliyatimi :((( suan 2.ameliyatimin 36.gunu burnumla ilgili cok sikintilarim var maalesef umuyorum duzelir.burun deliklerime mudehale edilmedigi halde deliklerimde orantisizlik var.sag taraf cokuk,uzun ve ince kanadida digerine goru asagida..bu durum duzelirmi hic bi fikrim yok.ustelik burnumun kalkikligida istedigim acida deil.ozellikle kavizsiz ve kalkik olmayan tam 90 derece burun istememe ragmen kalkiklik kabusum oldu.2.ameliyatimida kalkikligi indirmek icin oldum zaten.doktorum kikirdaklarimin beklediginden sagla ciktigini soyledi...bilemiyorum valla artik duzelmezse 3.ameliyat :(( simdiden arastirmaya basladim bende..sizin burnunuz tam benim istedigim burun sirti dumduz ve 90 derece.bide benimde cene problemim var.ne guzel doktorunuz bunu farketmis ve ikisini birden olmussunuz.bende cenemden ameliyat olmayi dusunuyorum.burnumdaki sorunlar duzelmezse ayni anda ikisinide yaptirmayi dusunuyorum bu kez.kaca yaptirdiginizi soylerseniz cok sevinirim.cunku pahaliysa asla yaptiramam..ancak ise girince kredi falan cekerim..cenenize nasil bi implant takildi kimileri dolgu diyo kimileri silikon siz bu konuyu arastirdiysaniz bilgilerinizide aktarirsaniz sevinirim..guzel yuzunuzle bi omur mutlu saglikli kalin :)) darisi benim basima insallah :))

doktorum bora karaali:)

bende ameliyat olacağım yarınnnnn günü o yüzden soruyorum, benim sinüzit ağrılarım çok fazla burun ucu kıkırdağımda eğilme ve uzama var, içerideki kıkırdakta meğerse yamukmuş, be sağ tarafımda kemik varmış, burun etlerimde sinüzit yüzünden şişmiş, nefes alırken zorlanıyorum. ben sırf sinüzitlerden kurtulmak için oluyorum. aslında estetik istemiyorum ama kıkırdak ve kemiklere işlem uygulayacağı için dışarıdan da müdahale edip düzeltmek zorunda olduğunu söyledi. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
doktor : BORA KARAALİ
yorumlarınızı bekliyorum..

Merhaba kızlaaar.Burnum da kemik eğriliği var çok şikayetçiyim bu durum fotoğraf çekilmek bazen hiç istemiyorum.İzmir de oturuyorum sizce napsam çok da korkuyorum aslında ama öncesi ve sonrası resimlerinizi görünce bir cesaret geliyor sonra gidiyor yardımcı olun lütfen :110:

Ben de ameliyat olacağım ama ikinci ameliyat olacak kemigimi cok güzel yapti doktorum ama ucu büyük . simdiki ameliyat olacağım doktor arkadasimin burnunu ameliyat etti harika oldu cok memnun bende o doktora ameliyat olacagim 7 şubatta :) ankarada 29 mayis hastanesinde fulya fındıkçıoğlu. Harika bi doktor çok ilgileniyor tavsiye ederim :)

Ben de ameliyat olacağım ama ikinci ameliyat olacak kemigimi cok güzel yapti doktorum ama ucu büyük . simdiki ameliyat olacağım doktor arkadasimin burnunu ameliyat etti harika oldu cok memnun bende o doktora ameliyat olacagim 7 şubatta :) ankarada 29 mayis hastanesinde fulya fındıkçıoğlu. Harika bi doktor çok ilgileniyor tavsiye ederim :)
Şimdiden başarılı bir ameliyat dileriz. :)

çok teşekkür ederim tatlım:)
doktorum ankara da Zühtü Demir, 1-2 doktorla daha görüştüm de zühtü beye güvendim:) öncelikli şikayetlerimi anlattım Zühtü beye, yan profilden çok bozuktu, kemiği alın ve içerdeki problemlerimi halledin öncelikli dedim, sadece bunlarımı istiyosun dedi tabiki hyrdedim:) bu burnumdan küçük olsun, çok yayvan olmasın bi de kalkık olsun ama deliklerimin tümü gözükmesin, yüzüme bakan burnumun içini görmesin dedim:) sonra tasarım yaptı yandan hoşuma gitti aslında ama ameliyat öncesi gittim dedimki ben bunu istemiyorum bunun kavislisini istiyorum dedim:) saolsun Zühtü bey de sen merak etme güzel b kavis yaparız sana dedi^_^ düz burnum olsaydı pişman olabilirdim sanırım:/ azıcıkta olsa bi kavis olmalı diye düşünüyorum ben, bi de doktora 2 farklı resim gösterdim, önden ve yandan 2 farklı burun, şükürler olsun ki istediğim burun oldu, profilden gösterdiğim resim, önden de istediğim burun:) görmek istersen resimleri de atarım sana
Foto atabilir misiniz acaba bana?

Son düzenleyen: Moderatör:
1 ay 4 gün :)

Eklentiler

• IMG_2667.JPG
    IMG_2667.JPG
    303 KB · Görüntüleme: 1.039
  • 10715977_10152481901067987_275929358_n - Kopya.jpg
    10715977_10152481901067987_275929358_n - Kopya.jpg
    11,9 KB · Görüntüleme: 1.003
  • 10718992_10152481900872987_232929250_n - Kopya.jpg
    10718992_10152481900872987_232929250_n - Kopya.jpg