• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Ben perşembe olcam canim üç senedir istediğim bi ameliyatdi yaşım tutmuyodu bu sene olcam işte. :KK58:korkuyorum ben nefes alamamaktan yani 1-2 ay idare ederim de hepten alamazsam çok üzülürüm ya çünkü burnumda bi nefes problemim yoko_O

Ben o kadar cok arastrdmki neyle karsilascagmi biliyodum suan fazla,rahatm galiba insllah ilerde bi sknti olmaz :) sende kafana takma simdiden. Daha ameliyattan sonra cok degisik kocaman bi burunla karsilascaksin zamanla hersey
rayina oturcak :) doktoruna kafana takilan herseyi sorsaydin doktor secimide onemli tabi ama birazda sans diyorum ben :)

İnşallah canım maşallahh Allah nazarlardan saklasin :nazar::nazar:
Evet doktor secimi onemli ama ben kucuk bi ilde yasiyorum yani pek bi secenegim yoktu. Tam anlattim istedigimi ama bilmiyorum unarim ikinci ameliyata ger kalmaz :KK43:

İnşallah canım maşallahh Allah nazarlardan saklasin :nazar::nazar:
Evet doktor secimi onemli ama ben kucuk bi ilde yasiyorum yani pek bi secenegim yoktu. Tam anlattim istedigimi ama bilmiyorum unarim ikinci ameliyata ger kalmaz :KK43:
Bence ameliyat gunu fikir acısından fotografla gt ben oyle yapmistim insallah cok guzel sonuclar alirsin :),fotograf atmayida unutma sonra buraya :)

Bence ameliyat gunu fikir acısından fotografla gt ben oyle yapmistim insallah cok guzel sonuclar alirsin :),fotograf atmayida unutma sonra buraya :)
Fotoğrafi düşündüm bende aslında ama dedim fotoğrafla gideyim anlatamam falan sonra kaldı öyle bilmiyorum ama gideyim fotoğrafla perşembe günü mutlaka çok sağol canım inşallah güzel olur da atarım :KK17::KK16:

image.jpg

Tamamen benimsedim artık.. Alışmak zor oldu :) inşallah herkez ameliyatından en az ben kadar mutlu olur ve kiiiiimse revizyon düşünmez :)

hmm tamam :) çok güzel olmuş canım maşallah soldaki hoş duruyo baya. dahada incek şişliklerin. benim 2 ay oldu ama hala bariz şişlik var. kime ameliyat olmuştun

Tesekkur ederim canim dr. Cemal Aytemiz. Inşallah burnumuz hemencecik güzel şekil alır sisleri iner:KK68:

inşallah ya :) bide canım sen ucu tombikleşti demişsin. o çok normal. o tombiklikte iniyo. burun ucundaki tombiklik şişlikten kaynaklı. sonradan bi şişme oluyo ama zamanla düzeliyo oda

mşallah hemen hemen herkesin çok güzel olmuş. Ancak bu ameliyatların geçiş süreci nasıl oluyor. Çok ağrılı mı?

Back