• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kızlar burnum 1 ay 4 gunluk. Daha oncede fotograf paylasmistim. Bandajli olan fotograf 28 agustosta ceklmis yani orda biraz daha sis. Bandaj cktktan sonra burun ucum saga dogru yamuktu suan cogu gecti ama burun ucum halen cok sis top gibi.
burun deliklerimde flan hic asimetri sorunu yasamadim cok sukur:) ayrica bi konuyada deginmek istiyorum fotograflarda normalde hic goze gorunmeyen en ufak kusur bile gozukuyor ve normalden biraz daha buyuk cikiyor burun yani benim icin oyle aynada gorundugu gbi kucuk ckmiyor :) bu arada doktorum hakan gence :)
Çok hoş olmuş burnunuz ameliyat ücretiniz yaklaşık ne kadar

Ya herkesin ki ne kadar güzel olmuş ben 8. Günümdeyim ve ucu top gibi hissetmiyorum. Iki kasimin arası da top gibi:(

Bugün 8. günüm. Allah aşkına bişey söyleyin şu iki kasimin arası top gibi şiş. Bide burnumun ucu berbat top gibi sis hissetmiyorum orayi. Doktorum inecek diyor. Ortası bandajlandigi için şu aşağıda ve yukarıda toplanmış dedi ama benim psikolojik bozuldu. Önceki halim çok kötü değildi şimdi berbat hissediyorum:( nolur şu şişlikler bari geçsin zaten beğenmedim yeni halimi. Yüzüne yakışmadı bu burun:(

Eklentiler

• 20141015_163227.jpg
    20141015_163227.jpg
    971,6 KB · Görüntüleme: 1.122
  • 20141015_163156.jpg
    20141015_163156.jpg
    914,1 KB · Görüntüleme: 1.101
  • 20141015_163146.jpg
    20141015_163146.jpg
    977,7 KB · Görüntüleme: 1.030
Ayrıca burnumun ucunda yaralar içinde dikişler var kapalı ameliyat oldum ben yaralar da iyilesmedi henüz

Kizlar ben ameliyat gecirmedim ama burun deliklerim buyuk mu sizce resim cekince dikkatimi cekti

Eklentiler

• 20141021_160816-1-1.jpg
    20141021_160816-1-1.jpg
    31 KB · Görüntüleme: 978
Bugün 8. günüm. Allah aşkına bişey söyleyin şu iki kasimin arası top gibi şiş. Bide burnumun ucu berbat top gibi sis hissetmiyorum orayi. Doktorum inecek diyor. Ortası bandajlandigi için şu aşağıda ve yukarıda toplanmış dedi ama benim psikolojik bozuldu. Önceki halim çok kötü değildi şimdi berbat hissediyorum:KK43: nolur şu şişlikler bari geçsin zaten beğenmedim yeni halimi. Yüzüne yakışmadı bu burun:KK43:
Masaj vermedimi dr sana o şişlikler en az 2 aya iner niye bukadar sabırsızssın daha 8. Günde hissetmemende şişlikten dolayıdır inince burnunu hissedersin

kızlar ne kadar güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık:))
Ankara da önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı Zühtü Demir e ameliyat olan bir arkadaş gördüm çok güzel olmuş gerçekten .
Ferruh beye burun ameliyatı olan varmı

Back