Ben perşembe olcam canim üç senedir istediğim bi ameliyatdi yaşım tutmuyodu bu sene olcam işte.korkuyorum ben nefes alamamaktan yani 1-2 ay idare ederim de hepten alamazsam çok üzülürüm ya çünkü burnumda bi nefes problemim yok
Bence ameliyat gunu fikir acısından fotografla gt ben oyle yapmistim insallah cok guzel sonuclar alirsin :),fotograf atmayida unutma sonra buraya :)İnşallah canım maşallahh Allah nazarlardan saklasin
Evet doktor secimi onemli ama ben kucuk bi ilde yasiyorum yani pek bi secenegim yoktu. Tam anlattim istedigimi ama bilmiyorum unarim ikinci ameliyata ger kalmaz
Fotoğrafi düşündüm bende aslında ama dedim fotoğrafla gideyim anlatamam falan sonra kaldı öyle bilmiyorum ama gideyim fotoğrafla perşembe günü mutlaka çok sağol canım inşallah güzel olur da atarımBence ameliyat gunu fikir acısından fotografla gt ben oyle yapmistim insallah cok guzel sonuclar alirsin :),fotograf atmayida unutma sonra buraya :)
Doç dr fatih uygur Izmir ekol kbb cnmGecmis olsun tatlim cok yakismis masallah doktorun kimdi
canım ilk fotodakimi yeni hali? yoksa sondakimi? en son fotoda burnun fazla kalkık geldi bana. ucu falan yarıdan kesilmiş gibi duruyo. ilk fotodaki burnunu çok beğendim
canım ilk fotodakimi yeni hali? yoksa sondakimi? en son fotoda burnun fazla kalkık geldi bana. ucu falan yarıdan kesilmiş gibi duruyo. ilk fotodaki burnunu çok beğendim
Tesekkur ederim canim dr. Cemal Aytemiz. Inşallah burnumuz hemencecik güzel şekil alır sisleri iner
doktorun kimEki Görüntüle 1049898 kızlar Buda bnm burnum. 3 aya yakın oldu ameliyat olalı. Burun içinde sorun vardı ve doktorum önerdi açık ameliyatı. Kapalı ile olamayacağını söylemişti. Buda bnm rinoplasti sonrası halim. Önceki fotodan bulamadım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mşallah hemen hemen herkesin çok güzel olmuş. Ancak bu ameliyatların geçiş süreci nasıl oluyor. Çok ağrılı mı?
doktorum bora karaali:)
merhaba fiyat ne kadarEki Görüntüle 1050494 Hakan Gence 18.gün cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?