- 12 Haziran 2012
- 376
- 97
- 53
kavisi, önü herşeyi çok güzel olmuş belli ameliyatın yeni. gerçekten şiş, şişliği geçtiğinde eminim daha güzel olur darısı benim başıma :)Simdi
Yukledm canım pek olmadı ama idare ett :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kavisi, önü herşeyi çok güzel olmuş belli ameliyatın yeni. gerçekten şiş, şişliği geçtiğinde eminim daha güzel olur darısı benim başıma :)Simdi
Sag ol canm inşallah :) fotografları da istedigimiz zaman kaldıramıyomusuz onu da ögrenmiş oldum suankavisi, önü herşeyi çok güzel olmuş belli ameliyatın yeni. gerçekten şiş, şişliği geçtiğinde eminim daha güzel olur darısı benim başıma :)
Sag ol canm inşallah :) fotografları da istedigimiz zaman kaldıramıyomusuz onu da ögrenmiş oldum suan
nerden bakabilirim fotoğraflarınıza?canım açıkçası senin burnunu gördükten sonra muhammet beyle bende görüşmeyi düşünüyorum.sana sormak istediğim, diğer gösterilen referans fotoğraflar nasıldı, seninki kadar başarılımıydı?
Canim biraz uzun duruyor ama dogallik adina yapmis olabilir doktorun. Icine sinmediyse zamani gelince caresine bakarsin zaten suan beklemekten baska caren yok. Kemigi farkettim evet ama kemiksi odemler oluyor oyle bisey olabilir. Cokuk kismi farketmedim benim de sag taraf alcim ciktigindan beri daha cukur ve kanadin biraz ustunde hafif bi cokuk olustu gibi ve orasi aciyor sanirim kemigim cokuyor. Muhammet dilbere gidicem muayeneye. Bakicaz artik duruma gore...Kızlar merhaba tam bir ay oldu ameliyat olalı . Doktordan doğal kalkık olmayan çok hafif kavisli bir burun yapmasını istedim.Burnum şuan yüzüme oranla büyük ve uzun duruyor sanki, yukarıda hafif bir kemik çıkıntısı oluştu gittikçe belirginleştiğini hissediyorum. Ayrıca sol kanat üzerinde hafif bir çökme var. Bunlar geçicimidir sizce umutlu olmaya çalışıyorum. Tek istediğim gittikçe küçülmesi ,bir çıkıntı da oluşmaz umarım.Resimlerde de göreceğiniz gibi bazı açılardan daha büyük görünüyor. Yorumlarınızı bekliyorum.Eki Görüntüle 1235428 Eki Görüntüle 1235429 Eki Görüntüle 1235430 Eki Görüntüle 1235431
Eski halinden mükemmel olduğundan şuan mutluyum açıkçası :) Ama yapılmışken de kusursuz olsun istiyor insan :) Beklicem mecburen canım, zaman çabuk geçiyor, az daha küçülse yeterli benim için :) Doktorum bir kusurumuz olursa rötuşlarla hallederiz demişti ona güveniyorum. Yorumun için teşekkür ederim :)Canim biraz uzun duruyor ama dogallik adina yapmis olabilir doktorun. Icine sinmediyse zamani gelince caresine bakarsin zaten suan beklemekten baska caren yok. Kemigi farkettim evet ama kemiksi odemler oluyor oyle bisey olabilir. Cokuk kismi farketmedim benim de sag taraf alcim ciktigindan beri daha cukur ve kanadin biraz ustunde hafif bi cokuk olustu gibi ve orasi aciyor sanirim kemigim cokuyor. Muhammet dilbere gidicem muayeneye. Bakicaz artik duruma gore...
Sadece kavıs alınmıs sanırım ucunda bı fark göremedım benbu da benim önceki ve sonraki hallerim hangisi önce hangisi sonra dememe gerek yok fark ediliyor zaten :)))9
Canım bence cok harıka ve dogal olmus burnunSimdi
Tesekkur ederm canm :)Canım bence cok harıka ve dogal olmus burnun
Çökme burun kanadının üstünde mi oldu canım ? Nasıl bir operasyon yapıldı zor muydu acaba? Bende de hafif çökme var zamanla artmasından korkuyorum .Benimki de böyle canım 2.yi oldum yanlız şekil için degil çöltüğü için :)
Benim icin 2 sene dayanilmaz hale geldi canim nefes almak asiri zorlasti iki yan kanat birden cokmustu burnumu actirarak nefes alabiliyodum uykum surekli bölünüyordu 2 ay once farjli bir doktora gittim dis goruntuden anladi zaten direk 3 gun icinde ameliyat etti kulaklarimdan kemik alip yana destek sağladı suan iyiyim uykularim sorunsuz normal hayatta aklim sureklu burnumda olmuyo tabi suan seninki ne boyutta biomiyorim ama bencr eger sorum varsa ve rahatsizsan olmalisinÇökme burun kanadının üstünde mi oldu canım ? Nasıl bir operasyon yapıldı zor muydu acaba? Bende de hafif çökme var zamanla artmasından korkuyorum .