- 13 Ağustos 2014
- 105
- 14
- 33
- 48
Ameliyattan once yamukluk yoktu. Kemerim vardi burun ucum dusuktu ve genisti. İlk atel ciktiginda daha cok yamuk gorunuyodu bugun baya duzelms ama yine var o goruntu. Sisliktendir insallah ya moralim bozuldu. Doktorumda burun ucun top gibi oincek duzelcek dedi ama blmiyorumevet biraz sağa doğru gitmiş ama ameliyattan önce de sağa doğru eğrilik var mıydı?Ama genel itibariyle güzel bir burun olmuş bence,hiç şiş gibi de durmuyor valla minicik duruyor.
Doktorum hakan gence :) aslnda o sislikmidir nedir ona cok takldm bende begeniyorum yandan flan hosuma gtti bu arada cok tesekkur ederim :)esilayy kime yaptırdın burnunu çok güzel olmuş
ameliyattan önce yoksa düzelir bence, ben öncesinde de eğri sanmıştım. çünkü benim öncesinde sağa doğru eğriydi bantlar ilk çıktığında da seninki gibi hafif sağa gidiyordu, sonra masajla normal haline geldi. Şu anda 2. ayıma az kaldı düzeldi çok şükür. Seninki de geçecektir bence.Ameliyattan once yamukluk yoktu. Kemerim vardi burun ucum dusuktu ve genisti. İlk atel ciktiginda daha cok yamuk gorunuyodu bugun baya duzelms ama yine var o goruntu. Sisliktendir insallah ya moralim bozuldu. Doktorumda burun ucun top gibi oincek duzelcek dedi ama blmiyorum
Senin egrilik ameliyattan oncedemi vardi. Mesela asagdan bakarken bi sorun yok ama ucu top gibi sis oldugunu hissediyorm orayi gozumde normal olarak canlandrdgmda duzeliyo sanki. Duzelmesi icin iki ay beklememmi gerekicek?ameliyattan önce yoksa düzelir bence, ben öncesinde de eğri sanmıştım. çünkü benim öncesinde sağa doğru eğriydi bantlar ilk çıktığında da seninki gibi hafif sağa gidiyordu, sonra masajla normal haline geldi. Şu anda 2. ayıma az kaldı düzeldi çok şükür. Seninki de geçecektir bence.
evet evet , benim ameliyattan önce de eğrilik vardı. Bence seninki 2 ayı bulmaz. Öncesinde yokmuş şişlikten olmuş bence de. Daha çabuk geçecektir.Senin egrilik ameliyattan oncedemi vardi. Mesela asagdan bakarken bi sorun yok ama ucu top gibi sis oldugunu hissediyorm orayi gozumde normal olarak canlandrdgmda duzeliyo sanki. Duzelmesi icin iki ay beklememmi gerekicek?
İnsallah canm ya doktorumda ayni seyi demisti bakalm :)evet evet , benim ameliyattan önce de eğrilik vardı. Bence seninki 2 ayı bulmaz. Öncesinde yokmuş şişlikten olmuş bence de. Daha çabuk geçecektir.
Fatih dağdelen hakkında çok şikayet var, kendi sitesinde dahi.. Yakup avşarın fiyatları çok uçuk, yaptığı burunlarda normal.. Emre ilhan ın birtane kötü hastasını görmedim, barış çakırda güzel yapıyor ama fiyatları emre ilhanla aynı ama ben emre ilhanın haptığı burunları daha çok beğeniyorum.. Diğer dr ları bilmiyorum :)kızlar merhaba..ben de rinoplasti düşünüyorum ve kafam şu an oldukça karışık. aslinda bir kaç yıldır araştırıyorum,en son emre ilhan,barış çakır,yakup avşar arasında 3 doktora kadar elemiştim fakat inceleyince hepsinin hem çok beğendiğim hem de beğenmediğim burunlar yaptığını gördüm internette. aklımda fatih dağdelen,fatih öktem gibi isimler de var. iyice araştırmadan kararımı vermek istemiyorum. aranızda bu doktorlar hakkında fikir verebilecek olan var mı?(foto da olursa şahane olur)
Benimde bugün 14. Günüm ve davul gibi burnumun ucu bide ucunu dert etmiorum ne ols inecekte hani gözlük takarsında uzun süre iz yaparya aynen öle iz etmiş alçı deli olurum yaa geçermi geçmezmi die kafayı hemek üzereyim bariz belli yani çukurevet biraz sağa doğru gitmiş ama ameliyattan önce de sağa doğru eğrilik var mıydı?Ama genel itibariyle güzel bir burun olmuş bence,hiç şiş gibi de durmuyor valla minicik duruyor.
hmm, forumu çok okudum ama daha önce görmedim hiç bu sorunla geleni. Ama alçı izi kemikte değil deride kaldığına göre zamanla geçer diye düşünüyorum ama doktora sormakta fayda var bence..Daha net bakın burda nolur bi cvp verin Eki Görüntüle 1227407
doktorunla görüşmelisin bu konuyu iz baya derin. benimki seninkinin derinliğinin üçte biri kadar olduğu halde 44. günümdeyim hala belli oluyor çokta olmasa. sen ara sor doktorunu fotonu çekmiştir mutlakaDaha net bakın burda nolur bi cvp verin Eki Görüntüle 1227407
Canim gordugum kadariyla yapisma olmus sende de. Benim ustunde olmustu cok kucuk bi noktada deri kemige yapismis doktorum ovalayarak acti orayi. Bence doktoruna bir gorun alcinin baskisindan dolayi doku yapismasi olmus olabilir.Daha net bakın burda nolur bi cvp verin Eki Görüntüle 1227407
Canim burnun kibarlasmis zaman gectikce daha da oturacak ve guzellesecektir. Bosuna evham yaptin o kadar:) hayirli olsun yeni burnun.Kızlar bu burun nasıl iner acaba derken, Arnica kremin de katkılarıyla 23. günümde burnum bu hale geldi. Farkı siz görün ve söyleyin bakalım :)
Canim burnun kibarlasmis zaman gectikce daha da oturacak ve guzellesecektir. Bosuna evham yaptin o kadar:) hayirli olsun yeni burnun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?