Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Gayet güzel bir burnun var sorun edeceğin bir durum yok. Kendini iyi hissetmelisin artık :)

evet biraz sağa doğru gitmiş ama ameliyattan önce de sağa doğru eğrilik var mıydı?Ama genel itibariyle güzel bir burun olmuş bence,hiç şiş gibi de durmuyor valla minicik duruyor.
Ameliyattan once yamukluk yoktu. Kemerim vardi burun ucum dusuktu ve genisti. İlk atel ciktiginda daha cok yamuk gorunuyodu bugun baya duzelms ama yine var o goruntu. Sisliktendir insallah ya moralim bozuldu. Doktorumda burun ucun top gibi oincek duzelcek dedi ama blmiyorum

ameliyattan önce yoksa düzelir bence, ben öncesinde de eğri sanmıştım. çünkü benim öncesinde sağa doğru eğriydi bantlar ilk çıktığında da seninki gibi hafif sağa gidiyordu, sonra masajla normal haline geldi. Şu anda 2. ayıma az kaldı düzeldi çok şükür. Seninki de geçecektir bence.

Senin egrilik ameliyattan oncedemi vardi. Mesela asagdan bakarken bi sorun yok ama ucu top gibi sis oldugunu hissediyorm orayi gozumde normal olarak canlandrdgmda duzeliyo sanki. Duzelmesi icin iki ay beklememmi gerekicek?

Senin egrilik ameliyattan oncedemi vardi. Mesela asagdan bakarken bi sorun yok ama ucu top gibi sis oldugunu hissediyorm orayi gozumde normal olarak canlandrdgmda duzeliyo sanki. Duzelmesi icin iki ay beklememmi gerekicek?
evet evet , benim ameliyattan önce de eğrilik vardı. Bence seninki 2 ayı bulmaz. Öncesinde yokmuş şişlikten olmuş bence de. Daha çabuk geçecektir.

kızlar merhaba..ben de rinoplasti düşünüyorum ve kafam şu an oldukça karışık. aslinda bir kaç yıldır araştırıyorum,en son emre ilhan,barış çakır,yakup avşar arasında 3 doktora kadar elemiştim fakat inceleyince hepsinin hem çok beğendiğim hem de beğenmediğim burunlar yaptığını gördüm internette. aklımda fatih dağdelen,fatih öktem gibi isimler de var. iyice araştırmadan kararımı vermek istemiyorum. aranızda bu doktorlar hakkında fikir verebilecek olan var mı?(foto da olursa şahane olur)

Fatih dağdelen hakkında çok şikayet var, kendi sitesinde dahi.. Yakup avşarın fiyatları çok uçuk, yaptığı burunlarda normal.. Emre ilhan ın birtane kötü hastasını görmedim, barış çakırda güzel yapıyor ama fiyatları emre ilhanla aynı ama ben emre ilhanın haptığı burunları daha çok beğeniyorum.. Diğer dr ları bilmiyorum :)

evet biraz sağa doğru gitmiş ama ameliyattan önce de sağa doğru eğrilik var mıydı?Ama genel itibariyle güzel bir burun olmuş bence,hiç şiş gibi de durmuyor valla minicik duruyor.
Benimde bugün 14. Günüm ve davul gibi burnumun ucu bide ucunu dert etmiorum ne ols inecekte hani gözlük takarsında uzun süre iz yaparya aynen öle iz etmiş alçı deli olurum yaa geçermi geçmezmi die kafayı hemek üzereyim bariz belli yani çukur

Kızlar alçı gözlük izi gibi yer etmiş burnumun üstünde çukurluk var daha önce bunu yaşayan oldumu kafayı yemek üzereimm nolur bi ses verin

Kızlar bu burun nasıl iner acaba derken, Arnica kremin de katkılarıyla 23. günümde burnum bu hale geldi. Farkı siz görün ve söyleyin bakalım :)

Eklentiler

• image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 796
  • dd.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 811
Kızlar bu burun nasıl iner acaba derken, Arnica kremin de katkılarıyla 23. günümde burnum bu hale geldi. Farkı siz görün ve söyleyin bakalım :)
Canim burnun kibarlasmis zaman gectikce daha da oturacak ve guzellesecektir. Bosuna evham yaptin o kadar:) hayirli olsun yeni burnun.

bi kaç gündür buranın abonesi oldum resmen
inşallah bana da yakında öncesi sonrası fotolarımı paylaşmak nasip olur

Canim burnun kibarlasmis zaman gectikce daha da oturacak ve guzellesecektir. Bosuna evham yaptin o kadar:) hayirli olsun yeni burnun.

Aynen canım, ben de şaşırıyorum gördükçe, sanırım kibarlaşacak bayağı. Ben burnumun kısa kalmamasını yüzümde uzun durmasını ve aşırı kalkık durmamasını istiyordum. Sanırım istediğime ulaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…