Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Canim gordugum kadariyla yapisma olmus sende de. Benim ustunde olmustu cok kucuk bi noktada deri kemige yapismis doktorum ovalayarak acti orayi. Bence doktoruna bir gorun alcinin baskisindan dolayi doku yapismasi olmus olabilir.
Diğer tarftada vardı kaybolmaya başladı bide gözlerim birbirinden ayrıksı gibi sanki çukuruna oturmamış gibi bi hali var

doktorunla görüşmelisin bu konuyu iz baya derin. benimki seninkinin derinliğinin üçte biri kadar olduğu halde 44. günümdeyim hala belli oluyor çokta olmasa. sen ara sor doktorunu fotonu çekmiştir mutlaka
Diğer tarafımdada vardı kaybolmaya başladı ayın 4 ünde kontrolüm var geçer inş yoksa kafayı yerimm yaa

Kızlar merhaba ben 2 hafta önce bugun ameliyat oldum 2. Gun tamponum bugun de alçım cıktı. Kafama takılan bi şey var yardımcı olursanız sevinirim sizce burnum cok mu duz olmus? Cok kavisli olmasın cok da
Duz olmasın demiştim ( stresten karpuz secer gibi burun sectim zaten haha) sonuc bu acaba hala şiş oldugundan mı

Bnce çok gzl olmş burun ucunun şişliği inince kavis belirgnleşir ama olmasa blee çok gzl olmş dert etmee bn beğendim

Diğer tarftada vardı kaybolmaya başladı bide gözlerim birbirinden ayrıksı gibi sanki çukuruna oturmamış gibi bi hali var

Benimde atel ikk ciktgnda burun ucum saga dogru sismisti yamuk duruyodu sonra bant takldi bantlar cktgi zaman duzelmisti ama hala sislik var o geciyo yavas yavas ama sag burun kanadm sanki hzma takmssn iz kalms gibi ve nokta kadar cökük druyo. acaba bantlardanmi oldu yada burun ucum o tarafa dogru sis dyemi oyle gosteriyodur blmiyorum belli olmuyo ama ben cok taktim ya gecermiki

hmm, forumu çok okudum ama daha önce görmedim hiç bu sorunla geleni. Ama alçı izi kemikte değil deride kaldığına göre zamanla geçer diye düşünüyorum ama doktora sormakta fayda var bence..

Benimde burun ucum cok sisti saga dogru yamuk duruyodu gun gectikce duzeliyo. Ama sag burun kanadmda sanki hızma takmisimda orda nokta kadar cukur olusmusiz kalms gibi duruyo o taraf sis oldugu icinmi tam nokta basık duruyo anlamadm dikis izimi ne o gecermiki ya 16.
günüm bugün

hmm, fotoğraf atabilirsen bakıp öyle yorumlayalım çünkü çok anlayamadım bir de ben şöyle düşünüyorum dışarıdan baktığımızda deride olan sorunların bir çoğu geçicidir bence ama tabi yine bilemiyorum..

Birazcık düz kalacak gibi görünüyor canım. Benim de düz olacak gibi bu yuzden doktordan ek operasyon talep ettim. O da 6 ay sonra olacak, kavis verilecek.

çok hoş olmuş doktorunuz kim

Canim kemerin alindigi yerde odem var hala. Orasi cozulunce hafif kavislenecektir ama cok degil. Kavis olmasa bile bence guzel dert etme ikinci ameliyati dusunme bile. Sorunsuz bir burnun var keyfini cikar:)

abilirsen bakıp öyle yorumlayalım çünkü çok anlayamadım bir de ben şöyle düşünüyorum dışarıdan baktığımızda deride olan sorunların bir çoğu geçicidir bence ama tabi yine bilemiyorum..[/QUOTE]

Fotografta belli olmuyoki nokta kadar bisey. Yuklemstm fotograf kac gun once. Orda cok sisti burun kanadm o gt gde duzeliyo insallah sislkler inince duzelir o ksm. Bi kac gune yeni fotograf atarm

Birazcık düz kalacak gibi görünüyor canım. Benim de düz olacak gibi bu yuzden doktordan ek operasyon talep ettim. O da 6 ay sonra olacak, kavis verilecek.

çok hoş olmuş doktorunuz kim

Canim kemerin alindigi yerde odem var hala. Orasi cozulunce hafif kavislenecektir ama cok degil. Kavis olmasa bile bence guzel dert etme ikinci ameliyati dusunme bile. Sorunsuz bir burnun var keyfini cikar:)

Latinakis anladım canım artık hayırlısı iyileşince daha iyi görup operasyona karar verebilirim :) sana da gcmiş olsun inşallah istedigin gibi olurr

Pupilla doktorum Zekeriya Tosun teseklur edermm:)

Anorexia canm cok sag ol içime su serptin alcı cıktıgından beri dusunup duruyorum cok mu düz oldu diye ama ddgn gibi hem şişlik hem de kemerin ödemi var :) teşekkür ederim tekrardann

önden fotoğrafı var mı ben mi göremedim aceba ,, gerçekten çok beğendim doktoruna baktım ama konyadaymş maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…