- 19 Ağustos 2014
- 147
- 20
- 38
Okadar kotumuydu gaBen tamponluyken alamadim. Ortasi acik olanlardandi silikon tampon ama surekli kanli akintim oluyodu doluyodu ortasi. 5 gun durdu o sure boyunca kurumadik catlamadik yerim kalmadi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okadar kotumuydu gaBen tamponluyken alamadim. Ortasi acik olanlardandi silikon tampon ama surekli kanli akintim oluyodu doluyodu ortasi. 5 gun durdu o sure boyunca kurumadik catlamadik yerim kalmadi:)
Sanslıymıssınızz gecmıs olsunBen aldım. Ortası delikliydi ve dolan kanı dr gelip sık sık temizliodu.. Ama yinede çok çok rahat bir şey deil.. Zaten iki gün sonra çıktı tamponlarım..
Tşkkrlr darısı isteyen herkezin başına.. :)Sanslıymıssınızz gecmıs olsun
inanmıyorummmmmmm canm burnun bi harika olmus :))) karar vermemde cok iyi olduuuuu :))hacettepe'de haldun kamburoğlu
sağol cnm, o fotoğrafta daha çok yeni ve aşırı şişti ,şimdi çok daha iyi görünüyor "bence" tabi :)inanmıyorummmmmmm canm burnun bi harika olmus :))) karar vermemde cok iyi olduuuuu :))
ve o şiş hali öyle mi :) harıka canımmm burnuşunla mutlu bir hayat diliyorum :))sağol cnm, o fotoğrafta daha çok yeni ve aşırı şişti ,şimdi çok daha iyi görünüyor "bence" tabi :)
canım burnun harika olmus doktorun kimdiIste bu😁
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tesekkurler canim☺ sedat tatar doktorum.canım burnun harika olmus doktorun kimdi
toplam ne kadara mal oldu sana cnimTesekkurler canim☺ sedat tatar doktorum.
Nasıl bir saçmalık bu ya.. Birincisi : sen burnundan rahatsızmısın? Görüntüsünden ? İkincisi burnun kötü deil.. Üç: nasıl bir dr sana bunu söyleyip moralini bozabimir ya..kızlar ben sizden fikir almak istiyorum, benim burnumda çok küçük kemer var. aslında ameliyat olmak istemiyorum ama bir estetik doktoruna arkadaşım için gitmiştik bana da ameliyat yapalım seni dedi ve moralim çok bozuldu. sizce durum o kadar vahim mi? fotoğrafa bakarak yorum yapabilir misiniz?Eki Görüntüle 1224289
Kesinlikle cok iyi dogal :) sislik bile bariz degil. Benim 4. Günm hala alciliyim insllaj güzel sonuc alirim korkuyorm :)Merhaba arkadaşlar benim doktorumun adı da Engin Erkal,ben ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu burnumun iyi olduğunu düşünüyorum ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum sizce nasıl gözüküyor?
Nasıl bir saçmalık bu ya.. Birincisi : sen burnundan rahatsızmısın? Görüntüsünden ? İkincisi burnun kötü deil.. Üç: nasıl bir dr sana bunu söyleyip moralini bozabimir ya..
Ben koca burnum için ne diller dökmüştüm dr uma... Bazıları işi iyice maddiyata dökmüş.. Bence hiç takma kafana,
Bennn ve arkadaşlarımın çoğu :)arkadaşlar izmirden can kopala ameliyat olan var mıı acilllllllllllllllllllllllllllll
evet biraz sağa doğru gitmiş ama ameliyattan önce de sağa doğru eğrilik var mıydı?Ama genel itibariyle güzel bir burun olmuş bence,hiç şiş gibi de durmuyor valla minicik duruyor.Kızlar bugun 14. Gunum alcidan sonra bantlar vardi bugun cikti. İlk atel ciktiginda burnumun ucu cok sisti saga dogru farkedilir sekilde yamukluk vardi. Bugun bantlar ckti sisligin cigu inmis ama burnumun ucu top gibi duruyo ve yine bi sislikten dolayimi blmiyorm saga dogru yamuk duruyo doktor sislikler inince duzelcek dedi ama tereddutteyim. Bide sag burun kanadım ice dogru basık duruyo gibi. Acaba bantlardan dolayimi oldu blmiyorum. Yandam cok guzel druyo bantliyken sabit durdgundada cok guzel gorunuyordu. İnsallah sisliktendir ve duzelir. Birde doktorum sislikler inince kavisin biraz daha olcak deei. Ben bu halini cok begendm zaten cok oyuk istememistim. Suan normal geliyo bana. Sisler inince cok fazla kavis olmaz dimi . yani cok degisirmi simdiki halinden.burun ucuda milim iniyomus yani sen farketmezsin degisikligi demisti bi ara sordugumda. Cok soru sordum kusura bakmayin. Benen iyiai fotograf yukliym siz bakin