- 14 Ağustos 2014
- 12
- 0
- 1
- 30
Evet canim anlayabiliyorum. 10 gunlukken ben de anlamiyordum ama zaman gectikce gozle gorup anlayabiliyorsun. Endiselenme hic. Ben de senin gibi takma burun takilmis gibi falan diyodum ama suanki halinden 20 gun sonra bile biraz oturdugunu farkedeceksin.Peki net olarak burnunun degistigini gozlemleyebildin mi ? Boyle yuzumun ortasinda kalip gibi duruyor ustu de parliyor derimin ben gordukce gicik oluyorum. Biraz kisisellik eksik gibi. Ama sis ya dokundukca anlayabiliyorum artik.
Kuculecek canim korkma:) alci ilk ciktiginda hepimiz kendimizi avatara benzettik:))Merhaba ben tam bir hafta once ameliyat oldum. Eski burnum cok guzeldi fakat kirildi 1 yil once kemik cikti kemer seklinde goruntusunden cok rahatsiz oldum ve ameliyat oldum basta cok korktum. Ameliyatta sadece kemik alindi torpulendi ve baska hic biseye dokunulmadi kapali ameliyat oldu. Su an burnum kocaman genis ve cok tuhaf hissediyorum kendimi. Avatar a benzetiyorum hatta kendimi. Eskiden bile daha inceydi kibardi burnum. Sizce duzelirmi? Kuculurmu ? Eskisiyle cok bi farki yok sadece kemik gitti. Yardim edin lutfen
Insallah kuculur cok rahat nefeste aliyorum. Birde sanki alnimin az asagisinda hafif bi cikinti var doktorum kemik sismesi morarmasi dedi yine kemer gibi duruyor. Kemik sismis zamanla iner cok daha dogal durur dedi. Sizce endiselenmelimiyimKuculecek canim korkmaalci ilk ciktiginda hepimiz kendimizi avatara benzettik )
doktorun iner dediyse inecektir canim. Ama sen bir 20 gun falan takip et odem burun ucuna cekildikce o cikinti belirginlesiyor mu.Insallah kuculur cok rahat nefeste aliyorum. Birde sanki alnimin az asagisinda hafif bi cikinti var doktorum kemik sismesi morarmasi dedi yine kemer gibi duruyor. Kemik sismis zamanla iner cok daha dogal durur dedi. Sizce endiselenmelimiyim
Kuculecek canim korkmaalci ilk ciktiginda hepimiz kendimizi avatara benzettik )
inecek canim merak etme:)4 gun once ameliyat oldum suan yuzum gozum sisti ve morardi ben cok zayifim bunyede hassas olunca agir geciriyorum. Yalnz bi sorum olcak bende doktora fotografla gttm oyle cok kalkik burun olsun dye ustelemedim genis bi burnum vardi yuzumde cok kucuk dudaklarim ince. Doktor bey iilk gördüğünde söylemişti dudaklarin ince yüzün minyon diye. Şuan ameliyat sonrasi Burnum cçok kalkik ve büyük druyo çok sisim ondanmidir acaba inermiki bide burnumla dudaklarim arasnda mesafe var.. Kızlar duzelirmi sizce bu. Yarin tamponlarim cikicak Dr bey tampon oldgu için öyle geniş duruyor ve odemlerin var demsti. Kalkikligini ve dudak arasi mesafeyi yarin sorucam iner İnşallah. Çünkü doktorumda dudaklarimin ince oldugunun en başından beri farkndaydi.. zaten benm gosterdgm fotografdaki burunlar normal kalkikliktaki burunlardandi .. Yani ona gore yapmstr inşallah. Sizdede boyle olup sonradan duzelmeler oldumu. Yardmci olursaniz çok sevinirim kızlar
Dudak aramdada mesafe var burnumun altndaki bandaji ckarnca cok kotu gorunuyorum dudaklarimda ince. O mesafede duzelir deglmiAnorexia_ .!.:inecek canim merak etme
Kuculecek canim korkmaalci ilk ciktiginda hepimiz kendimizi avatara benzettik )[/QUOTE
Canim ben sadece kemik aldirdim burnum sence ne kadar kuculur tabiki sislik cok.
Kuculecek canim korkmaalci ilk ciktiginda hepimiz kendimizi avatara benzettik )[/QUOTE
Canim ben sadece kemik aldirdim burnum sence ne kadar kuculur tabiki sislik cok.
Canim hem burnun kalkik hem de dudak üstü şiş şuan. 20.gununde falan cok cok daha iyi olacaksınDudak aramdada mesafe var burnumun altndaki bandaji ckarnca cok kotu gorunuyorum dudaklarimda ince. O mesafede duzelir deglmi
İnsallah düzelir canım ya yarın tamponlarım cıkıcak yüzüm çok küçük bi kusur belli olur direk bundan korkuyorum bekliycem sabrlaAnorexia_, post: 36514124, member: 279175"]Canim hem burnun kalkik hem de dudak üstü şiş şuan. 20.gununde falan cok cok daha iyi olacaksın
Hayirlisi canim. En kolay kismi ameliyat kismi rahat ol:) gecmis olsunSlmm kizlar bende birkaç saat sonra ameliyat olucam .. odada bekliyorum şuan .. korkuyorumm ..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?