• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

En az 10 yas oynamis ya ameliyattan snra cocuksuluk gelmis yuzunuze.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tesekkur ederim canim ❤ arkadaşlarım da bebek gibi olmuş yüzün dediler. Büyük burun gerçekten insanin ifadesini çok geri götürüyor erkeksilik katiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy olsam mı olmasam mı bilemedim simdi :D cesaret ettim doktor seçmeye kadar ilerlettim isi sonra birden korku sariyor basa dönüyorum :27:

Canim atel cikana kadar hatta tampon cikana kadar en zor donem. Sonrasi katlanilmayacak seviyede değil. Normal dururken bi agri sizi yok ama dudaklarimi oynatirken gulerken hapsirirken o gerginlik hissi biraz kötü. Bir de içerdeki odemler sanki burnun içinde birşeyler kurumuş da onu cikarsan rahat edeceksin hissine sebep oluyor:)

Doktorumu aradım ağrın yoksa ağrı kesiciyi dahi kullanma dedi, antibiyotiğe gerek yok, hapşırma için de allerset tablet alabilirsin dedi. Burun temizliği için de kulak pamuğuna bepanten sürüp içini hafifçe temizle dedi. Üst dudağım alçının etkisiyle biraz yukarı kalktığından dudaklarımı birleştirmek dikişlerimi zorluyor bu nedenle yemek yerken zorlanıyorum. Bir de cok mimik yapmamaya çalıştığımdan çiğnemeden kaçınıyorum canım, yüzüm kasılıp kaldı yani. Dişimi fırçalamam şu an çok zor malesef, kaşık zor giriyor ağzıma, bir de alçıyı ıslatmaktan korkuyorum:( Bu arada deniz suyu ve nemlendirme amaçlı damlayı burnun açılması ve rahatça nefes alabilmek için mi kullanıyorsun? adını bana da söyleyebilirmisin? Burnumun kalkıklığı konusunda da az önce baya yorum okudum, kalkıklığın geçici olduğu kanaatine vardım :)

Canim muhtemelen kdemlerden dolayi dudaklarin sis, ben dikis yerlerine surmek icin Bactroban krem, burnumu yikamak icin Tonimer ve nemledirmek icin Nasonem damla kullaniyorum. Ben odemlerim insin diye de ayrica Hirudoid forte krem kullaniyorum. Bu kremle 2 gunde normal sekilde yemek yer hale geldim. Bir de arkadaslarin bahsettigi Arnica kreme basladim ama ondan mi digerlerinin etkisinden mi bilmiyorum tabii, cok sukur kurtuldum buyuk cogunlugundan. Sana yok gibi geliyordur ama burnun odemlidir bence sen de bi seyler yap. Doktorun kimdi ? Antalya da oldugun icin merak icindeyim. Ne kadar odedin ? Benim tamponlarim Sali gunu cikti, Pazartesiye de alcim cikacak. Insallah guzel bir burnumuz olur.

Tesekkur ederim canim ❤ arkadaşlarım da bebek gibi olmuş yüzün dediler. Büyük burun gerçekten insanin ifadesini çok geri götürüyor erkeksilik katiyor.

Rica ederm gerceklerrr (: hakketen erkeksi gosteriyr ya

Canim muhtemelen kdemlerden dolayi dudaklarin sis, ben dikis yerlerine surmek icin Bactroban krem, burnumu yikamak icin Tonimer ve nemledirmek icin Nasonem damla kullaniyorum. Ben odemlerim insin diye de ayrica Hirudoid forte krem kullaniyorum. Bu kremle 2 gunde normal sekilde yemek yer hale geldim. Bir de arkadaslarin bahsettigi Arnica kreme basladim ama ondan mi digerlerinin etkisinden mi bilmiyorum tabii, cok sukur kurtuldum buyuk cogunlugundan. Sana yok gibi geliyordur ama burnun odemlidir bence sen de bi seyler yap. Doktorun kimdi ? Antalya da oldugun icin merak icindeyim. Ne kadar odedin ? Benim tamponlarim Sali gunu cikti, Pazartesiye de alcim cikacak. Insallah guzel bir burnumuz olur.

Aslında dudaklarımda görünen bir şişlik yok ama içlerde ödem var muhtemelen çünkü yemek yerken ağrı hissi oluyor. Şu an hiçbirşey kullanmıyorum arada bepanthenle temizliyorum içini. Evet canım benimde bişeyler yapmam gerekli, temizlemek için damla fln alıcam artık, salı gün alçım çıkacak benim de. Alanya Anadolu Hastanesinde Ali Dulum'a 3500e oldum canım. Sen nerde ve ne kadara oldun? Umutluyum inş güzel olucak burunlarımız. Hiç olmadı eskisinden daha güzel olucağına eminim :)

Aslında dudaklarımda görünen bir şişlik yok ama içlerde ödem var muhtemelen çünkü yemek yerken ağrı hissi oluyor. Şu an hiçbirşey kullanmıyorum arada bepanthenle temizliyorum içini. Evet canım benimde bişeyler yapmam gerekli, temizlemek için damla fln alıcam artık, salı gün alçım çıkacak benim de. Alanya Anadolu Hastanesinde Ali Dulum'a 3500e oldum canım. Sen nerde ve ne kadara oldun? Umutluyum inş güzel olucak burunlarımız. Hiç olmadı eskisinden daha güzel olucağına eminim :)

Eminim güzel olacaktır, burun olayı biraz da ne beklediğinle alakalı. Ben sonuçtan umutluyum. Ne istediğimi bilmiyorum ama ne istemediğimi biliyordum ameliyata girerken. Çok da şu olsun bu olsun demedim. Bugün alçılarım çıkıyor benim. Özelden mail paylaşımı yaparak konuşabiliriz canım sana da uyarsa, hatta Whatsapp de benim için sorun olmaz.

Burun ameliyati sonrasinda iki bacagi kesilen kizin haberini duydum cok uzuldum allahim yardimcisi olsun cok korkuttu bu olay beni

Aynen, ben de çok üzüldüm ve şok oldum. Hastane yönetimi virüsü başka yerden kaptığını iddia ediyor. Ne derece dogru bilemeyiz tabi. Bu arada o kızcağız burun estetiği icin değil, burnundan et aldırmak icin ameliyat olmuş. Haber manşetleriyle, haberin içeriği farklı.

Arkadaslar bu forum cok yararli doktor arayisinda olanlar icin. Yalniz tek sorun herkesin doktorunu, resimlerini vs. bulmak cok zor oluyor.

Buraya ameliyat olanlar duzgunce doktorunun ismini ve oncesi sonrasi fotografini koyarsa daha kolay ve guzel olur bulmak.
Kızlar doktorum Ekol kbb Sezgin Öztürk 10 günlük burnum

Eklentiler

• IMG_1467 - Kopya.JPG
    IMG_1467 - Kopya.JPG
    17,6 KB · Görüntüleme: 463
  • 20140812_143904.jpg
    20140812_143904.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 489
Eminim güzel olacaktır, burun olayı biraz da ne beklediğinle alakalı. Ben sonuçtan umutluyum. Ne istediğimi bilmiyorum ama ne istemediğimi biliyordum ameliyata girerken. Çok da şu olsun bu olsun demedim. Bugün alçılarım çıkıyor benim. Özelden mail paylaşımı yaparak konuşabiliriz canım sana da uyarsa, hatta Whatsapp de benim için sorun olmaz.[/QU

Benim de alçım bugün çıktı canım tabiki mailden konuşabiliriz burdan da özel mesaj atıcaktım ama göremedim nerden olduğunu site yenilenmiş. Sen bana mailini ver istersen oradan yazayım.

Merhaba arkadaşlar benim doktorumun adı da Engin Erkal,ben ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu burnumun iyi olduğunu düşünüyorum ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum sizce nasıl gözüküyor?

Eklentiler

• 10498018_781191488571002_3579199462510306452_o-tile.jpg
    10498018_781191488571002_3579199462510306452_o-tile.jpg
    26,6 KB · Görüntüleme: 653
  • 10541368_781191235237694_2078923189672862218_o-tile.jpg
    10541368_781191235237694_2078923189672862218_o-tile.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 655
[QUOTEaysnglu, post: 36479941, member: 617611"]Merhaba arkadaşlar benim doktorumun adı da Engin Erkal,ben ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu burnumun iyi olduğunu düşünüyorum ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum sizce nasıl gözüküyor?[/QUOTE]
Gayet guzel görünüyor canım:)

[QUOTEaysnglu, post: 36479941, member: 617611"]Merhaba arkadaşlar benim doktorumun adı da Engin Erkal,ben ameliyat olalı 1 buçuk ay oldu burnumun iyi olduğunu düşünüyorum ama sizin yorumlarınızı da merak ediyorum sizce nasıl gözüküyor?
Gayet guzel görünüyor canım:)[/QUOTE]
teşekkür ederim :KK68:

Benim mailim latinakis@hotmail.com, umarim paylaşım yasak degildir. Burnum su anda cok kalkik degil benim, acaba sonradan duser mi ki ? 8 gunluk burnum ve sizce su anda sis midir ? Bana hic sis gibi gelmiyor ama bilemedim, korktum ayni zamanda insallah ucu dusmez. Ben de dogal olsun, ameliyat oldugum belli olmasin diye kemerimi aldirdim ve burun ucumu kucultttum sadece, kavis ve kalkiklik istemedim. Insallah sistir ve sislikler gidince daha da hosuma gider.

Benim mailim latinakis@hotmail.com, umarim paylaşım yasak degildir. Burnum su anda cok kalkik degil benim, acaba sonradan duser mi ki ? 8 gunluk burnum ve sizce su anda sis midir ? Bana hic sis gibi gelmiyor ama bilemedim, korktum ayni zamanda insallah ucu dusmez. Ben de dogal olsun, ameliyat oldugum belli olmasin diye kemerimi aldirdim ve burun ucumu kucultttum sadece, kavis ve kalkiklik istemedim. Insallah sistir ve sislikler gidince daha da hosuma gider.[/Q
bence daha şiştir çünkü benim şişlikler 15 günde düzelmişti şuan 1 buçuk ay oldu düşme gibi bir durumda olmadı tabi sonra olur mu bilmiyorum ama şimdilik hiçbir sıkıntım yok korkma bence :)

Back