• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

image.jpg

Size o kadar ozendim ki, su anda yuzume baktığımda, doktorun ne yapmaya calistigini, dogal burun dedigimde hicbir sey anlamadigini goruyorum. Burnunuzu kim yapti ve kaça oldunuz acaba ?
Çok tşkkr ederim, ben demiştim dr uma doğal olsun güzel olsun kimse anlamasın estetik olduğunu diye.. İzmirde can kopal.. Fiyat galiba 3.250 imiş ama ben kombine oldum. Sırt, karın ve yağlardan yağ alma karın germe ve burun estetiği yaptırdım aynı anda .. İki gün hastane ile birlikte toplam 7.500 tuttu.. Ön görüşmede ücretsiz.. Bende hep gördüğüm fotolara özenir asla onların yerinde olanayacağımı düşünürdüm.. İnşallah en yakın zamanda dahaa güzeli senin olur, sende buraya yazarsın

Çok tşkkr ederim, ben demiştim dr uma doğal olsun güzel olsun kimse anlamasınburutetik olduğunu diye.. İzmirde can kopal.. Fiyat galiba 3.250 imiş ama ben kombine oldum. Sırt, karın ve yağlardan yağ alma karın germe ve burun estetiği yaptırdım aynı anda .. İki gün hastane ile birlikte toplam 7.500 tuttu.. Ön görüşmede ücretsiz.. Bende hep gördüğüm fotolara özenir asla onların yerinde olanayacağımı düşünürdüm.. İnşallah en yakın zamanda dahaa güzeli senin olur, sende buraya yazarsın
Peki burnuna yapilan islem neydi ? Benim burnum sadece torpulendi ve burun ucum kucultuldu. Burun ucum kocaman gibi geliyor ve burun kemigim biraz kalin gibi..

Peki burnuna yapilan islem neydi ? Benim burnum sadece torpulendi ve burun ucum kucultuldu. Burun ucum kocaman gibi geliyor ve burun kemigim biraz kalin gibi..
Benim burnum küçükken kırıldı, zamanla düştü resimdede belli.. Tabii ameliyat korkusu vardı amlyt a onay vermedim.. Sonra seneler içinde Kenarları içine doğru çöktü, içi S çiziyordu.. Ucundaki kıkırdakta deforme oldu.. Onlar yapıldı, yani kesildi kenarları düzeltildi düşük yer kaldırıldı kemer törpülendi içindeki eğrilik düzeltildi sinüzler temizlendi..

Burun ucun sert ve sis miydi peki ? Ilk haline gore kuculme oldu mu ? Ben ameliyat olali 12 gun oldu, gercekten bir degisim yaşanıyor mu ?

Burun ucun sert ve sis miydi peki ? Ilk haline gore kuculme oldu mu ? Ben ameliyat olali 12 gun oldu, gercekten bir degisim yaşanıyor mu ?
Tabikide yaşanıyor.. Ama şişlik birazda senin bünyene göre değişir.. Sertlik 3/4 ay alıyor.. Fotoğraf ekleyebilirmisin?

(Profil) avatarıma bak , üstteki önce alttaki 10 günlük.. Fark baya çok ama tam oturması zaman alıyor

Kızlar 6 günlük Burnum tamponlar dun cktı. bunyem çok hassas zayif olduğum için uzun sürecek sanrm sisler ve morluklar ama günden güne azaliyor eski halimide koydum kemerim vardı ve genisti ucu düşüktü.

Eklentiler

• PhotoGrid_1408283717907.jpg
    PhotoGrid_1408283717907.jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 641
Burun estetiğinden sonra burundan nefes alabılıyormusunuz tamponlu vs
Ben aldım. Ortası delikliydi ve dolan kanı dr gelip sık sık temizliodu.. Ama yinede çok çok rahat bir şey deil.. Zaten iki gün sonra çıktı tamponlarım..

Back