teşekkür ederim :)
rica ederim:))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim :)
teşekkür ederim canım bende korkuyordum ilk başta ama 15 günde geçti seninkisi neden bu kadar uzun sürdü acaba1,5 ay için çok çok iyi, burnun çok hoş duruyo canım, şiş yok sanki, benim 3 ayı geçti hala çok şiş şu an hiç beğenmiyorum,
gayet güzelmişöncesini tamamen imha ettim, üç yıl oluyor zaten burnumu yaptıralı : -D estetikli hali şudur efendim:
Eki Görüntüle 1216729
gayet güzelmiş
yağlı ve kalın ciltlerde düzelme yavaş oluyomuş, senin cildin nasılteşekkür ederim canım bende korkuyordum ilk başta ama 15 günde geçti seninkisi neden bu kadar uzun sürdü acaba
bende teşekkür ederim :)teşekkür ederim, tam ben de sizinkine bakıyordum : ) çok doğal ve tatlı, yüzünüzle uyumlu bir burun olmuş, maşallah.
benim cildim kuruyağlı ve kalın ciltlerde düzelme yavaş oluyomuş, senin cildin nasıl
Ben aslında iki ameliyat birden oldum burnumda kemik vardı onu aldırttım birde törpülendi,iki ameliyat birden olduğu için fiyat 4.800 tuttu.Doktorumdan gerçekten çok memnunum,burnumdan da çok memnunum yüzüme yakışan bir burun olduğunu düşünüyorumGunay, bende de sislik yok denecek kdar az, Hadi Nural a oldum ben de, ama su anda bantli burnum. 2 gun sonra cikacak. Merak ettigim, burnun kirildi mi, torpulendi mi ? Burun kemiginde olusan sagli-sollu genisleme beni korkutuyor bu ameliyatlarda. Umarim yasamayiz sonradan bi genisleme. Ayiptir sormasi elbet, lakin yine de soracagim, kaca oldun? Doktordan memnun musun ? Ben dogal olsun dogal olsun diye tutturdum, sonradan da azcik kavis mi verdirseydim keske dedim ) Bu estetik isi giderek komiklesiyor
Bence yuzunuze gayet iyi olmus. Kalin falan da degil daha ince kucucuk burun yuzunuze gitmez minyon degil kemikli bir yapiniz var.Eki Görüntüle 1217592 Eki Görüntüle 1217595 Bu da benim su anda pek memnun olamadigim burnum.
bencede gayet güzel olmuş :)Eki Görüntüle 1217592 Eki Görüntüle 1217595 Bu da benim su anda pek memnun olamadigim burnum.
Canim inan 35 gun oldu ama 10gunken ne hissediorsam aynisini hissediyorum. Burnum surekli degismesine ragmen her sabah kalktigimda burnumun son sekli o gibi geliyor ve depresif oluyorum. BurNumdan memnun olmama ragmen orantisiz odemler var ve 1 ay kontrolumde doktor burnumun daha cok degisecegini soyledi. Bence icin rahat olsun. Şöyle kafadan bi 7-8 ay geçmeden bu endiseler hic bitmiyor anladigim kadariyla:)Bugun burnumla 10.gunum. bana pek sis gelmediginden buraz endiselendim. Doktorum da bir muayenenin ardindan burnumun sis oldugunu ve 3. Aydan once seklinin oturmayacagini, surekli degisecegini soyledi. Ben de oyle umuyorum, onden biraz kalin geliyor bana.