Kizlar benmkinede bakin revzyn dusunuyorum gerek varmi ucu cok dikiliyrmus gbime geliyr. Benm burun kanatlarmla falanda oynamadi istemedm. Kalkikta istemedm ama snucc
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim foto koydunmu sayfaya telden grdgm için goremedim birazdan bilgisayara geçince bakarm :)
Canim bi kaç sayfa öncede sarımm adli arkadasin ki gibi burunlari seviyorum burun srti çok oyuk sevmiyorum. Telden grdgm için ekleyemiyorum fotoğraf şuan :)
Eki Görüntüle 1200895 Eki Görüntüle 1200896 bu çok şiş hali inince bide düşünün çok memnunum ben iyi ki o doktora yaptırmışım bir daha olsa gene ona yaptırırım
Canm senin burun harika olmus masallhhh. Bu nasil sencee Eki Görüntüle 1199806 Eki Görüntüle 1199807
Canım sen ne zaman ameliyat oldun? Gayet güzel ve doğal duruyor. Hoş bence 😊
💐🌸🌺
Tesekkr edermm canm 6 ay oldu. Egrilik vardi kirdi bastan yapti ama fazla oynama dedim. Mesela burun kanatlarimla falan hic oynamadi. Nedense bende bi turlu begenemedim
Gerçekten burnun güzel artık bir daha illa ameliyat olayım diye kafana takarsan yanlış olabilir. Çünkü bazısında bi problem olmayınca ameliyat olduklarında eski burunlarını arıyorlar ama hangi doktora gideceklerini şaşırıyorlar psikolojileri bozuluyor sebebi de ikinci defa ameliyat olmak risktir Bu risk olduğu için de kötü olma ihtimali var hem Allah güzel yaratmış oynama bence
💐🌸🌺
Tesekkr ederm canm yaa cok iyisin.
karpe burnun güzel olmus.dr un kim ve kaça oldun
ameliyat olalı 6 ay ve daha fazla olanlar yardımcı olabilir mi lütfen
Benim 7 ay oldu canim. Nedir sorun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ya bugün bnm 1 ay 17 gün oldu ve burnum hiç istediğim gibi kalkık değil . ince değil çok üzgünüm ya 1.5, 2 aydan sonra da şeklinde bi değişme oluyor mu yoksa aynı mı kalıyor
Tabii ki oluyor. Yuzun ve burnun hala sis. Alti aya kadar ana sekilleri olusuyor bir yildada tam oturuyor. Bol bol masaj yap. Burnunu silerken yukari dogru sil canim. Masaj yaparken yukari dogru yap ucunu. Uzulcek bisey yok canim. Daha cok yeni burnun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
neden yukarı doğru siliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?