• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Kizlar benmkinede bakin revzyn dusunuyorum gerek varmi ucu cok dikiliyrmus gbime geliyr. Benm burun kanatlarmla falanda oynamadi istemedm. Kalkikta istemedm ama snucc

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim foto koydunmu sayfaya telden grdgm için goremedim birazdan bilgisayara geçince bakarm :)

Canim bi kaç sayfa öncede sarımm adli arkadasin ki gibi burunlari seviyorum burun srti çok oyuk sevmiyorum. Telden grdgm için ekleyemiyorum fotoğraf şuan :)

baktım canım onu görmüştüm de ismini bilmiyordum ama gerçekten onun çok çok tatlı onu da çok beğenmiştim ben :)))))))))))))))))))))))

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406235909.193896.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406235958.178604.jpg bu çok şiş hali inince bide düşünün çok memnunum ben iyi ki o doktora yaptırmışım bir daha olsa gene ona yaptırırım

Cemil Tugay
Süper bir doktor Morluk bile yaşamadım çok hafif oldu 1 günde geçti sadece yüzüm çok ödem yaptı oda benim vücudumla alakalı

Son düzenleme:
Canım sen ne zaman ameliyat oldun? Gayet güzel ve doğal duruyor. Hoş bence 😊

💐🌸🌺

Tesekkr edermm canm 6 ay oldu. Egrilik vardi kirdi bastan yapti ama fazla oynama dedim. Mesela burun kanatlarimla falan hic oynamadi. Nedense bende bi turlu begenemedim :(

Tesekkr edermm canm 6 ay oldu. Egrilik vardi kirdi bastan yapti ama fazla oynama dedim. Mesela burun kanatlarimla falan hic oynamadi. Nedense bende bi turlu begenemedim :(

Gerçekten burnun güzel artık bir daha illa ameliyat olayım diye kafana takarsan yanlış olabilir. Çünkü bazısında bi problem olmayınca ameliyat olduklarında eski burunlarını arıyorlar ama hangi doktora gideceklerini şaşırıyorlar psikolojileri bozuluyor sebebi de ikinci defa ameliyat olmak risktir Bu risk olduğu için de kötü olma ihtimali var hem Allah güzel yaratmış oynama bence

💐🌸🌺

Gerçekten burnun güzel artık bir daha illa ameliyat olayım diye kafana takarsan yanlış olabilir. Çünkü bazısında bi problem olmayınca ameliyat olduklarında eski burunlarını arıyorlar ama hangi doktora gideceklerini şaşırıyorlar psikolojileri bozuluyor sebebi de ikinci defa ameliyat olmak risktir Bu risk olduğu için de kötü olma ihtimali var hem Allah güzel yaratmış oynama bence

💐🌸🌺

Tesekkr ederm canm yaa cok iyisin.

tecrübeli arkadaşlar burun ameliyatından kaç ay sonra burundakı degışım sona erıo benım doktorum 3.aydan sonra artık şeklı fazla değişmez demıştı

Benim 7 ay oldu canim. Nedir sorun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya bugün bnm 1 ay 17 gün oldu ve burnum hiç istediğim gibi kalkık değil . ince değil çok üzgünüm ya 1.5, 2 aydan sonra da şeklinde bi değişme oluyor mu yoksa aynı mı kalıyor

Sag ust eski hali. Yandan baya kemerliydi.
《《 Ameliyatimin 15.gunu 》》

Eklentiler

• $1406329400227.jpg
    $1406329400227.jpg
    36,7 KB · Görüntüleme: 390
ya bugün bnm 1 ay 17 gün oldu ve burnum hiç istediğim gibi kalkık değil . ince değil çok üzgünüm ya 1.5, 2 aydan sonra da şeklinde bi değişme oluyor mu yoksa aynı mı kalıyor

Tabii ki oluyor. Yuzun ve burnun hala sis. Alti aya kadar ana sekilleri olusuyor bir yildada tam oturuyor. Bol bol masaj yap. Burnunu silerken yukari dogru sil canim. Masaj yaparken yukari dogru yap ucunu. Uzulcek bisey yok canim. Daha cok yeni burnun.

Tabii ki oluyor. Yuzun ve burnun hala sis. Alti aya kadar ana sekilleri olusuyor bir yildada tam oturuyor. Bol bol masaj yap. Burnunu silerken yukari dogru sil canim. Masaj yaparken yukari dogru yap ucunu. Uzulcek bisey yok canim. Daha cok yeni burnun.

neden yukarı doğru siliyoruz

neden yukarı doğru siliyoruz

Doktorum oyle demisti. Burun hassas ve sekil almaya musait oldugu icin assagi dogru bastirarak silme demisti. Resimde ne kadar belli olur bilmiyorum ama ilki 3 aylik digeri 7 aylik. Umarim belli olur resimlerde ben yakindan her an inceledigim icin anliyorum ama iniyor ve daha kibarlasiyor burun. Insallah istedigin gibi olur.

Eklentiler

• $1406330260206.jpg
    $1406330260206.jpg
    25,1 KB · Görüntüleme: 439
  • $1406330274825.jpg
    $1406330274825.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 444
Back