• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Tesekkur ederim canim.
Cilt yaglanmasi en buyuk sorunlarimdan biri oldu su 13 gun icinde. Elimde bir tonik ve bir pamukla geziyorum resmen. Saat basi yüzümü siliyorum. Bi de yuzumdeki odemler iniyor olduğundan deri de soyuluyor. Uzaktan gorunmuyor ama silince pamuga deri parcalari geliyor. Burnum zaten aldi basini gidiyor. Hergun zeytinyagli sabunla masaj yaparak yikiyorum ve tonikle hafifçe silmeye calisiyorum. Ama ucu ve kanatlari şiş ve sert olduğundan zorlanıyorum malesef.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende zeytinyagli krem sabun kullandim surekli ama bi faydasini goremedim gun gectikce yaglaniyor ve o kadar bozuldu ki cildim canim. Arkadasimda da ayni sorun vardi kapsamli bi cilt bakimina gitti bende oyle yapicam sanirim. Burnumda mesela siyah noktalar olustu ki ben cok takintiliyimdir cildime. Acaba neden oluyor narkozdan falan mi. Bir de kil maskesi onerdiler onu kullaniyim bakalim. Benimde eriyen ipti dikislerim ama cok rahatsiz oluyordum kestim ince maskala sonra zaten okyanus suyu siktigim icin surekli eridi galiba.

Önemli olan bence kimin ne dediğinden çok kişinin kendini nasıl hissettiği. Kimimiz doğal olsun anlaşılmasın istiyo kimimiz de hokka gibi olsun dikkat çeksin. Zevkler tartışılmaz derler ya tam da öyle bir şey. Bana kalırsa da ucu aşırı kalkık, kanatlar yok olmuş, soba borusu gibi tabir ettiğin burunlar itici ama bazen bakıyorum hiç hoşlanmıyorum dediğim burun birisine çok yakışmış. Bence yüzle uyumu çok çok önemli. Buradaki yorumlar ne kadar gerçekçi ne niyetle hangi hislerle yapılıyor bilmiyorum ama dediğim gibi kişi kendini beğeniyorsa bence o ameliyat başarılıdır. Ben 3. ameliyatımdan sonra çok büyük bir yıkım yaşadım, hala da yaşıyorum, sanarsın ki berbat bir burnum oldu ama hayır paylaştığım arkadaşlar şok oldu bu burnu mu beğenmiyorsun diye. Evet ben de burun olarak baktığımda bir hata göremiyorum, doktoruma da o yüzden kızamıyorum, oldukça eğri ve asimetrik bir burundan gayet simetrik bir burun yapmış, milimetrik çalışmış. Buraya sadece burnumun fotosunu koysam eminim %90'ı beğenir. Ama ben yüzüme yakıştırmıyorum, eski beni göremiyorum bu da beni kahrediyor. Önceki hali eğriydi belki ama ben ne kadar mutluymuşum ne kadar güzel hissediyordum o burunla. Şimdi eski fotolarıma bakıp her gün pişmanlık duyuyorum. Tüm dünya beğendim dese ne olacak ki, keşke etkilese yorumlar ama olmuyor. Dediğin gibi güzel dediklerinde kötü niyet aramaya başladım, ya da üzülmeyim diye mi böyle söylüyolar diye sorguluyorum. Keşke ben kendimi beğenseydim de yorumların hiç bi önemi olmasaydı.

canım burnunu çok merak ettim ya koyar mısın lütfen resmni:53:

kızlar bu resimlerdeki burun nasıl sizce $ccc.jpg $cccccc.jpg $cccccccc.jpg

Bende zeytinyagli krem sabun kullandim surekli ama bi faydasini goremedim gun gectikce yaglaniyor ve o kadar bozuldu ki cildim canim. Arkadasimda da ayni sorun vardi kapsamli bi cilt bakimina gitti bende oyle yapicam sanirim. Burnumda mesela siyah noktalar olustu ki ben cok takintiliyimdir cildime. Acaba neden oluyor narkozdan falan mi. Bir de kil maskesi onerdiler onu kullaniyim bakalim. Benimde eriyen ipti dikislerim ama cok rahatsiz oluyordum kestim ince maskala sonra zaten okyanus suyu siktigim icin surekli eridi galiba.

Sanirim narkozdan ya da odemlerden anlayamadım ama yuzumun yagi biktirdi beni. Bi de yagli olmasının yanina kumlu gibi sanki toz yapismis gibi.
Dikisleri kesmek mantikliymis gercekten 1er cm misina sarkiyo resmen kanatlarimdan:) :)
Doktor bi de bana burnuna yagli kremle masaj yap diyo. Dedim zaten yag fiskiriyo cildimden burnumdan. Evet baya yaglanmis diyo. Bandajlar 3.gunde attı yaglanma yuzunden :(

Tabiki korkmazmisin benimki bide kapalı teknikle oldu. İki saat sürdü ameliyat tan çıktıktan iki saat ayağa kalktım suan acı hissetmiyorum herhangi bi sorunda yaşamıyorum sadece yüzümde bir ağırlık hissediyorum ama bu en kolay kısmı istediğim burun olcakmi bu benim için önemli olan.
Doğru Doktor sadece ve doğru iletişim..

Aynen öyle canim ya. Doktorum alanında tecrübeli Kafama takilan sadece bsey var. Doktor yüzün çok güzel dedi ve yapilicaklari anlatti. burun ucum ksaltilip biraz kavs verlcekms bende fndk kadar olsn istyorum dedm. Cunku yuzum cok kucuk ve burnum buyuk kaliyor yuzume. Doktora kendi hastasinin fotografi ile gttm. Oyle cok soyle olsun boyle olsun demedm. Doktor zaten herseyi anlatyi ve benmde kafama yatti. Acaba ameliyat gunu gttgmde tam.istedgmi anlatsammi. Ben.oyle cok kavis istemiyorum cok hafif kavis ve kalkik bi burun. Mesela aynada burun ucunu kaldrdgm zaman çok hoş duruyor burun sırtı. Oyuk istemedgmi soylicem doktoruma:)

Sanirim narkozdan ya da odemlerden anlayamadım ama yuzumun yagi biktirdi beni. Bi de yagli olmasının yanina kumlu gibi sanki toz yapismis gibi.
Dikisleri kesmek mantikliymis gercekten 1er cm misina sarkiyo resmen kanatlarimdan:) :)
Doktor bi de bana burnuna yagli kremle masaj yap diyo. Dedim zaten yag fiskiriyo cildimden burnumdan. Evet baya yaglanmis diyo. Bandajlar 3.gunde attı yaglanma yuzunden :(

Yaa aynen benim de oyleee kumlu kumlu😔 yandik desene umarim gecer ya. Cunku fondoten ve pudrayi da kusuyo cilt. Bakiniyorum simdi eger ise yarar bi maske yada yontem bulursam sanada haber veririm.

Bana çok kavisli geldi canm ya. ama ona yaksms. Sarımm adli arkadasin kavisi ve burun ucu çok hoşuma gitti. Bende öyle bsey istiyorum. Özellikle burun srt ksmi oyuk sevmiyorum

bu bnm ameliyatımı yapan doktorum kendi burnu da estetik. Senin burnunu beğendiğin arkadaş kim resmini koyar mısın

Bence istediğin şeyi söyle bende söyledim yapilabilecek biseyse yapabilir bence bana doktor olabilecek burnu anlattı bendede kemer yok fazla sorun yok kapalı teknik uyguladı..suan 56 saat oldu ;) sen ameliyat olana kadar benim resimleri görürsün insallah hiç kafana takma inan bana çok kolay karar verdiysen daha düşünme düşündükçe kafan karışır

Yaa aynen benim de oyleee kumlu kumlu😔 yandik desene umarim gecer ya. Cunku fondoten ve pudrayi da kusuyo cilt. Bakiniyorum simdi eger ise yarar bi maske yada yontem bulursam sanada haber veririm.

Derilerimiz dökülüyor işte kumlu his ondan. Pamukla sil bak kahverengi deriler cikiyor. Maske olayi mantikli ben de bakinayim :)

Bu bence doktor ile ilgili.. yani doktor kendisi o şekilde yapıyor düz ya da yuvarlak.. tam emin değilim ama :/ Sen nasıl istiyorsun ? Şu çok sevimli bak ^_^

Canm senin burun harika olmus masallhhh. Bu nasil sencee $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406153654.304513.jpg $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406153663.772274.jpg

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bence istediğin şeyi söyle bende söyledim yapilabilecek biseyse yapabilir bence bana doktor olabilecek burnu anlattı bendede kemer yok fazla sorun yok kapalı teknik uyguladı..suan 56 saat oldu ;) sen ameliyat olana kadar benim resimleri görürsün insallah hiç kafana takma inan bana çok kolay karar verdiysen daha düşünme düşündükçe kafan karışır

Doktoruma guveniyorum canim tam olarak istedgmi anlatmadm içime dert oldu ameliyat günü enine boyuna konusucam :)

bu bnm ameliyatımı yapan doktorum kendi burnu da estetik. Senin burnunu beğendiğin arkadaş kim resmini koyar mısın

Canim bi kaç sayfa öncede sarımm adli arkadasin ki gibi burunlari seviyorum burun srti çok oyuk sevmiyorum. Telden grdgm için ekleyemiyorum fotoğraf şuan :)

Canim bi kaç sayfa öncede sarımm adli arkadasin ki gibi burunlari seviyorum burun srti çok oyuk sevmiyorum. Telden grdgm için ekleyemiyorum fotoğraf şuan :)

Kizlar benmkinede bakin revzyn dusunuyorum gerek varmi ucu cok dikiliyrmus gbime geliyr. Benm burun kanatlarmla falanda oynamadi istemedm. Kalkikta istemedm ama snucc

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back