• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

Doktorum oyle demisti. Burun hassas ve sekil almaya musait oldugu icin assagi dogru bastirarak silme demisti. Resimde ne kadar belli olur bilmiyorum ama ilki 3 aylik digeri 7 aylik. Umarim belli olur resimlerde ben yakindan her an inceledigim icin anliyorum ama iniyor ve daha kibarlasiyor burun. Insallah istedigin gibi olur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

anladım cnm çok sağol. Ya ben sana daha önce yorum yapmıştım şimdi resmi görünce hatrladım burnun aşırı dercede tatlı ya çok mükemmel inş bnm de istediğim gibi olurrrr. çoook teşekkür ederim:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

anladım cnm çok sağol. Ya ben sana daha önce yorum yapmıştım şimdi resmi görünce hatrladım burnun aşırı dercede tatlı ya çok mükemmel inş bnm de istediğim gibi olurrrr. çoook teşekkür ederim:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ya cok tesekkur ederim canim benim. Senin varmi resmin ustlerde bakiyim cok merak ettim.olur merak etme masajini ihmal etme hala yapiyorum ben. Masaj cok etkiliyo.

Ya cok tesekkur ederim canim benim. Senin varmi resmin ustlerde bakiyim cok merak ettim.olur merak etme masajini ihmal etme hala yapiyorum ben. Masaj cok etkiliyo.

gerçekler cnm rica ederim. Benim resmim 359 da varcnm oradan bakabilrsin:)

gerçekler cnm rica ederim. Benim resmim 359 da varcnm oradan bakabilrsin:)

Masallah fistik gibisin. Zaten cok guzelmis burnun. Iner hic merak etme cok daha guzel olcak👍

Seriatcı konya da hangi doktora oldun canım? Bi de ne kadar ödedin? Ben de olacam ama doktor tavsiyesi alamadım kimseden.

Seriatcı konya da hangi doktora oldun canım? Bi de ne kadar ödedin? Ben de olacam ama doktor tavsiyesi alamadım kimseden.

Canım meram eğt ve araştr hastanesinde Belma Şahin adlıdoktora 1200 tl ye oldum ama hiç memnun kalmadım ama aynı hastenede başka iki tane erkek estetk cerrah daha var onlara olanlar memnun kaldıklarını söylemişlerdi

Sagol canım Hakan cepni ve İlker Yiğit ten de çok bahsediliyor ama karar veremiyorum. Bi de kapalı olunca hem haram olması hem de erkek doktor düşündürüyor işte beni. Ama senin burnun zaten çok güzelmiş canım. Benim burnum uzun ve kemerli :( eşim estetik olmamı istiyor.

Ya ben bu isin gunahini cok dusundum ama eski burnuma cok takmistim yani psiolojim bozuk degil ama takikti. Yani her firsatta Allahin verdigini Allaha sikayet edip isyan etmektense duzelttireyim gunahi sevabi boynuma dedim napim...

Haklısın canım ben de takıntı haline getirdim. Ama ya daha kötü olursa diye de korkuyorum. Doktor hakkında da bi bilgim yok. Araştırıyorum daha. Konya bu konuda ne kadar gelişmiş bilmiyorum.

Sagol canım Hakan cepni ve İlker Yiğit ten de çok bahsediliyor ama karar veremiyorum. Bi de kapalı olunca hem haram olması hem de erkek doktor düşündürüyor işte beni. Ama senin burnun zaten çok güzelmiş canım. Benim burnum uzun ve kemerli :( eşim estetik olmamı istiyor.

canım o söylediğin kişiyi duymadım çünk ben hiçkimseyi araştırmadan amelyt oldum maalesef sen iyice araştır öyle ol derim. Ve ameliyat sonrası burnunu doktardan göstermesini iste kesnlkle bilgisayardan. Eşinde bunu istiyorsa şayet bence yaptırmlısın...

Arkadaslar slm
Ben oncesi ve sonrası foto koycam ama bir türlü yapılamıyor yardimci olursanız sevinirim

Eki Görüntüle 1189706

Kizlat selam.resim yuklendimi bilmiyorum ama benm gercekten tek sorununm burnum. Uzun boylu ve zayıf im. Tabiki dogal olsun istiyorum ama olmuskrn soyle kavisli kucuk bisey mi olsa diyorum. Gozlerimde kucuk hatta cekik diyebilirim. Photoshop yapan arkadas banada yardimci olabilir mi tesekkurler. Resim yuklenmediysede yorumlarinizi bekliyorum.

Boyle bir buruna nedersin? Bence sana cok yakisti :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406465697.225044.jpg

Haklısın canım ben de takıntı haline getirdim. Ama ya daha kötü olursa diye de korkuyorum. Doktor hakkında da bi bilgim yok. Araştırıyorum daha. Konya bu konuda ne kadar gelişmiş bilmiyorum.

canım konyada olmuş bi arkadas vardı forumda burnunada bayılmıstım gercekten. bi muhabbetimiz oldu sormustum mitemsi idi arkadasın kullanıcı adı birde devlette olmuştu sanırsam. doktorunun adı hakan çepniydi bence bi araştır :)

Ameliyattan itibaren 18.günüm
Kanatlardaki odemler indi yumusadi bu sefer de burnumun tam ucu semsert odem oldu şişti. Bir taraf iniyor bir taraf şişiyor surekli :)

Eklentiler

• $1406487322205.jpg
    $1406487322205.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 410
Ameliyattan itibaren 18.günüm
Kanatlardaki odemler indi yumusadi bu sefer de burnumun tam ucu semsert odem oldu şişti. Bir taraf iniyor bir taraf şişiyor surekli :)

Canim benimde kanatlarim cok sis kemikler sismis gibi geliyor bana ustelik bir tarafi daha sis esit degil bir bakarmisin nolur bu gecermi 18 gun fln oldu ameliyat olali cok kotu bir durumdayim

Eklentiler

• $1406493875860.jpg
    $1406493875860.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 392
Siz kime ve ne kadara oldunuz ameliyatınızı acaba ?

Merhaba.
Izmir'de Dokuz Eylul Unvden prof dr Mustafa Yilmaz'a oldum. Ozel su hospitalda oldum, 4.500 tl normal fiyati ama kardesimin hocasi oldugu icin bize biraz yardimci oldu.

Back