Gecmis olsun canim iki hafta sonra bende ameliyat olucam inşallah sen kme oldun :)
Yanlis yere alinti yaptim çok ozurr :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun canim iki hafta sonra bende ameliyat olucam inşallah sen kme oldun :)
İki hafta sonra bende ameliyat olucam insallah sen kime oldun canm :)Arkadaslar slm
Umarım doğru yazıyorum dur ilk msjım .
Bende burun estetiği oldum ayrıca delikler küçültüldü şuan kapalı olduğundan bişey göremiyorum ama yandan şiş olmasına rağmen çok güzel görünüyor şişlik ve morluk hiç olmadı çok rahat bir operasyon gecirdim sorusu olanları cevaplayabilirim..
Ben ankara da oldum Prof Dr osman katifogluna bugün sabah hastaneden çıktım siz hangi sehirdesiniz ankara değilse bile ameliyat hakkında bilgi verebilirim çünkü olana kadar ne kadar araştırdım bilemezsin altı ayda karar verebildim
Sag ustteki fotoda çiçekler alnima yakin kismi kapatmis ama orasi ince. O kısım da kalindi, doktorum orayi da inceltti.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu da benim burnum. Soldaki fotograf ameliyattan 1 gun once. Sagdaki ikisi alçı sonrası bandajimin çıktığı gun ameliyatın da 11.gunu. Henüz cok fazla ödem oldugu icin burnumun ucu cok şiş birkac aya iner dedi doktorum. Deviasyon ve konka mudahalesi oldu, kemer duzeltildi, burun ucum kaldirildi ama cok degil ve burun deliklerim kucultuldu.
selam kızlar!bugün itibaryle 80 gün devirdim ameliyattan beri.80 günlük burunla gecen ayki burun arasında dağlar kadar fark oldu bence,genel itibariye memnunum ,güzel burun.nefesimde sıkıntım yok AMA güzel burun olmasına rağmen yüzüme yakıştığını düşünmüyorum.cok doğal yapıldığından belki de cok kavis yok,düzümsü.VE bugün masaj yaptıktan sonra elime burun sırtında minicik çıkıntılar geldi.pürüz var yani ve hatta o minikler biraz şiş gibi.sonra ben biraz bastırdım bir anda tek bir şişlik haline geldi.ama bende bıraktığı izlenimse kemik olduğu yönündeyken böyle değişebilmesini anlamadım.ama sert yani bildiğin ,kemik bencce yine de.ve artık belirgin henüz 3.yıma girmemişken çok üzüldüm.üstelik kaş aram hala şiş,burnum nerdeyse üst kaş aralığımdan başlıyor,çok kavis yok!işin garibi profilden iyi.öndense çok beğenmiyorum.daha incelebilirmiş.ne bilim ,burun ameliyatı daha güzel yapıyordu eski halimle kıyaslarsam eskiden önden çok daha iyi görünüyorum.sanırım ya daha oturmadı ya da güzel bir burun oldu ama yzüme gitmedi gece gece canım sıkıldı yazıyorum...bir fikri olan varsa yazarsa sevinirim ya da aynı şeyi yaşayan.bir de 3a ylık burunla 6 aylık arasında farklar belirgin midir??neler olur....sevGİLER :)
canım burnun yeni olmasına rağmen çok ince duruyor daha da incelecektirrr şiş hali buysa inik hali çok daha güzel olur benim 1 buçuk ay olduğu halde seninki kadar ince değil :)))))))))))))))))
Burnun guzel olmus canim. Daha oturmamistir oturunca cok daha guzel olcak. Guzel gunlerin olsun yeni burnunlaa☺
Evet canim doktor en az 6 ay dedi oturmasi icin. Cok uzun ya ogretmenim bi de ben bu halde okula gidersem ogrencilerimin diline duserim vallahi
Benimde o kadar cok sisligim vardi ki anlatamam. Hala ucunda sertlik var yedi ay oldu. Ama hergun duzenli masajla indi sisliklerim. Daha cok yeni. Ama bence guzel duruyor☺ kizlar bide bisey sorcam ameliyattan sonra cildim o kadar yaglandi ki. Bas edemiyorum. Sizde boyle bi sorun oldu mu?
Eğer doktor içine sindiyse hiç merak etme. Ameliyatada çok rahat giriyorsun önemli olan sonrası zaten ben çıktığımda morluk ve şişlik olmadı ikinci gün aksami biraz başladı bugün sabah baktığımda az morarma olmuş buz koy mutlaka iki saate bir yirmi dk bende tamponda konulmadi gece burnumdan nefes alabiliyorum deliklerde dikiş var cumartesi alınacak suana kadar herşey Güzel sende hiç korkma merak ettiğiniz bişey olursa anlatırım..resimleri cumartesi koycam önce ve sonra olarak
Eğer doktor içine sindiyse hiç merak etme. Ameliyatada çok rahat giriyorsun önemli olan sonrası zaten ben çıktığımda morluk ve şişlik olmadı ikinci gün aksami biraz başladı bugün sabah baktığımda az morarma olmuş buz koy mutlaka iki saate bir yirmi dk bende tamponda konulmadi gece burnumdan nefes alabiliyorum deliklerde dikiş var cumartesi alınacak suana kadar herşey Güzel sende hiç korkma merak ettiğiniz bişey olursa anlatırım..resimleri cumartesi koycam önce ve sonra olarak
mrb kızlar burda yeniyim :) 2012 kasım ayında hüseyin altun a ameliyat oldum ama burnumun şeklini begenmıyorum. ayrıca uzerınde kemik çıktı. dolgu yaptırdım 3 ay once ama onunda etkısı gectı. hem o dolguyu yaptırınca burnumun kavısı o an gtmıstı. zaten cok hafif kavisli yaptı.şu anda kararsızım tekrar ameliyat olsammı sizce nasıl.Eki Görüntüle 797500 Eki Görüntüle 797501 Eki Görüntüle 797502 Eki Görüntüle 797503