- 11 Mart 2011
- 1.432
- 262
- 363
Sayfada ikili bi resm var ama oda yapilmis oynayamadım fotoyla kalitesi bozuluyor. Orijinali nerde fotonun ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sayfada ikili bi resm var ama oda yapilmis oynayamadım fotoyla kalitesi bozuluyor. Orijinali nerde fotonun ?
Yaparim tabi ne zahmeti :) yalniz mobildeyim fotoğraf gözükmüyor sanirm attinmiki ?
Evet attım meraktayım
Ay sen beni ameliyat etmiş sin bildigin ellerine emegine saglık yakıştı dimi biraz fark oldu sanki
Teşekkürler canım sagol bekliyorum seni:)
Ay sen beni ameliyat etmiş sin bildigin ellerine emegine saglık yakıştı dimi biraz fark oldu sanki
önden yakıstı yani rica ederim ne demek:)
önden yakıstı yani rica ederim ne demek:)
Yani budemek oluyoki benim burnum büyük yuzümü kaplıyo biraz küçülmeli iyice anladım bunu iyi bi doktor lazim şimdi
Yani budemek oluyoki benim burnum büyük yuzümü kaplıyo biraz küçülmeli iyice anladım bunu iyi bi doktor lazim şimdi
bende hakan genceye olucam 2 hafta sonra görüşmeni tavsiye ederim hastane olsun doktor bey olsun cok ilgililer :)
bende hakan genceye olucam 2 hafta sonra görüşmeni tavsiye ederim hastane olsun doktor bey olsun cok ilgililer :)
Nerde bu doktor canim ben bursadayım
Nerde bu doktor canim ben bursadayım
İstanbul da Altunizade de esteword bi arastr derim bence gelmeye değer gecen gün ender saracoglunun programindaydi belki gormussundur :)
Merhaba canm senin burnunu bende shoptan yaptim. Ozelden atiliyomu nasıl atcam bilmiyorum :)
Eki Görüntüle 1193547
nasıl birsey istediğini sormadm ama kucuk burun ucu hiç hos durmuyor yapan bi arkadas gördm begenmedim acıkcası
bu da cok ıyı durmus ay napıcagımı hiç bilmiyorum tamamen doktora bırakmak ıstıyorum kafama bı model takmak ıstemıyorum ama sonrada pısman olucam dıye korkuyorum.
en ıyısı burun sırtı duz burun ucu cok hafıf kalksın diyim
bence gayet güzel olmuş canım şekli anca oturmuş demek ki
ama senin içine sinmesi lazım sinsin de zaten çok hoş yani burnun..