• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

kızlar Temmuz 2 de ameliyat oldum ama çok dertliyim öncelikle sanki ucuna hiç dokunmamış gibi haal uzun ve çirkin sonra ben hiç durmadım yerimde 3-4 gün sonra temizlik yapmaya başladım korkuyorumdr normal herşey demişti 10.günümde ama bilmiyorum sanırım revize olacak bir de siz bakın ama fotoda olduğundan daha kötü burda iyi çıkmış sanki..:26: $20140719_160158.jpg $20140719_160116.jpg $20140716_184641[1].jpg

kızlar Temmuz 2 de ameliyat oldum ama çok dertliyim öncelikle sanki ucuna hiç dokunmamış gibi haal uzun ve çirkin sonra ben hiç durmadım yerimde 3-4 gün sonra temizlik yapmaya başladım korkuyorumdr normal herşey demişti 10.günümde ama bilmiyorum sanırım revize olacak bir de siz bakın ama fotoda olduğundan daha kötü burda iyi çıkmış sanki..:26:Eki Görüntüle 1194408 Eki Görüntüle 1194409 Eki Görüntüle 1194410

kime oldun canım?

Arkadaşlar ben ameliyat oldum fotoğraflarımı çektim 3. Günümdeyim daha eğer sonuç güzel olursa fotoğrafımı yükler ayrıntılı anlatırım inşallahh 🙏 ama şu da bir gerçek ki çok bi problem yoksa ameliyat olmaya değmez

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar lütfen yardım ameliyat olalı iki hafta oldu ve burnum beklediğimden daha büyük ve yan profil yüksekliği fazla sizce düzelir mi yani giderek küçülür mü yoksa böyle mi kalır 😔😔😔😔 $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405809818.557382.jpg

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405809776.852065.jpg
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405809776.852065.jpg
    18,9 KB · Görüntüleme: 291
Arkadaşlar ben ameliyat oldum fotoğraflarımı çektim 3. Günümdeyim daha eğer sonuç güzel olursa fotoğrafımı yükler ayrıntılı anlatırım inşallahh 🙏 ama şu da bir gerçek ki çok bi problem yoksa ameliyat olmaya değmez

Kesinlikle katılıyorum 😔😔😔 umarım eskisinden daha güzel olur 🙏🙏

Kesinlikle katılıyorum 😔😔😔 umarım eskisinden daha güzel olur 🙏🙏

Amin İnşallah Rabbim ameliyat olanlara pişmanlık vermesin eski yüzü aramak kadar kötü bi şey yok Allah korusun

💐🌸🌺

kızlar ben 9 haziranda ameliyat oldum çok kötü bi burnum yokdu açıkçası kemerli bile değildi ama ben kalkık bi burun istiyordum arkadaşımın yakını bi doktoru vardı ona çok makul bi fiyata oldum.Kadına isteğimi açıkça söyledim ben sadece kalkık olmasını istiyorum dedim ameliyat oldum ve sonuçç.Çok kötü hiç kalkık diyebiliim çok hafif kalkıktı en başka o da bu zamana kadar yani biay on gün oldu burnumun ucu düştü hiç memnun değilim çok üzgünüm:(( ailemin haberi olmadan öğrenciyim kendi imkanlarımla yaptırdım ameliyatı hiç değmedi :(:50::50:

Kızlar lütfen yardım ameliyat olalı iki hafta oldu ve burnum beklediğimden daha büyük ve yan profil yüksekliği fazla sizce düzelir mi yani giderek küçülür mü yoksa böyle mi kalır 😔😔😔😔Eki Görüntüle 1194787

Canım geçmiş olsun burnun sanki şiş gibi duruyor inince iner bence ama sordunmu doktoruna . he birde bence yüksekliği gayet iyi dudak aranla burun mesafen var biraz ondan sana kalkik geliyor bence bekle çünkü burun çok değişiyor zaman geçtikçe:)

Kızlar lütfen yardım ameliyat olalı iki hafta oldu ve burnum beklediğimden daha büyük ve yan profil yüksekliği fazla sizce düzelir mi yani giderek küçülür mü yoksa böyle mi kalır 😔😔😔😔Eki Görüntüle 1194787

Çok güzel burnun önden nasıl

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Büyük deil ki yandan çok iyi duruyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ameliyat olan kişilere soruyorum lütfen yardımcı olun 1 buçuk aydan sonra da değişiyor mu burun yoksa daha değişmiyor mu çok moralim bozuk nolur yardımcı olun:50::50:

burun insanı gerçekten değiştirebiliyomuş. ben de burnumdan pek şikayetçi değilim. yani pek kemerli değil ama biraz aşağıya doğru sarkmış. sizinkiler yaptırmadan önce kemerli miydi kızlar?

Back