• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Öncesi ve sonrası burun estetiği fotoğraflarınız

burun insanı gerçekten değiştirebiliyomuş. ben de burnumdan pek şikayetçi değilim. yani pek kemerli değil ama biraz aşağıya doğru sarkmış. sizinkiler yaptırmadan önce kemerli miydi kızlar?

canım benimki hiç kemerli değildi ama yinede istedgm gibi olmamış hiç beğenmedim büyük ve kemerli burunlar bile ne hale geliyor bu sayfada gördüm ve çok şaşırdım bnm burnum ne kemerli ne de büyüktü ama kadın hiçbişe yapmamış resmen çok mutsuzum :43:

canım benimki hiç kemerli değildi ama yinede istedgm gibi olmamış hiç beğenmedim büyük ve kemerli burunlar bile ne hale geliyor bu sayfada gördüm ve çok şaşırdım bnm burnum ne kemerli ne de büyüktü ama kadın hiçbişe yapmamış resmen çok mutsuzum :43:

umarım düzelir canım. ama düzelmezse de üzülme başka bi doktora gidip düzeltirebilirsin sonuçta ?

çok haklısın cnmkafana çok takmıyorsan sorun yok doğallık en güzeli ama ben takıntılarımın esiri oldum maalesef

yani aslında dönemsel olarak takıyorum :) kendimi mutsuz hissettiğimde çok takıyorum. ama eğer sen çok takıyosan bence iyi yapmışsın yaptırmakla hemen pişman olma. insAllah düzelir zamanla

artık korkuyorum gerçekten dr seçimi çok önemli inşallah düzelir inşallah değişir de buna gerek kalmaz:50:

kemersiz ve büyük olamyan burunlara yapılacak şeyler sınırlıdır ve sonuç aaaaa estetik mi oldun dedirtmez
ama koca bir burnu istediğiniz şekle sokarsınız ve öncesi sonrası çok farklı olur

sizin de bu sebepten olmamıştır
ben burun topiclerine pek yazmak istemiyorum hastaşar bi yorum yakalayınca 'bende oldum' yazımı görünce ekliyor bırakmıyor sayfam fotolarla doluyor
ya kızlar takmayın bu kadar
önceleri ayna elinizden düşmez
ama zamanla umrunuzda olmaz inanın
çok oynamayın yani
geçen gün okumadınz mı yaa kadın burnunu yaptırdı ayaklarından oldu kestiler
Allah korusun şükredelim biraz...

kemersiz ve büyük olamyan burunlara yapılacak şeyler sınırlıdır ve sonuç aaaaa estetik mi oldun dedirtmez
ama koca bir burnu istediğiniz şekle sokarsınız ve öncesi sonrası çok farklı olur

ben burun topiclerine pek yazmak istemiyorum hastaşar bi yorum yakalayınca 'bende oldum' yazımı görünce ekliyor bırakmıyor sayfam fotolarla doluyor
çok oynamayın yani

canım haklısın benm evet öyle sorunlarım yoku tek istediğim kalkık olmasıydı ama pis kadın hiçbişe yapmamışhiç kalkık değil bi de ben ailemden habersiz yaptım parayı kendim ödedim o yüzden bana çok koydu bukadar zahmete rağmen güzel olmaması

Buruncuna yapmışsın dimi benim sorunum burun kemiginin çok geniş olması yandan çok kötü bitane yandan resmim var ona uygulasan shop yapabilirmisin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kemiğede yaptım biraz aslında yandan da yollayın daha iyi yaparım

çok oynamayın yani

Evet ben de gördüm onu yazık gencecik kadın :( şu lanet hastanenin adını verseler de herkes uzak dursa ordan maşallah sır gibi saklamışlar!!

canım haklısın benm evet öyle sorunlarım yoku tek istediğim kalkık olmasıydı ama pis kadın hiçbişe yapmamışhiç kalkık değil bi de ben ailemden habersiz yaptım parayı kendim ödedim o yüzden bana çok koydu bukadar zahmete rağmen güzel olmaması
foton var mı bi bakayım
ailedem gizli nasıl oldun farklı şehirde mi yaşıyorsun sen onlardan?
hiç anlamadılar mı peki?
ya da kalkık olsaydı anlamayacaklar mıydı?

Evet ben de gördüm onu yazık gencecik kadın :( şu lanet hastanenin adını verseler de herkes uzak dursa ordan maşallah sır gibi saklamışlar!!

evet hastane inkar etmiş
kabul eder mi hiç...
1 hafta sonra kaptı enfeksiyon, o yüzden hastane de kapılmaz demiş.

foton var mı bi bakayım
ailedem gizli nasıl oldun farklı şehirde mi yaşıyorsun sen onlardan?
hiç anlamadılar mı peki?
ya da kalkık olsaydı anlamayacaklar mıydı?

fotom var ama koymak istemiyorum çünkü kaldırılmıyormuş. Evet ailemle istanbulda yaşıyorum ama üni de öğrenci pldugum iiçin konyada kalıyordum orada yaptırdım hiç bişe anlamadılar çünkü hiç fark yok maalesef anlasalar anlatıcaktım ama anlamadılar o derece yani :(((

fotom var ama koymak istemiyorum çünkü kaldırılmıyormuş. Evet ailemle istanbulda yaşıyorum ama üni de öğrenci pldugum iiçin konyada kalıyordum orada yaptırdım hiç bişe anlamadılar çünkü hiç fark yok maalesef anlasalar anlatıcaktım ama anlamadılar o derece yani :(((

canım paintte yüzünü karala sadece burun kısmın olsun o zaman sen olduğun anlaşılmaz
ya da mailime atar mısın çok merak ettm cidden

Back